Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok! Régen jártam már erre,de azért olvasgattalak benneteket. Múlt hónapban kezdtem el szedni a Letrox tablettát és szelént is a doki azt mondta hogy baj van a pajzsmirigyel, és ebben a hónapban meg kiderült hogy inzulin rezisztenciám is van erre pedig már 3 napja szedem a Merckformint meg D- vitamint.Kinek mi a tapasztalata ezekről a gyógyszerekről? Csatolom a görbém is.
szevike88
2014-12-10 10:57:29
Hát én nem tudom hogy milyen az a trifázisos görbe, de azt igen hogy leszakad a derekam, a hüvelyem tegnap este szét akart szakadni, és mensi szerű görcseim vannak néha.
Szerintem hamarabb volt ovum mint a rendszer jelzi, de babócának korai, és mensi jelnek is. Nem tudom mi ez, de a magas hőnek azért örültem reggel :)
Viktória4
2014-12-10 10:14:22
Sziasztok!
Én ma így.Teszt negatív.Nem tudom mikorra nem várom,mert 25-én volt pozitív az ovu teszt.
popi532
2014-12-10 10:09:49
Édes vagy Moha.De a korom végett már később nem merem bevállalni.Azért beszéltük meg így a férjemmel mert így még 43 évesen szülnék.Sajnos mindennek vannak határai.Nem sok egészséges terhességről hallok már ebben a korban.Látod nálunk is megtörtént a tragédia,pedig minden eredményem tökéletes volt.Most olvastam egy tanulmányt ,hogy 40 felett a terhességek 33%vetéléssel, koraszüléssel végződik.De nem is tudom mit vártam a kislányom is 8,5 év védekezés nélküli időszak után fogant.Az orvos pedig nem küldött semmilyen vizsgálatra.Én meg nem találtam olyan orvost aki 40 felett foglalkozna velem.Azért nem küld azt mondta mert spontán lettem terhes februárban.Ja igen,csak 8 és fél év után.
Moha13
2014-12-10 09:55:52
popi
Ne próbálkozzatok...2015-től egyszerűen ne védekezzetek! :)
Szóval...add fel nyugodtan, úgyis jönni fog a babóca, meglátod! Én nagyon szurkolok!
popi532
2014-12-10 09:34:14
Sziasztok új ciklust kezdtem sajna.Az utolsót.2015- től mi már nem próbálkozunk.Megpróbálom feldolgozni a lányom halálát és megpróbálom elfogadni,hogy itt a vége nem kapom vissza.
Fantasyc
2014-12-10 09:31:19
Moha, tudom, neked mindig szépek a görbéid, de talán ezek az előjelek már jelentenek valamit. Szépen araszolsz felfelé, egyenlőre ennyi és pár nap múlva újra jöhet a teszt. :-) Hajrá!!!
Szevike, ez aztán a trifázisos görbe, legalábbis szerintem. :-)
Jó nagyot ugrott, bárcsak karácsonyra sok pozitív tesztünk lenne!!!
Szorítok mindenkinek!
Amicsek
2014-12-10 09:26:48
Moha! De szeèèp ! :) ;)
szevike88
2014-12-10 09:25:19
Na hát én így állok ma, végre már valami kiemelkedő hőmérséklet, nem csak totyogok itt felfelé :D