Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Életi
Az egészen jó, hogy a TSH-d 2 alatt van, mert nagyon sokunknak fölötte, ami babásodáshoz nem túl szuper. A többihez nem nagyon értek, de a lényeg, hogy mindenképp nézess hormonokat ovu utáni 7. nap környékén, ezt hívják a 21. napinak, de ugye nem mindenkinek van középen az ovuja, azért írom így. Ott pl. nagyon fontos a progeszteronszint.
Amicsek
Sajnálom ezt a diagnózist...de ne add fel! Amiko bent voltam a kórházban, hallottam jó pár sztorit olyanokról (vagy olyanoktól) akinek van egy rakat papírjuk arról, iért is nem lehet nekik soha gyerekük...és ott várták a szülést nagy pocakkal...:)
Ehhez képest a Te dokid azt mondta, hogy összejöhet, csak picit nehezebben. Szurkolok!
Én nem tudom, mi történik velem...
Pár napja fájnak a melleim, tegnap meg émelygős érzésem is volt...mint amikor túl sok édességet eszel, és utána megkérdezi valaki, hogy kérsz-e még egy kis csokit...:X
Teszteltem 3 különböző teszttel, mind csont negatív. Viszont a görbe szerint az ovum is előrébb jött, mint ahogy szokott lenni. Nem értem, mi borítja most a dolgokat...:X
popi532
2014-12-09 08:48:49
Sziasztok.Ma is csökkent a hőm.Ma biztos új ciklust kezdek.
Viktória4
2014-12-08 21:34:27
Sziasztok!
Szerintetek mikor volt az ovum?25-én volt pozitív az ovu tesztem és 26-án éreztem ovus fájdalmat.Nem tudom mikorra ne várjam!?Bár sajnos semmi tünetem nincs,cicifájás vagy hasonló,viszont 3 napja érzem a hasam.Enyhe mensis fájdalom.Van még remény,vagy lemondjak erről a hónapról is?
Amicsek
2014-12-08 19:59:48
Sziasztok!
Ma voltam bőrdokinál szövettan eredmènyen,s kiderült lichen ruber planus bőrbetegsègem van. Nem adott gyógyszit,mert mondtam szeretnèk babát,de 2naponta fènyterápiára kell járnom.
Azt mondta lehet babám,sok terhes páciense van,csak nehezen jön össze,mert ez egy fajta autoimmun betegsèg. Pff..ja,köszi 1ève próbálkozunk...
Azonban ma a váróteremben mindjárt meg fog jönni èrzèsem volt,s fájtak a petefèszkeim,de csak enyhèn.dpo.6.napon vagyok,de hasonlót èreztem ovu után 2nappal is.
Letettem már róla,hogy összejönne...
Ti mit gondoltok? :)
Irette
2014-12-08 18:22:38
Sziasztok! Ebben a ciklusban kezdtem a görbézést, ugyan nem remekelek benne túlságosan, valamit mégis csak mutat.
Megnéznétek és mondanátok véleményt?
Elsősorban a peteérésemre lennék kíváncsi (ha volt egyáltalán).
Előre is köszönöm!
Életi
2014-12-08 16:19:21
Sziasztok babára vágyók!
Én is egy vagyok köztetek aki minden hónapban várja a várva várt csodát. Eddig sajnos sikertelenül. Görbét 3 hónapja vezetek minden hónapban rendje módja szerint meg fel esik le és alakul szépen, de az eredmény mindig ugyan az. Ebben a hónapban mentem el vérvételre ciklus 4. napján ma kaptam kézhez az eredményeket ha valaki tudna ebben nekem segiteni mi mit jelent megköszönném. Orvosom most szabin van kitudja mikor jutok el hozzá de az eredmény aggaszt. Vagyis az amit olvasok a neten innen onnan....talán nem is kellene...
Kérlek segítsetek ti talán átestetek már ezen:
Amicsek
Megtaláltad azt az eőső görbét? Most volt időm megnézni, Nikkancs görbéje volt az, ami folyamatosan esegetett ovu után.
Ezért mondjuk mindig, hogy nincs olyan, hogy reménytelen görbe!!!! :)
Moha13
2014-12-08 13:07:16
jniki
Nem adhatod fel! Vagyis mindegy, mert vagy feladod, vagy nem, akkor is lesz babátok, meglátod! :)
Én mindig arra gondolok, hogy egyszer már sikerült, csak valamiért a folytatás nem lett jó...én akkor előtte már úgy el voltam keseredve...és talán azért jött össze, még ha nem is folytatódott, hogy az égiek megmutassák, igenis össz tud jönni, nincs olyan hatalmas gond, talán csak nincs még itt az ideje.
Kitartás! ÉN nagyon szurkolok Neked és mindenki másnak is...mert én is itt ülök már lassan 2 éve veletek, tudom, hogy milyen nehéz. De nem adom fel. SOHA.
Nikdia
2014-12-08 11:34:45
Sziasztok!
Ma megyek dokihoz, holnap meg laborra, hogy ellenőrizzék a hormonokat. Most nagyon bízom a piciben. Mit gondoltok a görbéről?
Archangel85
2014-12-08 11:21:45
Jniki!!
Ilyet ne is mondj. Igenis lesz babátok!! Mindannyiuknak lesz. Azért vagyunk itt, és küzdünk, és csináljunk.
Ne haragudj, hogy nem szoktam írni, most meg beleszólok, de tudom min mentél keresztül. És adni akarok egy kis szeretetet.
Óriási ölelés és tessék felállni és menni tovább :)
Életi
Az egészen jó, hogy a TSH-d 2 alatt van, mert nagyon sokunknak fölötte, ami babásodáshoz nem túl szuper. A többihez nem nagyon értek, de a lényeg, hogy mindenképp nézess hormonokat ovu utáni 7. nap környékén, ezt hívják a 21. napinak, de ugye nem mindenkinek van középen az ovuja, azért írom így. Ott pl. nagyon fontos a progeszteronszint.
Amicsek
Sajnálom ezt a diagnózist...de ne add fel! Amiko bent voltam a kórházban, hallottam jó pár sztorit olyanokról (vagy olyanoktól) akinek van egy rakat papírjuk arról, iért is nem lehet nekik soha gyerekük...és ott várták a szülést nagy pocakkal...:)
Ehhez képest a Te dokid azt mondta, hogy összejöhet, csak picit nehezebben. Szurkolok!
Én nem tudom, mi történik velem...
Pár napja fájnak a melleim, tegnap meg émelygős érzésem is volt...mint amikor túl sok édességet eszel, és utána megkérdezi valaki, hogy kérsz-e még egy kis csokit...:X
Teszteltem 3 különböző teszttel, mind csont negatív. Viszont a görbe szerint az ovum is előrébb jött, mint ahogy szokott lenni. Nem értem, mi borítja most a dolgokat...:X