Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-02-09 11:42:28

Fantasyc!!

Köszönöm neked aranyos vagy, igen ezt tudom h egy ideig marad a szervezetbe HCG de már ezen is túl vok ugyanis mikor a szülésznőm javasolta akkor csináltam egy tesztet és az - lett úgyhogy ez sem áll fent mert kiürült az akkori HCG-m!
Úgy gondolom, hogy a holnapot kihagyom és csak szerdán csinálok egy újabbat! :) Majd akkor meglátjuk h hogyan tovább! És persze értesítelek benneteket hogy jót teszteltem-e vagy sem! :) Minden jót kívánok neked is! :)
Fantasyc
2015-02-09 11:33:58

kicsikincs, nem tudom. :-(

Nem lehet, hogy valami esetleg még nem ürült ki a szervezetedből???
Szokták mondani, hogy x idő múlva kell terhességi tesztet csinálni és aha pozitív, akkor vissza kell menni dokihoz. De nem akarlak megijeszteni.
Holnap csinálj reggel egy tesztet szerintem és ha pozitív, én felhívnám a nődokit, hogy mi a véleménye.

Az viszont csodás lenne, ha baba lenne a dologban. :-)
kicsikincs
2015-02-09 11:26:35

Igazából én is gondoltam már arra is hogy talán a múlt hónapban elindult volna valami?? De hát előtte műtöttek szinte 1 hónappal?.. Meg a mensesem is megvolt rendesen!!!??
kicsikincs
2015-02-09 11:20:58

Kedves Fantasyc!!

2 hónapja volt egy Missed-em! 43 napra jött meg a vérzésem utána! Teljesen normális vérzésem volt akkor 2-3 nap intenzív vérzés majd csökkent az utolsó azaz 5. napra már csak csepp volt és elmúlt! A hőmre viszont még nem igazán tudok adni, ugyanis ez az első hónap mikor mérem! Sajna!! Tehát még ez sem segit nekem!
kicsikincs
2015-02-09 11:16:46

Igazából ez is furi volt igen hogy a mensim után 2 nappal éreztem...pedig sose szokott olyankor fájni és akkor bizony fájt 2-3 napig! Talán hamarább lehetett peteérésem és akkor már van valami kis csoda?? :)
Fantasyc
2015-02-09 11:16:28

kicsikincs!

Nagyon örülnék, ha baba lenne a dologban, de tényleg korainak tűnik, hacsak nem már múlt hónapban bujkált. :-)
Milyen volt a mensi??? Normális??? Nem volt kevesebb, vagy rövidebb ideig??? Láttunk már ilyet másnál is és a hőd is fent volt hónap elején. Mekkora szokott lenni az alap hőd??? Ezekből talán tudsz levonni valami következtetést. :-)
Milyen volt az előző görbéd???
RDalma93
2015-02-09 10:51:48

Nem lehet, hogy hamarabb volt az ovud?
kicsikincs
2015-02-09 10:46:57

Kedves Dalma!

Én is nagyon remélem, csak az a zavaró nekem hogy ilyen korán látható lenne??
RDalma93
2015-02-09 10:41:13

Hát kicsikincs nemtudom de remélem, hogy baba van a dologban :)
kicsikincs
2015-02-09 10:35:54

Lányok segítsetek!!!

Fogalmam sincs h mi van velem de 2 hete egyfolytában fáj a hasam!!! 4 napja hányingerem van és 2 napja eléggé szédülök! Nem vok beteg hála, semmi bajom!! Na de most ne nézzetek hülyének, tudom hogy nagyon korai ez, de reggel a második vizeletből, nem tudom h miért spontán jött ötlet h megnézzek egy 10mIU HCG tesztet!! Hát + lett! Nem az a nagyon erős de látom!!! Szerintetek ez lehetséges??? Vagy valami mástól is lehet + ???? Én ezt nem értem!!!! Kérlek titeket mondjatok erre valamit!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!