Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tsibe
De hát ez 420 Ft-tal drágább, és a bioszállítóhoz képest az internetpatika mindig ingyen szállít, bármilyen összegben is vásárolsz.
Nem mellesleg sok minden olcsóbb itt, mint máshol, én innen rendelem a liszteket, gyógyfüveket, stb.
A bioszállítón 890 Ft a szállítási díj, amit ha hozzáadsz a spirulina árához, 5800-ért kapod meg ugyanazt, ami az internetpatikában akció nélkül is 5630 és ingyen jön. De most még akciós is...
Ezért ajánlottam.
Tsibe
2014-12-11 22:49:39
És rendszeresen vannak ingyenes szállítási napok, amikor 4e Ft feletti rendelésnél ingyen hozza a futár. Nekem beváltak a termékeik :)
Moha! Köszönöm szépen. Megrendeltem a 25-öst, remélem a következő hónapban nagyobb sikerrel járok.
Én mindenféle vitamint és egyebet a bioszallito.hu-ról rendelek, ahogy elnéztem ott a spirulina normál ára közel azonos az internetpatika akciós árával. Mindjárt ránézek a linkre...
Moha13
2014-12-11 20:49:18
maximail
Nem rémlik, hogy olvastam volna ilyenről, de szerintem kihathat...
popi
Az internetpatika.hu-n dec.31-ig akciós a bio spirulina (biomenü), én a kisebb kiszerelést rendeltem, hogy kipróbáljam, de eddig semmi negatív hatás, úgyhogy majd még rendelek szerintem. Ja, és ingyen szállítanak pick-pack pontokra az egész országban. :)
maximail
2014-12-11 20:27:17
Sziasztok!
Tudtok arról valamit, hogy a nagy dózisú vastabletta felerősítheti kicsit a menstruációs vérzést?
szevike88
2014-12-11 19:06:53
Moha! Köszi! Viszont te sem panaszkodhatsz, szépen beálltál 36,9-re :)
popi532
2014-12-11 17:36:01
azt nem ismerem de azt is ki fogom próbálni.
Moha13
2014-12-11 17:34:18
Popi
Én most spirulinát szedek, ami szintén méregtelenít...azon kívül, hogy vitamin-, ásványi anyag- és fehérjebomba. :)
popi532
2014-12-11 17:24:03
Igen!erre azt mondta,hogy keserűsós vizet is kell inni rövididőn belül, hogy egyből el is távolítsuk a felszívott méreganyagokat.Amúgy tényleg logikusnak tünik.
Tsibe
De hát ez 420 Ft-tal drágább, és a bioszállítóhoz képest az internetpatika mindig ingyen szállít, bármilyen összegben is vásárolsz.
Nem mellesleg sok minden olcsóbb itt, mint máshol, én innen rendelem a liszteket, gyógyfüveket, stb.
A bioszállítón 890 Ft a szállítási díj, amit ha hozzáadsz a spirulina árához, 5800-ért kapod meg ugyanazt, ami az internetpatikában akció nélkül is 5630 és ingyen jön. De most még akciós is...
Ezért ajánlottam.