Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha! Nekem ma reggel már teljesen egyértelműen negatív, viszont tegnap este újra elkezdtem barnázni. Most vagy tényleg egy biokémiai terhesség volt, ami megmagyarázná a tüneteket (amik még mindig nem múltak el teljesen), vagy vashiány, ami szintén magyarázat lehet, és a vastabletta okozhatja a vérzési furcsaságot. Lehet, hogy ez már sosem fog kiderülni. Most már csak azért izgulok, nehogy visszamaradjon valami, ami miatt a januári inszem is tolódik...
Moha13
2014-12-14 11:11:23
Jó reggelt!
Kíváncsian várom a halvány második vonalkás fórumozók fejleményeit...:D
Fantasyc
Megy ez majd még feljebb is...:)
Kira 84
Szerintem ma azért esett picit, mert megijedt, hogy kimászik a keretből, ha folyamatosan csak emelkedik, emelkedik, ahogyan eddig tette...:D
Én ma behoztam a tegnapi esést...igaz, 1 órával később mértem, 37,16 volt, ebből lelkiismeretesen levontam 1 tizedet. :)
Fantasyc
2014-12-14 10:51:03
Sziasztok!
Én egy picit feljebb:
KLANITA
2014-12-14 09:41:24
Én igy ovu elött. :-)
Kira84
2014-12-14 08:48:31
Jó reggelt. A mai hőm egy picit vissza esett,csináltam tesztet de negatív.Így hát még várok...
szevike88
2014-12-14 07:08:18
Jó reggelt mindenkinek! Én ma így állok :
szevike88
2014-12-13 21:17:53
Kedina! Várjuk majd a képet a teszttel! :)
Adjatok nekem valami ötletet, hogy mi lehet: tegnap este folyamatos tompa nyomás a méhemnél, ma mensi jellegű fájdalom, leszakad a derekam. Nem örülnék ha a mensi jele lenne, mert még az korai szerintem, iszom a palástfű teát is, meg szedem a barátcserjét. Ma már többször azt hittem hogy na tuti most jött meg. Egyszerűen nem tudom ezt most mire vélni... Még van egy hetem addig.
Kira84
2014-12-13 20:37:06
Fantasyc Kb 2 napja már teszteltem de olyan haloványka volt hogy alig lehet látni ezért én inkább száradási csíknak vélem.Most várok még pár napot kíváncsi vagyok hogy fent marad e a hőm vagy elkezd le esni. Nem akarok újabb csalódást magamnak és a páromnak sem.Ezért várok még,de hogy őszinte legyek eltudnám viselni ha a fa alatt díszelegne egy szép pozi teszt.. :)
Andi880209
2014-12-13 16:44:54
kedina
köszi szépen! :)
akkor még talán előtte lehetek, igazából fájdogál,szurkál,hajnalban a bal oldalamon szurkált, de tegnap reggel konkrétan görcsöltem.
az ovu tesztem egyébként a 14. ciklusnapon lett pozitív, már két napja negatív. (ma van a 16. ciklusnap, 32 naposak a ciklusaim)
KLANITA
2014-12-13 16:17:03
kedina- :-) :-D , drukkolok és várjuk a tesztett eredményt!! Szoritok hogy karácsonyi két csikos legyen.
Moha! Nekem ma reggel már teljesen egyértelműen negatív, viszont tegnap este újra elkezdtem barnázni. Most vagy tényleg egy biokémiai terhesség volt, ami megmagyarázná a tüneteket (amik még mindig nem múltak el teljesen), vagy vashiány, ami szintén magyarázat lehet, és a vastabletta okozhatja a vérzési furcsaságot. Lehet, hogy ez már sosem fog kiderülni. Most már csak azért izgulok, nehogy visszamaradjon valami, ami miatt a januári inszem is tolódik...