Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon aranyos van, Moha! De mivel a másnap délelőtti teszten alig-alig látszik a második csík, én nem reménykedek. Pedig annyira, de annyira jó lenne! Viszont eltettem egy tesztet, lehet, hogy holnap, vagy holnapután reggel megcsinálom.
Viszont ha valóban elkezdődött valami, de elment, és ez okozza a rosszulléteket, akkor szerinted mikorra múlik el? Néha úgy rám tör az émelygés, hogy abba kell hagynom az evést, és szédülök. Ja, és hőhullámaim vannak... És emiatt alig tudok figyelni a melómra, pedig eléggé kellene koncentrálnom.
Moha13
2014-12-13 15:57:51
maximail
Ez a méhnyálkahártya vastagság még semmit sem jelent...
Július 2-án teszteltem pozit, ez egy szerdai nap volt ha jól emlékszem, után még legalább 5-6 tesztet csináltam, néztem, ahogy szépen erősödött, a digitális is kiírta, hogy 2-3 hete fogant. Júli 9-én mentem be a kórházba barnázással, menntartottak, kaptam duophastont, másnap tudtak megnézni UH-n. A méhnyálkahártya 4,3 mm volt, és semmit sem láttak, csak cisztát. Ez volt 10-én, 14-én újabb ultrahang, akkor már 6 mm volt a nyálkahártya és megtalálták az 5 mm-es petezsákocskát...a többit tudod.
A lényeg, hogy szerintem nekem is azért volt ilyen vékonyka, mert nekem is megjött normálisan abban a ciklusban, és a 11. ciklusnapon pozit teszteltem. 4,3 mm, mégis ott volt...
Nagyon remélem, hogy van ott valaki, és szurkolok! :)
maximail
2014-12-13 15:12:50
Sziasztok!
Már régen írtam, de látom Plum is el van tűnve. Próbálok nem foglalkozni ezzel az egésszel, az inszem november helyett januárra tolódott... Novemberben hiányzott egy igazolás arról, hogy a férjemnek nincs fertőző betegsége, decemberben meg pont 24-ére esik a peteérés. Erről ennyit.
Viszont most megint történt velem egy fura dolog. Kb. 6-a óta elég furán vagyok. Szédülök, émelygek, álmos és baromi szétszórt vagyok. 8-áról 9-ére virradó éjjel megjött. A rosszullét maradt. Elkezdtem vastablettát szedni, mert kb. 5 éve nagyon súlyos vashiányom volt, és annak hasonlóak voltak a tünetei. Bár a menzeszem rendesen meg volt, 10-én csináltam egy tesztet, amin halványan, de azért jól láthatóan megjelent a második csík. Viszont több mint 10 perc elteltével (nem tudom mennyivel, aki emlékszik, ugyanez volt szeptemberben.)Aznap este csináltam még egy tesztet, majd másnap délelőtt (első vizeletből elfelejtettem, annyira kómás voltam) még egyet. Ezeken már csak annyira halovány a második csíkocska, hogy csak fénybe forgatva, bizonyos szögben látszik valami kis halovány maszat. És a harmadik a leghalványabb.
Tegnap végül elmentem dokihoz, mert tényleg elég vacakul vagyok. Kértem egy teljes vérképet (vashiány kizárása), és elmentem nőgyógyászhoz is, hogy nézessen HCG-t. Az én nőgyógyászom 160 km.re van tőlem, így itt mentem TB alapon. A doki megvizsgált, azt mondta 4-5 mm a méhnyálkahártya, és a vérzés menstruáció szerű (mára amúgy elmúlt). A sima vérvétel eredménye hétfőn lesz meg, a HCG majd január(!!!) elején.
A 4-5 mm-es nyálkahártya miatt tuti, hogy nincs baba. Viszont akkor mitől vagyok rosszul?
Most vagy a teszt volt gagyi, és tényleg amiatt van a második csík, hogy eltelt több, mint 10 perc, vagy ez egy biokémiai terhesség volt. Ha utóbbi, akkor szerintetek még indokolt a rosszullét, ha igen, mikorra múlik el? A tegnap levett vérből még látszódhat majd valamennyi HCG?
Vagy lehet, hogy a rosszullétnek semmi köze ehhez az egészhez??
Fantasyc
2014-12-13 14:51:19
Sziasztok!
Moha, láttam, hogy nem írtál semmit a görbédhez, de Te szoktad mondani, hogy kis esés nem esés, szóval engedelmeddel még izgulok érted!!! :-D
Kira, szuperül néz ki, mikor tesztelsz???
Kedina, annyira, de annyira örülök neked!!!! De nem kiabálom el és én is szeretném látni majd a pozitív tesztet!!!! Egyenlőre csak csendben örülök neked! Tartsd ki, én tudom, hogy reggel is csinálnék egy újabb tesztet, ha ott is látod, akkor az már nem száradási csík. :-)
kedina
2014-12-13 14:09:59
Moha
Egyébként már azt érzem beképzelem...:S
kedina
2014-12-13 14:04:15
Andi880209
Nekem napokig szokott fájdogálni, aztán szúr egy nagyon. Nekem akkor van. Utána egy időre el is múlik ez a feszülős szurkálós érzés.
kedina
2014-12-13 14:02:33
Moha
Jajj, olyan idegesítő.. Hát van ott egy halványka valami, próbáltam fotózni, de a fotón semmi nem látszódik. Az idegesít, hogy a barátnőm, akinek lombikja volt, pont ilyen volt a 12.dpon.. Szerintem hétfőig kibirom. Vagy veszek egy új tesztet, vagy elmegyek vérvételre... Wá!!
Moha13
2014-12-13 13:23:20
kedina
Most ezt direkt csinálod???!!! :D
Hol a fotó? Látni akarom azt a nagyon nagyon nagyon halvány de CSÍK-ot! :)
Andi880209
2014-12-13 13:19:46
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki véletlenül,hogy a középidős fájdalom jelentkezését követően kb mennyivel történik meg a peteérés?
Köszi!
kedina
2014-12-13 12:51:33
Hali csajok! Szép görbék. Én a 23. napon, a 10-11. dpon.
Én hülye, csináltam egy tesztet, 25-öst. És van egy nagyon, nagyon halvány második csík. Lehet csak száradási csík.. Jajj.. NAgyon fájt már napok óta a mellem.. Hát ez van..
Viszont ha valóban elkezdődött valami, de elment, és ez okozza a rosszulléteket, akkor szerinted mikorra múlik el? Néha úgy rám tör az émelygés, hogy abba kell hagynom az evést, és szédülök. Ja, és hőhullámaim vannak... És emiatt alig tudok figyelni a melómra, pedig eléggé kellene koncentrálnom.