Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!
Monika5
Te is jársz erre? :)
Lányok! Köszönöm szépen a biztatást...jólesik, hogy szerettek...:)
Fantasyc
Szerintem holnap még feljebb megy a hőd. Nekem is sokszor van olyan, hogy első napon csak fél, 1 fokot emelkedik, és utána folytatja...még lehet karácsonyi ajándék...:)
kedina
Igen, azért tesztelgettem, mert kísértetiesen olyan volt, mint júliusban. Mensi után 1 héttel mellfájás napokig. De ma reggel már úgy ébredtem, hogy nem fájnak...duzzadtak, de már nem fájnak, úgyhogy szerintem erről ennyit. Mai teszt is negatív (4. fajta), úgyhogy most abba is hagyom a tesztelgetést. Csak...reménykedtem kicsit.
Fantasyc
2014-12-10 07:04:16
Jó reggelt!
Nagy áttörés volt reggel, képzeljétek 1 fokkal emelkedett a hőm :-)
hát ezt nem vitte túlzásba. Nagyon kíváncsi leszek erre a hónapra. Szerintem veszett fejsze nyele :-(
Amicsek
2014-12-10 06:27:36
Jó reggelt !
Nem is láttam mèg ovu utáni ilyen visszaesős görbèt....
Kicsit korainak tartom.
Persze muszáj ,hogy legyen erről saját tapasztalatom is,mi? :(
Na azt hiszem èn is foglalkozok inkább más dolgokkal..
Monika5
2014-12-09 23:24:04
Moha!
Én is rendszeresen visszanézek még, és nagyon drukkolok pl. neked, és plumerianak is! Szerintem sokan vagyunk még régről is, akik rendszeresen olvasnak titeket és veletek együtt reménykedik a háttérben. Én tuti így vagyok vele! :)
Moha13
Na már ha megint ide keveredtem, nekem is fájnak a melleim.
Egyébként a 19 napon vagyok. Kb két napja fáj. Amíg ittam a cickafark teát ez nem volt. Pedig az pont az ösztrogént támogatja. Tudja fene.. Most majd leesnek..és még hol a vége..
A múltkori miatt teszteltél ilyen korán?
Egyébként a hugom az 5. cilusnapon fogant. Van, hogy előrébb jön egy-egy ovu. Annyi minden változás éri az embert, holdállások, napállások, ráadásul mi már fejen is állunk! :D Szerintem ez olykor belefér. :) Kitartás!
Gratula még egyszer a babásoknak!
szevike88
2014-12-09 21:20:36
Moha! Nekem is fájdogálnak a melleim, és én azt olvastam hogy progeszteron szint nem megfelelő, ezért fájhat!
Múlt hónapban csak mensi előtt fájt 4-5 nappal, de most már ez nem tetszik nekem hogy ovu után pár nappal már fájdogál! Ráadásul szedem a barátcserjét, iszom a palástfüvet, szóval nem értem. Ma a hasam alja, és a derekam is fájt.. szóval nálam is érdekes most ez a ciklus. A hőm is csak lépked fölfelé.
Fantasyc
2014-12-09 21:15:35
Sziasztok!
Moha, sajnos én sem sokszor tudok hozzászólni mindenhez, mert butaságot nem szeretnék mondani senkinek, meg mostanában nem is tudtam sokat jönni, mert sokat dolgozok. Azt viszont határozottan mondom, hogy igenis érdekel minket, hogy mi van veled!!! Én neked köszönhetem, hogy kiderült a pm. problémám és a vizsgálataimat is te írtad össze nekem, hogy mit is kérjek. Annyira tájékozott vagy mindenben, hogy nem is merem néha leírni neked, hogy mit gondolok, mert lehet, hogy neked az evidens. :-) Azt is írtad, hogy azért nem kedvelnek sokan, mert nyers vagy, de az szerintem pillanatnyi fellángolás, hisz nekünk pont arra van szükségünk, hogy kerek-perec megmondják a dolgot és ne köntörfalazzanak...az igazság nem mindig jó és szép, de Te legalább segítesz mindenkinek!!!!
Ezúton is KÖSZÖNÖM!!!!! :-)
Szóval ne menj sehova. :-)
Én még mindig topogok, nem is értem...eddig ilyen még nem volt, ebből nem lesz karira baba. :-(
kedina
2014-12-09 21:08:37
Katkamanó!!!!!!!!!
:)))))))))))))))
Jó egészséget nektek! :)
Moha13
2014-12-09 20:25:16
KatkaManó!
Nahát!!! Végre!!!!! :):):)
Nagyon örülök, hogy végre...VÉGRE sikerült...!!! :)
Nagyon várom a sztorit, addig is pihenj sokat, és örömködj! :)
Viktoria
Igen, én is úgy látom, hogy megvolt az ovum, ezzel csak az a gondom, hogy nekem sosem fáj ovu előtt, vagy közben a mellem, csak utána kb. 1 héttel, és az sem ilyen erősen. Hát, majd kiderül. Remélem, nem a prolaktinom lett magas, mert úgy tudom, az okozhat ilyet...
Monika5
Te is jársz erre? :)
Lányok! Köszönöm szépen a biztatást...jólesik, hogy szerettek...:)
Fantasyc
Szerintem holnap még feljebb megy a hőd. Nekem is sokszor van olyan, hogy első napon csak fél, 1 fokot emelkedik, és utána folytatja...még lehet karácsonyi ajándék...:)
kedina
Igen, azért tesztelgettem, mert kísértetiesen olyan volt, mint júliusban. Mensi után 1 héttel mellfájás napokig. De ma reggel már úgy ébredtem, hogy nem fájnak...duzzadtak, de már nem fájnak, úgyhogy szerintem erről ennyit. Mai teszt is negatív (4. fajta), úgyhogy most abba is hagyom a tesztelgetést. Csak...reménykedtem kicsit.