Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Archangel85
2015-01-17 08:07:47

Sziasztok. Én ma így. Eddig a teszt negatív .
VeDi84
2015-01-17 06:32:29

Sajnálom Moha! Hányadik ciklust fogod kezdeni? Nem gondolod, hogy meg kéne próbálni lépni. Vagy nem szeretnétek meg orvosi segítséget igénybe venni?
Moha13
2015-01-16 20:36:32

Ez a ciklus is ugrott...ma megjött, pedig későbbre nemvártam...a luteálisom is rövidebb lett...hurrá!
Ági41
2015-01-16 17:29:14

VeDi, még nem éreztem az ovut, a jövő hét elejére várom. Eddig minden hónapban éreztem a középidős fájdalmat.
Fantasyc
2015-01-16 15:47:30

VeDi
Köszi, hogy megnézted!!! Szerintem is ott volt ovu, mert ott éreztem a fájdalmat. Én a nyákot nem nagyon tudom megkülönböztetni, ezért arra nem adok. Azt mondta valaki, hogy ott lett volna a 12. napon peteérésem, de valamiért nem érett meg, ezért később ért be a dolog és azért esett vissza a hő. Lehet, hogy ez történik nálad is. Nagyon furcsa, hogy úgy megugrott, aztán vissza. Ha igazam van, akkor pár nap és ott az ovu, viszont akkor tényleg kitolódhat a ciklus. Én nem biztos, hogy mernék a ciklussal játszani, mert nagyon hamar felborulhat minden és akkor több hónap, míg helyrehozod. Én felhívnám a dokit, ha lehet, aki csinálja majd a vizsgálatot és kikérném a véleményét. Ha Ő azt mondja, hogy lehet, akkor hajrá, ha nem, akkor lehet el tudja tolni pár nappal.
Veszíteni nem veszítesz, ha felhívod! Bátraké a szerencse! :-)

Dalma, várom az eredményt!

Nálam változatlan a hő, reménykedek.
Azt kérdezném még, hogy hallottatok valamit arról, hogy a terhesség korai szakaszában megváltozik a nyák????
VeDi84
2015-01-16 15:38:27

Köszönöm Ági, ez nekem is eszemben jutott. Hétfőn mindenesetre elmegyek a dokihoz kikérem a véleményét.
Neked talán megvolt az ovud?? Mert elég határozott az elmélkedés.
Ági41
2015-01-16 14:08:30

VeDi84, nem fog belekavarni a hormonokba a gyógyszer?
Én is szerettem volna a dokitól olyan gyógyszert kérni, ami eltolta volna a mensest, mondta, h nagyon felborítja a hormonháztartást, inkább nem éltem a lehetőséggel.

Végre elkezdtem felfele kúszni. ☺

Itt a görbém:

RDalma93
2015-01-16 09:04:01

Mindenképpen:)
Örülök, hogy rátaláltam az oldalra, nagyon sok az információ, végigolvastam az egész fórumot :)
Szorítok mindenkinek, hogy minél hamarabb babás legyen:)
VeDi84
2015-01-16 09:01:36

Dalma, majd mesélj! :)
VeDi84
2015-01-16 09:00:40

Lányok, a segítségetekre lenne szükségem. Pontosabban a véleményetekre: február 4-én megyek méhüregi vizsgálatra. Ha normál időben (28-30 napra) jönne meg a havim, akkor minden oké lenne, addigra el is múlna, mire vizsgálatra kell mennem. De mi van, ha késik?? És pont úgy lesz vérzés, hogy nem tudok 4-én menni??? Fontos lenne ez az időpont, nem tologathatom későbbre, mert a márciusi lombikhoz kell. (Azt mondta a doki, hogy ne tegyük február második felére a vizsgálatot, mert ha valamit talál, nem lesz idő márciusig a probléma kezelésére.)

Arra gondoltam, hogy elmegyek a nőgyógyászhoz, és feliratom azt a gyógyszert, ami meghozza a havit. Így legalább tutira úgy jön meg, ahogy én akarom, ahogy nekem jó.
Ti mit tennétek????

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!