Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2014-12-14 13:33:53

Sziasztok!

Moha! Nekem ma reggel már teljesen egyértelműen negatív, viszont tegnap este újra elkezdtem barnázni. Most vagy tényleg egy biokémiai terhesség volt, ami megmagyarázná a tüneteket (amik még mindig nem múltak el teljesen), vagy vashiány, ami szintén magyarázat lehet, és a vastabletta okozhatja a vérzési furcsaságot. Lehet, hogy ez már sosem fog kiderülni. Most már csak azért izgulok, nehogy visszamaradjon valami, ami miatt a januári inszem is tolódik...
Moha13
2014-12-14 11:11:23

Jó reggelt!

Kíváncsian várom a halvány második vonalkás fórumozók fejleményeit...:D

Fantasyc
Megy ez majd még feljebb is...:)

Kira 84
Szerintem ma azért esett picit, mert megijedt, hogy kimászik a keretből, ha folyamatosan csak emelkedik, emelkedik, ahogyan eddig tette...:D

Én ma behoztam a tegnapi esést...igaz, 1 órával később mértem, 37,16 volt, ebből lelkiismeretesen levontam 1 tizedet. :)
Fantasyc
2014-12-14 10:51:03

Sziasztok!

Én egy picit feljebb:
KLANITA
2014-12-14 09:41:24

Én igy ovu elött. :-)
Kira84
2014-12-14 08:48:31

Jó reggelt. A mai hőm egy picit vissza esett,csináltam tesztet de negatív.Így hát még várok...
szevike88
2014-12-14 07:08:18

Jó reggelt mindenkinek! Én ma így állok :
szevike88
2014-12-13 21:17:53

Kedina! Várjuk majd a képet a teszttel! :)

Adjatok nekem valami ötletet, hogy mi lehet: tegnap este folyamatos tompa nyomás a méhemnél, ma mensi jellegű fájdalom, leszakad a derekam. Nem örülnék ha a mensi jele lenne, mert még az korai szerintem, iszom a palástfű teát is, meg szedem a barátcserjét. Ma már többször azt hittem hogy na tuti most jött meg. Egyszerűen nem tudom ezt most mire vélni... Még van egy hetem addig.
Kira84
2014-12-13 20:37:06

Fantasyc Kb 2 napja már teszteltem de olyan haloványka volt hogy alig lehet látni ezért én inkább száradási csíknak vélem.Most várok még pár napot kíváncsi vagyok hogy fent marad e a hőm vagy elkezd le esni. Nem akarok újabb csalódást magamnak és a páromnak sem.Ezért várok még,de hogy őszinte legyek eltudnám viselni ha a fa alatt díszelegne egy szép pozi teszt.. :)
Andi880209
2014-12-13 16:44:54

kedina
köszi szépen! :)
akkor még talán előtte lehetek, igazából fájdogál,szurkál,hajnalban a bal oldalamon szurkált, de tegnap reggel konkrétan görcsöltem.
az ovu tesztem egyébként a 14. ciklusnapon lett pozitív, már két napja negatív. (ma van a 16. ciklusnap, 32 naposak a ciklusaim)
KLANITA
2014-12-13 16:17:03

kedina- :-) :-D , drukkolok és várjuk a tesztett eredményt!! Szoritok hogy karácsonyi két csikos legyen.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!