Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
popi532
Én láttam a mai bejegyzésed, csak nem tudok ehhez mit írni, mint amit mindig mindenkinek. Amíg nem jön meg, addig nem adjuk fel. Mondjuk én még utána sem, mert már egyszer megviccelt a természet.
DRI44
2014-12-09 10:45:14
Szia Moha és Mindenki!
Moha
Talán még emlékszel rám, elsők között voltam, akik írtak az általad indított reményhozó fórumba...3 görbét vezettem itt, a 3. sikeres volt, most 9 hónapos a kisfiam. Csak egy kicsit biztatni szeretnélek, azóta is olvasom a fórumot napi szinten, és előre is elnézést kérek mindenkitől de Moha szinte csak miattad!!! Annyira régóta vagy már itt én annyira szurkolok neked, minden hónapban veled együtt izgulok, hogy sikerüljön....
Természetesen mindenki sikerének örülök, és nagyon szurkolok mindenkinek itt a fórumon!
Moha megértem az indulatodat is, én néha elcsodálkozom, hogy van erőd mindenkivel ennyire törődni, foglalkozni, válaszolni...Én sajnos a te esetedhez "szakmailag" nem nagyon tudok hozzászólni, de továbbra is kitartásra biztatlak!!!! Ne tűnj el, de ha mégis besokalltál itt, akkor legalább találjuk ki, hogyan értesüljek felőled a jövőben!!!! :o))
Mindenkinem sok erőt és mielőbbi pozitív tesztet kívánok! Nagyon boldog ünnepeket Nektek!
Dri
Moha13
2014-12-09 10:44:58
szevike
Köszi. Nem iszom semmiféle teát, ami hormonhatású, csak spirulinát szedek a vitaminok miatt, de csak pár napja...és annak szerintem nincs ilyen hatása. MIndenesetre tojásfehérjém az most volt elég rendesen, 4-5 napon keresztül...
Mindegy...ez egy furcsa ciklus, karácsonyra nem várom, majd kiderül mi újság. És igen, elvileg együtt haladunk. Szurkolok.
popi532
2014-12-09 10:44:43
Moha.Nekem se sűrűn válaszol senki, nekem is voltak már ilyen gondolataim.
szevike88
2014-12-09 10:40:12
Moha! Ezt ne mondd hogy nem érdekel senkit, mert pl: engem igenis, érdekel, hogy mi újság veled! :)
Amúgy mi kb. együtt haladunk. Nekem ma reggel nagyon feszül alul a hasam, fáj a derekam, bár ez még korai lenne. Mától iszom a palástfű teát is, remélem meghozza a kívánt hatást :)
Nem vagy beteg, vagy nem szedsz olyat amit eddig nem szedtél, és bekavart a ciklusba kicsit? Nekem a Gravidától van néha émelygős érzésem. Mondjuk előző hónapban nem fájtak a melleim ovu után, de most kicsit azért érzem.
Én így állok ma:
Moha13
2014-12-09 09:52:17
...akkor én most lelépek. Kicsit unom, hogy mindenki görbéjét megnézem, gondolkodom, írok...de az én nyűgöm senkit nem érdekel. :X
Moha13
2014-12-09 09:32:27
Dmonalizi
Hány napos szokott lenni a luteálisod, hogy tegnapelőttre nem vártad? 10?
12. dpo-n vagy a görbe szerint, szerintem még korai a teszt...
Dmonalizi
2014-12-09 09:23:30
Sziasztok én ma így.Tegnap előtt nem kellet volna megjönnie. Akkor negatív volt a teszt. Szerintetek csináljak egyet ma?
Ági41
2014-12-09 09:16:31
Sziasztok!
Tegnap megkaptam a TSH eredményt, ami 3,66 az érték. Ez a babásodáshoz sok. Csütörtökön megyek az endokrinológushoz.
20 napja szedem a szelént E vitaminnal, remélem ez nem kavar be a TSH értékbe.
Moha13
2014-12-09 08:59:37
Viktória4
Nem értem, miért kéne lemondanod erről a ciklusról ez alapján a görbe alapján. Nincs ennek a görbének semmi baja. Az, hogy mikor volt ovud, rejtély marad, ezt sosem lehet tutira megmondani. Lehet a pozi otuveszt másnapján, de 3 nap múlva is.
Türelem.
Én láttam a mai bejegyzésed, csak nem tudok ehhez mit írni, mint amit mindig mindenkinek. Amíg nem jön meg, addig nem adjuk fel. Mondjuk én még utána sem, mert már egyszer megviccelt a természet.