Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kiderut, hogy alacsony a progeszteronom. 3 hónapot kaptunk az orvostól amit én le licitaltam 1re. Úgyhogy jövő hónapban peteérés előtt találkozunk. :)
De azért a próbálkozás nem marad el ebben a hónapban. Hátha...
VeDi84
2014-12-18 17:32:04
Kira, jobbulást!
Kira84
2014-12-18 17:03:54
Sziasztok lányok , hát az éjszakám is meg az egész napom kész káosz. Sajnos sikeresen össze szedtem valami vírust.Egész éjjel lázas volt és köhögtem is , Így ma dokinál kezdtem a javaslata sok folyadék és pihenés,közölte velem mivel a babán dolgozunk ezért nem ír ki semmilyen antibiotikumot nehogy gátolja majd a kövi peteérést. Így maradtam a teánál meg a Wick forró italnál. Lehet nincs is értelme mérnem egy pár napig míg jobban nem leszek.
VeDi84
2014-12-18 14:59:19
Moha, köszönöm, majd belevetem magam és megnézem a linkeket, amiket küldtél.
VeDi
A Jónás-módszer arra való, hogy meghatározd a születéed időpontja és hely alapján a legtermékenyebb napjaidat...
Ha beírod a google-be, rengeteg cikket találsz róla. :)
Vannak, akik esküsznek rá, és vannak, akik nem hisznek benne...
VeDi84
2014-12-18 12:34:18
Moha, én erről a módszerről nem hallottam. Miből áll ez a naptár? Remélem segíteni fog Neked!
Moha13
2014-12-18 12:02:54
Ja, ha valakinek kell segítség a Jónás-naptár készítéshez, szóljon...:)
Moha13
2014-12-18 12:02:15
VeDi
Sok sikert a teákhoz, én már rengeteg jót olvastam erről a programról...meg a beletartozó fürjtojáskúráról...:)
Én meg most nagyon szemezek a Jónás-naptárammal, ami mostanában pont mensi időszakra jelzi nekem a jó napokat...szóval...hátha. :D
Valamiben mindig hinni kell...igen. :)
De azért a próbálkozás nem marad el ebben a hónapban. Hátha...