Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Na hát itt vagyok újra! Most délután volt egy kis halvány barna folyásom, remélem nem a mensi akar így jelezni, mert eddig max 1 nappal előtte volt ilyen! Nem tudom összefügg-e az eséssel, de remélem.
szevike88
2014-12-16 12:17:29
Vedi!
Nem tudom hogy mi lehet az esés oka, hétvégére, vagy jövő hét elejére nem várom csak. Iszok palástfüvet, és barátcserjét szedek, a múlt hónapban nem volt ilyen esésem. Reménykedek, hogy hátha sikerült.
Mi a termékeny időszakban minden nap együtt voltunk, talán próbálkozásaink óta most volt az első ilyen hónap hogy együtt tudtunk lenni, nem pedig csak előtte, meg utána.
Vannak tüneteim, de akár mensi tünetek is lehetnek. Feszül a hasam alul, szurkál a hüvelyem, és a melleim határozottan nagyobbak :D
De néha olyan érzésem van hogy bármelyik pillanatban megjön. Na mindegy hosszúra sikerült! Mindenkinek pozitív tesztet kívánok a karácsonyfa alá!!! :)
VeDi84
2014-12-16 11:39:22
Moha, nagyon remélem, hogy ez a "fura" görbe/ciklus hoz Nektek kisbabát!! :)
Rövid időutazás: 2012.júniusban hagytam abba a gyógyszert, 2013.május - hormonvizsgálat nekem (minden oké), 2013.otóber - 3 havi (sikertelen) Closty-kúra, mert úgy tűnt nincs peteérésem, 2014.február/április/szeptember - férjem spermavizsgálatai, amin kiderült a probléma. Szeptemberben kaptuk meg a szakvéleményt, hogy lombik jöhet szóba. 2014.október - 2 év+4 hónap után bejelentkeztünk a Kaáliba.
Moha13
2014-12-16 11:04:51
VeDi84
Mennyi idő után jelentkeztetek be a Kaáliba?
Egyébként örülök, hogy tetszik a doki, akit kifogtatok. Ez már fél siker...:)
Moha13
2014-12-16 11:02:06
VeDi
Igen, nagyon furcsa...főleg, hogy pár hónapja pont mindig kitolódott kicsit az ovum ilyen 16.-18- napokra...most meg ez a korai. A jelek szerint jó helyen van, mert pont aznap észleltem először sok tojcsis nyálkát, ahol a zöld kezdődik. Igaz, csak másnap voltunk együtt ovu előtt 2 nappal, meg ovu után 3 nappal...nem túl sanszos. :X
Kira84
2014-12-16 10:57:24
VeDi84 Hogy őszinte legyek nem vagyok teljesen biztos benne.Viszont az tuti hogy abban az időszakban teljesen megvoltam húzatva,szinte állandóan rá akartam mászni a páromra,meg akkor valahogy több volt a nyákom is.Tegnap óta meg pici barnás maszatolásom van.Minden esetre ma úgy is megyek a dokihoz és megkérdem tőle hogy mi a helyzet.Mivel szedem a Merckformint meg a Letroxot lehet csak a gyógyszerek kavartak be...
VeDi84
2014-12-16 10:24:26
Sziasztok Lányok!
Köszönöm a kedves szavakat! :)
Kira84, nagyon szépen indult az a görbe. Ez a mostani esés sem olyan drasztikus, ne temetsd el még ezt a hónapot! Egyébként ott volt ovud, ahol a grafikon jelzi? Használtál ovu tesztet?
Fantasyc, érdekesen alakul a görbéd. Hogy érzed, volt ovud ebben a ciklusban? Jobbulást kívánok!
Mohácska, milyen furcsa most ez a görbéd, nem szokott ilyen korán ovud lenni - ha jól emlékszem. Többi tünet is arra az időszakra utal, ahová a rendszer is teszi?
Szevike88: csak nem beágyazódásos esés? :)
Kira84
2014-12-16 09:22:19
Én ma így álok. Nincsenek illúzióim ,bár a melleim fájnak és érzékenyek de szerintem ezek csak a menszi jelei lesznek hogy hamarabb fog megjönni. :(