Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
VeDi84
2014-12-15 09:52:31

Sziasztok Lányok!

Az elmúlt időszakban nem igazán tudtalak követni benneteket, úgyhogy kicsit lemaradtam az eseményekről. Megpróbálom visszaolvasni azt a rengeteg hozzászólást, amit termeltetek. :) Addig is: ha születtek új pozitív tesztek, nagyon gratulálok a szerencséseknek, a többieknek pedig kitartás!! A görbéken végigszaladva, elég szépen alakulnak... Remélem sok babát hoz az új év!

Nekünk pénteken megvolt az első konzultáció a Kaáliban, Szmatona Gáborral.
Nekem nagyon szimpatikus volt, világosan elmondott mindent, lehetett kérdezni, és még két dolog, ami miatt még jobban belopta magát a szívembe: nem kritizált (pl. azt, hogy a férjem alkalmanként dohányzik, vagy hogy én kicsit ducibb vagyok), illetve egyátalán nem éreztem azt, hogy egy vagyok a sok nő közül a futószalagon.
Egy 3. napi vérvételt, illetve a méhüregi vizsgálatot kell megcsináltatnom, aztán belevágunk. A HIV-re és Hepatitisre már ott levették a vért, úgyhogy arról legalább le van a gond. Márcusra írt be bennünket. Nagyon lelkes vagyok, bár nem szeretném nagyon beleélni magamat, mert ugyebár az is előfordulhat, hogy nem sikerül....
Kitartás Nektek, drukkolok mindenkinek, hogy úgy alakuljanak a dolgaitok, ahogy szeretnétek! :)
szevike88
2014-12-15 07:40:10

Annyit még a görbémhez hozzátennék, hogy mikor először mértem 36,7-et mutatott 5 perc után a mérő. Gondoltam pár perc múlva megmérem még egyszer, hogy biztos annyi-e?! Most a későbbit a 36,8-at írtam be, de szerintetek melyiket rakjam?
szevike88
2014-12-15 07:17:58

Jó reggelt!
KLANITA
2014-12-15 07:07:17

Jó reggelt! Én ma így! Talán meg volt az ovum.
Moha13
2014-12-15 06:54:54

Jó reggelt!
maximail
2014-12-14 17:10:23

Moha! Igen, ez nekem is eszembe szokott jutni, de van, akiről sejtem, hogy nem így van...

Mondjuk szerencsémre én amúgy sem vagyok egy nagy partiarc, úgyhogy nálam nem nagyon tűnik fel, ha egy társaságban nem beszélgetek a kismamával. :-D
Moha13
2014-12-14 16:51:52

Ja, amúgy én sírás elkerülése érdekében arra szoktam gondolni, hogy lehet, hogy nekik is évekbe telt, míg összejött, végülis nincs senki homlokára írva, mennyit próbálkozott...
Moha13
2014-12-14 16:50:18

Maximail
Megértelek. Én is így vagyok. De ez szerintem nem rosszindulat. Egyszerűen azért idegesít, mert mindent próbálunk megtenni, hogy elkerüljük az ilyen pocakos találkozásokat, mert amúgy is mindig erre gondolunk, ami szomorúságot okoz és reménytelenséget, és áááááááá...na de ha már összetalálkozunk, legalább ne erről szóljon már minden...és ne simogassák a hasukat sem, mert ilyenkor csak jönnek a fejünkbe a szörnyedelmes gondolatok, hogy mi van, ha nekünk sosem...és ez annyira végtelenül elszomorító, hogy bőgni szeretne az ember, na de ahelyett mit kell ilyenkor csinálni? MOSOLYOGNI.
És ez hatalmas stressz...
Ez nem rosszindulat. Ez csak végtelen szomorúság...és kétségbeesés...nem őket utáljuk, hanem magunkat...hogy egyszerűen akármit csinálunk, nem sikerül...:X
maximail
2014-12-14 16:21:45

Moha!

Aranyos vagy, de ez reggeli teszt volt, szóval tuti nem. De annyiból nem is bánom, hogy ilyen vérzés mellett tuti valami gond lenne amúgy is. Akkor meg már jobb így. De lehet, hogy nem is volt semmi, nem tudom... Minden esetre holnap beszélek a dokival.

Azért köszönöm! :-)

Pedig mindannyiunknak kijárna már egy pozitív teszt a fa alá...

Ráadásul tényleg annyira nem bírom a terhes nőket, és ettől olyan görénynek érzem magam. Tegnap találkoztam egy ismerős lánnyal, aki babát vár. Idegesített, ahogy a hasát simogatta. Meg valaki kérdezte tőle, hogy hogy van, és mondta, hogy hááát, most már jól (utalva arra, hogy eleinte nem volt jól). És ez is idegesített, mert én meg már mit nem adnék érte, ha egész nap csak hánynék meg szédelegnék is, csak jönne már az a baba. És aztán meg az idegesít, hogy de hát én nem vagyok ilyen rosszindulatú!!! (Még szerencse, hogy már járok pszichológushoz. :-D )
Moha13
2014-12-14 14:39:01

Maximail
Hát...semmiképp sem jó jel, hogy már negatív a teszt...:X
Egyébként nem lehet, hogy többet ittál most vagy ilyesmi?
De csodák mindig vannak.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!