Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az én görbém még mindig fura...nem tudom hova tenni az ovut, Jónásom tegnap volt, előtte voltunk együtt, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle...
RDalma93
2015-02-09 09:31:25
Sziasztok!
Én ma így állok, küzdök magammal, hogy holnap csináljak e tesztet...
ToAdrienn
2015-02-09 08:55:35
Ez a mai, de sajnos hiába van fent a hőm már két napja barnázok :S szóval nemsokára meg fog jönni ..
Zonett
2015-02-09 08:31:44
Tegnap elindult a 6.ciklus. Kicsit komolyabban kezdek aggódni...:(
szevike88
2015-02-09 08:21:25
Ja és azt nem tettem hozzá, hogy nem mindegyik IR tünet, de mivel türelmetlen ember vagyok, és kerestem az okokat,ezért mentem orvoshoz...Már nagyon zavartak ezek a tünetek, és azt mondtam hogy most teszek pontot a végére.
szevike88
2015-02-09 08:14:07
Atthemoment!
Nálam is most derült ki az IR pár napja. Tünet igazából nem sok, de volt:
-mióta abbahagytam a fogamzásgátlót kb. 2 éve azóta össze-vissza jött meg 24-30 nap között bárhol, de örültem, mert legalább megjött.
- eleinte még nem volt barnázás az majd csak akkor mikor már eldöntöttük hogy babát szeretnénk, vagyis fél éve.
- szedtem én is barátcserjét, most már nem szedem, mert nekem csak hosszabb lett a barnázás. Lehet hogy nem attól, de hosszabb lett, tehát nálam nem az volt a probléma amire szedtem.
- mióta lefogytam tudtam tartani a súlyomat aztán az elmúlt pár hónapban napról napra híztam, holott ugyanazt ettem. És egyik hétről a másikra nem jöttek rám a ruháim.(két méretet híztam egy hónap alatt) Folyamatosan éhes voltam, fáradékony, és kaja után kb 3 órával olyan álmosság érzésem volt, hogy azt hittem elalszok munka közben.
kicsikincs
2015-02-09 07:58:03
Jó reggel mindenkinek!
A tegnapi hőmet kivettem, mert sajna nem tudtam időben mérni így átlag van! Szép napot kívánok mindenkinek!! :)
Gyöngyvirág88
2015-02-09 07:45:40
Jó reggelt :)
Én az összevissza mensim miatt mentem dokihoz, nőgyógyász kért női hormonokat, már ott látszott, hogy valami nem oké. Onnan egyenes út vezetett az endos dokihoz, aki kikérdezett, a gyanúja már megvolt, kiírta a terhelést és kopp :)
Ő küldött dietetikushoz, de a legtöbbet a csoportokból tanultam meg :)
atthemoment
2015-02-09 07:25:35
Jó reggelt!
Gyöngyvirág
Nagyon megköszönném, ha megosztanád velünk a teljes kiőrlésű kenyered tuti receptjét. Nekem sosem sikerül rendesen.
Az IR- nek mik az olyan tünetei ami miatt érdemes erre gyanakodni? Akinél most fedezték fel, mik voltak így utólag az egyértelmű jelek?
Én ma így állok, eszerint holnap új hónap kezdődik. 2 hónapja szedem a barátcserje kapszulát és elmondhatom, hogy a mens előtti 2 napos durva barnázás, majdnem teljesen megszűnt.
maximail
2015-02-08 22:54:23
Köszönöm a sok linket, ezeket már én is levadásztam. :-) Igazából olyan érdekelne, hogy valakinek a valakije volt ott, stb... :-)
Szerintem a gyerekkori mumpsz nem számít, azon nagyon sokan átesnek. Én úgy tudom, felnőtt korban veszélyes a pasiknak a mumpsz meg a bárányhimlő is, ha korábban nem estek át rajta. De lehet, hogy rosszul tudom.
Moha!
Ezt nem nagyon lehet röviden összefoglalni, de ha küldesz egy e-mail címet, átküldök pár anyagot. :-)Nem csak az van meghatározva, hogy miket nem szabad enni, hanem nagyon pontosan, hogy hány órakor miket lehet, illetve kell, és miből mennyit. De csak első ránézésre lesz bonyolult, könnyű megszokni.
Ha fent vagytok a facebookon, akkor azokon a linkeken, amit pár napja betettem, plusz a Gyöngyvirág által javasolt blogban is nagyon jó össze van szedve minden.
Nálam végül nem igazolták az IR-t, de sokkal jobban érzem magam ezzel a étrenddel.
Az én görbém még mindig fura...nem tudom hova tenni az ovut, Jónásom tegnap volt, előtte voltunk együtt, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle...