Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
popi
Köszi a tippet!
Csak a szén azért másra is kihat...nem rekedünk el pl.? :D
popi532
2014-12-11 17:17:47
Sziasztok.Most beszélgettem egy majd 70 éves nőgyogyóval és azt mondta szedjek napi 1 széntablettát ha teherbe akarok esni.hogy a szén hogyan is segíti a teherbeesést?A válasz egyszerű megköti a méreganyagokat többek közt az ivóvizben található hormonokat ,fogamzásgátló maradékokat stb...
Moha13
2014-12-11 17:08:02
Tsibe
Ezért nem jó, ha az ovuteszt ennyire érzékeny, mert napokig mutatja a pozit. Vegyél sima 25-öst, az már tényleg csak az LH-csúcsot mutatja.
Moha13
2014-12-11 17:04:11
Nóra, Kira
Köszi az infókat! :)
Amicsek
Jó pihenést, és majd azért gyere a jó hírrel! Mert én tudom, hogy sikerülni fog...! :)
Egyébként a párodnál mindent rendben találtak a vizsgálatok során? És az alatt a 15 év alatt utánajártak, mi a gond?
Ani0630
Görbéd nincs? Mert az alapján lehetne valamit nézegetni, így nem tudom.
szevike
Jól néz ki :)
Fantasyc
Én mondtam, hogy most már emelkedni fog. :)
Tsibe
2014-12-11 15:28:42
Sziasztok!
Jó ideje olvasgatlak már titeket, jó hogy vagytok :) Ez a 12. mért ciklusom, bár hivatalosan csak a 6. próbálkozós hónap. Második hónapja szedem a méhpempőt (korábban már kétszer elkezdtem, de annyira rossz volt, hogy 2 hétnél tovább egyik alkalommal sem bírtam). Most egy kis kanál mézet küldök utána, így elviselhető :)
Ebben a hónapban elkezdtem ovu tesztet is használni, hát kicsit tanácstalan vagyok. Talán ti láttatok már ilyet: szombaton teljesen negatív volt (nagyon halvány 2. csík), vasárnap már pozitív (egyforma csíkok). Hétfőn a második csík erősebb lett, majd kedden és szerdán újra egyforma erősségű csíkok. 10-es érzékenységű tesztek voltak, de mivel találtam itthon egy db 25-t, így tegnap azt is ellőttem kíváncsiságból. Pozitív lett, ugyanabból a vizeletből, amiből a 10-es is. Létezhet, hogy 4 napig pozitív az lh teszt? (A mait majd meglátjuk...) Vagy lehet, hogy a 10-es túl érzékeny?
Csatolom a görbém is - másik progi már behúzta 15. napra az ovut.
Szép napot nektek!
Kira84
2014-12-11 12:11:09
Sziasztok lányok,ma megint fentebb ment a hőm tőlem ez igazán szokatlan nem szokott ilyen magasan ívelő ciklusom lenni.Nagyon remélem hogy nem csak a gyógyszerek miatt van.
Ani0630
2014-12-11 10:45:15
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy 15 napi uh.n a doki nem látott domináns tüszőt, én folyamatosan követtem mikroszkópon a peteérést, és az sem mutatott semmit, viszont most jött meg a 21.napi progeszteron eredményem, ami 49-es. Ezek szerint akkor mégis volt peteérés?
Én ezt már nem értem.
köszi a válaszokat.
Fantasyc
2014-12-11 08:30:31
Amicsek, sajnálom, hogy így érzel, remélem hamarosan hallunk rólad!!!
szevike, nagyon szép a görbéd. :-)
Talán nekem is megvolt az ovu, várakozó álláspont.
szevike88
2014-12-11 08:19:41
Amicsek nagyon sajnálom hogy nem leszel, remélem minél hamarabb visszatérsz jó hírekkel!
Én ma így állok:
Amicsek
2014-12-11 07:12:51
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Na ennek a hónapomnak se sok èrtelme volt.
Lezárom ezt az èvet egy èvnyi kudarccal...
Nem tudom van e èrtelme hőmèrőzgetni.
A tènyek magukèrt beszèlnek.
A nagyon akará stresszt okoz.A sztressz pedig nem eredmènyez babát.Nekem kiderült,hogy autoimmun betegsègem van,amivel nehezen tud csak össze jönni,a páromnak meg 15èven át nem lehetett gyereke az előző kapcsijában,gondolom most se rózsásabb a helyzete.
Mindenkinek kívánok kiscipőt a fa alá,kellemes ünnepeket,ès boldog új èvet!
Már csak akkor jövök ide vissza,ha csoda törtènik.
Ez az egy èv meg már kiölte belőlem,hogy higyjek bennük...
Vigyázzatok magatokra.
Moha! Köszönöm,hogy mindig bátorítottál,segítettèl!Minden jót!
Sziasztok. :)
Köszi a tippet!
Csak a szén azért másra is kihat...nem rekedünk el pl.? :D