Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
atthemoment
2015-02-08 19:31:52

Sziasztok!

Maximail

http://www.ametiszthotel.hu/meddosegkezeles-harkany/

ezt is nézd meg, ez is pár info.

Amúgy meg tudom erősíteni, hogy Harkány jó, én Pécsett lakom, nekem az idősebb családtagjaim járnak Harkányba kezelésre, de a meddőségi kezelésről is jókat hallottam. Régen anyukámat mikor nőgyógyászati dolgokkal műtötték mindig Harkányban a kórházban utókezelték. A víz kénes, mint a hévízi, annak a víznek is hasonló hatása van. Nőgyógyászati gyulladásokat és a letapadásokat gyógyítja állítólag.
Moha13
2015-02-08 19:26:14

maximail

Hogy hinni tudj benne:

harkanykorhaz.hu/upload/eameddoseg.pdf
www.harkanykorhaz.hu/public/upload/30_35_balneoterapiaL.pdf
www.harkanyfurdo.hu/userfile/.../Nogyogy_harkanyi_termalviz.pdf

Állítólag a kúra után a kezeltek 44%-a teherbe esik 1 éven belül. :)
Moha13
2015-02-08 19:21:25

maximail
El tudnád mondani nagyon röviden, hogy pontosan és minimálisan miknek a betartása fontos IR esetén, ami már életmódváltásnak minősül?
Mi fehér lisztet sosem eszünk, évek óta durumlisztből készült tésztát veszünk csak, és sütéshez is teljes kiőrlésű graham-et használok meg kukoricalisztet.
Igyekszem kerülni a cukrot, helyette mézet használok.
Moha13
2015-02-08 19:18:08

maximail
Én is jókat hallottam. Anyukám volt már ott többször és egyszer pont egy olyan szobatársa volt, egy fiatal csaj, aki meddőségi kezelésen volt. Hogy lett-e eredménye, nem tudom, de mondta Anyukám, hogy ott is jókat hallani. A weboldalukon vannak letölthető anyagok, az egyikben olvastam, hogy nagyon sikeres a program. :)
Én is szemezek vele...
Ja, és a nőgyógyász tud adni beutalót, de mindenféleképpen kell reumás beutaló is,mert csak azzal együtt érvényes. Mesélte Anyukám, hogy az ottani doki mesélte, hogy ennek valami gazdasági oka van, és nekik sem tetszik, hogy így van, de csak így lehet menni beutalóval.
De gondolom, ha maga fizeti az ember, akkor mehet anélkül is. :)
maximail
2015-02-08 19:15:41

Az IR-eseknek üzenem, hogy a facebook fórumban többekről hallottam, hogy az életmódváltás elkezdését követő hónapban már összejött a baba. Szóval ez a diagnózis egyáltalán nem borítékolja, hogy ezer évet kell még várni. ;-)
maximail
2015-02-08 19:14:26

Kicsikincs!

Miket hallottál Harkányról? Nekem nagyon felkeltette az érdeklődésemet, de jó lenne pozitív történeteket hallani, hogy még jobban tudjak hinni benne... :-)
kicsikincs
2015-02-08 19:04:40

Szép estét mindenkinek!
Kissé megkésve de a mai görbém....telóról nem lehet :/
kardvirag
2015-02-08 17:34:24

Erika Drága vagy!!! Köszi. :) :) :)
Erika12
2015-02-08 16:24:34

Kedves Katicabogár!
Köszönöm a segítséget,holnap veszek is palástfűvet és cickafarkfű teát.Azt mondják a barátcserje erősíti a méhet és vastagítsa a méh nyálkahártyát ,szabályozza a menszeszt és a sárgatest elégtelenséget,segíti a beágyazódást.
Kardvirág
Gyógyulj meg hamar,vigyázz magadra.
Én sem gondoltam volna, hogy így járok,a női test különleges!
Mégsem veszek semmit, inkább megvárom míg megkérdezed a gyógyszerész nőt!
Katicabogár5
2015-02-08 15:43:50

Erika sajnálom ami veled történt, sajnos tudom milyen érzés.
A málnalevél teát én úgy tudom szülés előtt kell inni, inkább palástfű teát igyál peteérés után mert az segít a beágyazódásban és megtartásban. Én ezt ittam, a ciklus első felében meg cickafarkfű teát :-) remélem hamar sikerül
Ezek mellé mind a ketten szedtük a méhpempőt

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!