Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
VeDi84
2014-12-18 11:25:45

Sziasztok Lányok!

Nagyon sajnálom lányok, hogy egy újabb sikertelennek látszó, vagy már bizonyosan sikertelen hónapon vagytok túl!! Fel a fejjel, bízni, bízni, bízni!!!! Egyszer mindenkinek megtörténik a csoda, és mindannyiunknak lesz saját kisbabája!!!

Én épp az imént vettem át az újabb kis "szalmaszálamat": Gyuri bácsi teacsomagjával fogunk most próbálkozni. Lehet ez sem hoz eredményt, de hátha segít valamit majd a márciusi lombikhoz. Addigra szépen kiméregtelenedünk Apával, szépe erős méhfalam lesz, és amikor visszakapom a drágámat, tökéletes "talajon" tud majd megtapadni. Valamiben mindig bízni/hinni kell, nekem ez most Gyuri bácsi és a teacsomagja. :)

Szép napot mindenkinek!
Moha13
2014-12-18 09:36:45

szevike88
Anyukám mondta nekem pont azelőtt, hogy összejött júliusban, hogy az élet és halál nem a mi kezünkben van...:)

Én ma így, továbbra sincs cicifájás...meg már érzem a hasamat is...
Fantasyc
2014-12-18 08:35:08

kedia, Kira, nagyon sajnálom. :-(

kardvirág ne hidd, hogy zavarsz, ha nem mérsz, az a te döntésed, de attól küzdesz, csak máshogy.Szóval sajnos ide tartozol, de remélem nem sokáig. :-)

Én így, még mindig nem jelölte az ovut, de már nem érdekel, egy másik behúzta és én is oda gondolom a tünetekből, szóval várakozok.
szevike88
2014-12-18 07:35:15

Jó reggelt mindenkinek!

Nálam úgy néz ki ma új ciklus kezdődik... Nagyon bánt, de megyek tovább, és megteszek mindent hogy hamarosan nálam is pozitív lehessen a teszt. Ebben a ciklusban nem fogok hőmérőzni, mert csak kattogok rajta. Együtt leszünk amikor jól esik, és a többi meg nem érdekel most. Rábízzuk a sorsra most ezt. A teáimat iszom tovább, és a barátcserjének is adok még egy hónapot, de ha nem történik változás, akkor doki lesz januárban!

Olvaslak benneteket, és aki még most fog tesztelni, annak pozitívat kívánok, és Boldog Karácsonyt, Új évet, pozitív tesztekben gazdagot!! :)

kardvirag
2014-12-17 23:24:21

Moha elhiszem, hogy elfáradsz, ez érthető, de ne add fel!!! Reméljük a jót, hogy megfogan a Te babád is!!! Kitartást!!!
kardvirag
2014-12-17 23:22:50

Kedves Kira84!

Nagyon jó jel szerintem, hogy most 27 napra jött meg. Egyik ismerősöm jár reflexoterápiára, és akihez jár azt mondta neki, hogy 28 napos egy normális ciklus. Nem tudom mennyire igaz ez, nekem sem 28 napos, volt amikor ennyi volt, de mostanában 26-27 napos. Remélem nem gond ez.

Ti hisztek-e a reflexoterápiában? Hogy a talpunkat masszírozva rájönnek pl.hogy egy góc van az egyik petefészkünkben és azt kigyógyítják masszázzsal, teákkal. Szóval palástfű, cickafark stb.teákat is kell inni.

A palástfű teát mikor kell inni, a ciklus elején? Pontosan ez miben segít?
kardvirag
2014-12-17 23:19:04

Elnézést, Kira84-nek új esély....
kardvirag
2014-12-17 23:17:37

Sziasztok Lányok! Olvasgatlak Titeket. Csendes olvasó vagyok. Csak mivel nem mérem a hőmet, ezért nem írok gyakran, mert azt gondolhatjátok, hogy nem vagyok közétek való vagy hogy én miért nem teszem meg ezt. Nem akarok nagyon rágörcsölni a babaprojektre, mert az sem tesz jót.
Jó éjt kívánok nektek!

Kedina és Fantasy az új hónap legyen számotokra is új esély!!! Kitartást nektek ebben a várakozásban!!!

Örülök, hogy itt lehetek, remélem nem vagyok senki terhére.
Üdv, Kardvirág
kedina
2014-12-17 22:00:36

Csatlakozom..
Kira84
2014-12-17 18:45:53

Sziasztok lányok, nekem ma megjött.Igaz baromira görcsölök de nem bánom mert végre 27 napra megjött aminek már idejét sem tudom mikor volt,remélem elindultam a gyógyulás útján. Nos új hónap új remények. Bizakodom...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!