Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fantasyc
Küzdök...csak néha úgy nagyon elfáradok...:X
szevike
Én is januárban megyek nőgyógyászhoz, mert egyébként is itt az ideje az éves rákszűrésnek, és ha már ott vagyok, kérek megint beutalót 3. és 21. napi hormonnézésekre, meg a férjemnek is spermavizsgálatra, mert azért jó lenne tudni, hogy állunk...
Utána okosabbak leszünk.
szevike88
2014-12-17 11:28:59
Én már nem tudom hogy mivel van gond. Mindaddig nem barnáztam mensi előtt míg el nem döntöttük hogy babát szeretnénk. Csak azóta van ez hogy egy nappal előtte van. Én eredetileg a barátcserjét a mensi előtti tünetekre kezdtem el szedni, mert ovu utántól leszakadtak a melleim, mensi előtt már nem fájt, de előtte 2 hétig igen. Aztán olvastam hogy milyen jó hatása van a hormonok szabályozásában, és gondoltam csak jót teszek vele. Múlt hónapban nem fájt a mellem ovu után, csak mensi előtt pár nappal kezdett bele. Most ebben a hónapban megint ovu után belekezdett, de azért nem annyira durván. Mivel most ünnepek jönnek nem megyek el vizsgálatra, de januárban igen, ha addig nem történik változás.
Bocsi hogy hosszúra sikeredett, de sajnos nekem csak ti vagytok akikkel ezeket meg tudom osztani, a párom annyira nem tudja ezeket a dolgokat átérezni. Köszi hogy vagytok!! :)
Fantasyc
2014-12-17 10:11:00
Lányok!
Nem szabad feladni!!!!! A remény éltet minket és ha ezt elengeditek, akkor mi lesz velünk??? Igenis küzdünk és reménykedünk!!! Moha, Te is!!!!
Én nem csak magamért, értetek ugyanúgy szorítok és ha elkeserednétek, ránk számíthattok, hisz én ugyanúgy rátok támaszkodok!
Szóval tessék küzdeni és reménykedni!!!! :-)
Moha13
2014-12-17 10:09:21
szevike
Lehet,hogy nem is a progeszteronnal van gond...?
Egyébként mindig barnázol mensi előtt? Elképzelhető, hogy nálad több idő kell a barátcserjének...vagy épp nem is azzal van gond, amire ez jó? NEm tudom.
Igazatok van, én szoktam itt mindenkit leoltani, hogy hagyja abba a nyivogást addig, míg nem jön meg...csak már úgy elegem van...és nagyon árulkodó ez a mellfájdalommúlás...ember még így fájdalomnak nem örült, mint én ebben a 10 napban. De elmúlt. Ha elmúlt, nyilván történt valami hormonáls változás...és nyilván nem a jó irányba. :X
VeDi84
2014-12-17 08:53:32
Moha, mi ez a negatív hozzáállás??? Ha jól emlékszem nem Te szoktad a fórumozókat bíztatni, hogy addig van remény, ameddig nem jön meg? Sőt, Te még arra is rácáfoltál néhány hónapja!
szevike88
2014-12-17 08:53:27
Szép napot mindenkinek!
Nekem maradt a hőm ugyanott, szerintem meg fog jönni, bár még szerintem korai lenne, de nem tudok mit csinálni. Barna még mindig van, sőt ma reggel már majdnem fekete volt, és sok. A derekamat azt nagyon érzem, nagyon fáj..
Kicsit elszomorodtam amúgy ettől a barnázástól, mert erre szedem a barátcserjét, és mindenkinek használ, de nekem nem..Másnak már első hónapban nincs, nekem meg még csak több nap lett tőle.Múlt hónapban csinált nekem egy 29 napos ciklust, most meg már 24.-25. napon ez van :(
Moha neked azért még elég magasan van a hőd, hogy lemondj erről a hónapról.
KLANITA
2014-12-17 07:57:27
Moha13- sajnálom hogy nem érkezik a csoda, mert egy csoda egy gyerek.
Én még reménykedek hátha most sikerül!
Moha13
2014-12-17 07:35:25
JÓ reggelt!
Nekem mára teljesen elmúlt a mellfájdalmam...ebből mensi lesz...már érzem.
Megint egy baba nélküli karácsony...:(
szevike88
2014-12-16 20:29:29
Mondjuk szerintem még korai lenne mensinek, mert eddig csak előtte egy nappal volt barna. Nem gondolom hogy ilyen rövid lenne a luteális része a ciklusomnak.
Bár ahány oldal annyi felé rakja az ovut, szóval nem tudom honnan számoljak. Kb. 9. 10. dpo-nál tarthatok. És hát pl a barátcserje sem arról híres, hogy megrövidítené a ciklust, már ami rövid volt, mert nekem az előtt az volt. Múlt hónapban kitolta 2 nappal. Most megpróbálok türelmes lenni, és várni, de a holnapi hő is árulkodó lehet, hogy ha emelkedik az jó lenne. :)
szevike88
2014-12-16 20:23:31
Nem tudom, hogy merjek-e. 2 hónapja megfogadtam, hogy csak akkor csinálok, ha nem jön meg. Mert nem akarok csalódni. De ha ebből a pár barna cseppből nem lesz mensi, akkor csinálok egyet :)
Küzdök...csak néha úgy nagyon elfáradok...:X
szevike
Én is januárban megyek nőgyógyászhoz, mert egyébként is itt az ideje az éves rákszűrésnek, és ha már ott vagyok, kérek megint beutalót 3. és 21. napi hormonnézésekre, meg a férjemnek is spermavizsgálatra, mert azért jó lenne tudni, hogy állunk...
Utána okosabbak leszünk.