Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szitakötő fel a fejjel! Lehet gyereked neked is. Epilepsziásoknak, depressziósoknak, cukorbetegeknek stb.lehet gyerekük....biztos nehezebb minden,mint az egészséges embernél...nekem is van krónikus betegségem, de engem már nem zavar, hozzászoktam a gondolathoz, hogy van. Nyilván jobb lenne, ha nem lenne.
Kitartást neked, jókat!!! Üdv, kardvirág
Gyöngyvirág88
2015-02-07 11:55:37
Ha betegségnek fogod fel, akkor beteg is leszel. Ez egy életmódváltás, esély, hogy ne legyél cukorbeteg, esély, hogy legyen gyereked és lásd őt felnőni is. Tipikus kezdő IR-es hozzáállás a tiéd, de fel a fejjel. Nem olyan rossz ez, mint ahogy elsőre kinéz :)
Szitakötő
2015-02-07 10:47:08
Maximail köszi a biztatást, csak attól félek, hogy ez nagyon hosszú folyamat lesz. Egyik kollégám 9 hónapja csinálja és most kezd javulni csak az eredménye. Sajnos nagyon türelmetlen vagyok, mert régóta szeretnék babát.
A diéta nem lesz nagy változás, mert 2 éve nem eszem fehér lisztet meg cukrot, csak a számolgatástól félek nagyon, és a gyogyszertől, mert sokan rosszul vannak tőle. És nagyon nehéz elfogadni , hogy beteg vagyok, mert nem érzem magam annak, nincsenek tüneteim.
kicsikincs
2015-02-07 10:32:02
IGEN! Én már hallottam róla és azt mondják hogy igazán jó és hatásos!!
maximail
2015-02-07 10:27:21
Szitakötő!
Ez nagyon IR-nek néz ki, valóban. A TSH emelkedését is okozhatja az IR. Én csak azt tudom szívből javasolni, hogy menj el a MensMentisbe, ott értenek hozzá. A TB-s rendeléssel nem fogsz sokra menni, csak félre kezelgetnek, kb. ezer ilyet hallottam.
Amúgy pár napja belinkeltem két facebook csoportot, illetve Gyöngyvirág88 egy blogot. Keress vissza, és azokat tanulmányozd!
A jó hír viszont az, hogy az IR kezelhető, és ha beáll a normál szintre, akkor pikk-pakk jöhet a baba. Szigorú életmód váltás kell és bizonyos esetekben gyógyszert is adnak.
maximail
2015-02-07 10:22:56
Erről már hallott valaki? Nekem nagyon megtetszett.
Sziasztok!
A véleményetekre vagyok kíváncsi, mert meglett az inzulin terhelésem eredménye, a dokihoz viszont csak 3 hét múlva tudok menni. Ahogy én nézem megnyertem magamnak az IRt, de nincs tapasztalatom, csak a neten olvasgattam. Szoval a cukrom teljesen rendben van, mindharom érték szépen benn van a referenciatartományban, az inzulin viszont 0 percben 8, a 60. Percben 74, a120. Percben pedig 44. Sajnos ha jol latom nagyot ugrik és nem áll vissza. Teljesen el vagyok keseredve, főleg mert a TSHm gyogyszer mellett egyre csak nő. 4es eredményre kaptam LTyyroxynt szeptemberben, hogy a baba miatt kicsit menjen lejjebb, most 11,2nél tartok. Szoval nem tudom mi a bajom, de valami nagyon nincs rendben és eddig az orvosok csak rosszabb eredményt kreáltak nekem. (gyogyszer nélkül 3-4es tshm volt, ami nem szuper, de a 11,2 nél jobb) Teljesen kétségbe vagyok esve....Légyszi segítsetek!
ToAdrienn
2015-02-07 10:15:54
Szép hétvégét csajok!
Moha13
2015-02-07 10:12:56
Fantasyc
A jónásom 23-án volt. És csak abban reménykedhetem, mert utána még voltunk együtt, de az ovum késett és ott már nem.
Most beálltam egyenesbe.
Kitartást neked, jókat!!! Üdv, kardvirág