Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gyöngyvirág88
2015-02-08 07:23:00

Jó reggelt :)
RDalma93
2015-02-08 07:05:14

Sziasztok! Èn ma így állok
Timo33
2015-02-08 06:58:10

Sziasztok, megnézné nekem valaki a Jónás napot? Próbáltam de kudarcba fulladt. 1981.08.29. 16.00
Előre is köszönöm.
Szitakötő
2015-02-07 22:41:16

Szevike88, jól esnek a szavaid, igyekszem tartani magam.Sajnos dokihoz csak hónap végére van időpontom, ezért addig önszàntamból nekiállok a diétának. Te kaptál az orvostól segítséget, hogy mit lehet és mit nem, bár nekem inkább azzal van gondom, hogy mikor mennyit? Àtbogaràsztam amit többiek belinkeltek, de elsőre elég bonyolultnak tűnik. Én heti 2x járok sportolni, igaz ez az utobbi időben csak heti 1, a tél miatt, de majd igyekszem beiktatni még valamit. Végülis legalább tudom mi a baj és tudok ellene tenni, muszáj, hogy megjavuljon, nincs más opció.

Erika, nagyon sajnálom, drukkolok, hogy legközelebb összejöjjön!
kardvirag
2015-02-07 21:55:24

Sajnálom Erika! Azt nem értem, hogy akkor miért volt pozitiv a teszted?! :(
szevike88
2015-02-07 20:23:18

Szitakötő!

Nekem is most derült ki az IR, de ne ijedj meg ettől az eredménytől, nekem a 120-as inzulinom 109 lett! Kaptam én is rá gyógyszert, meg csinálom a diétát, de ami a legfontosabb mellé az a mozgás!!A hármas kezelésnek van a legnagyobb hatása! Nem kell betegségnek felfogni, csak egy állapotnak, amit helyre lehet hozni, és utána odafigyeléssel fenntartani az elért állapotot! Életmódváltás kell elsősorban, és fejben helyre rakni a dolgokat! Én is türelmetlen vagyok, de most én ezt egy próbának fogom fel, ami pont erre tanít meg, hogy nem mindent lehet azonnal! :)
Gyöngyvirág88
2015-02-07 20:15:14

Sajnálom Erika :( Ez a nap már a fogantatás napját jelenti, előtte 3 napban kell együtt lenni.
Erika12
2015-02-07 18:25:19

Klau
Nekem 5 én megjött,nagyon beteg voltam, ömlött belőlem!˙:(
Úgy hogy új hónap kezdődött:( Itt a görbém.
De mindenkinek ,aki menzi előtt áll, sok sikert pozitív tesztet++++++++++++++Kívánok és beváljon a Jónás nap nekem az sem jött be!
Mert együtt voltunk jan 10,jan 15,jónás napom meg jan 12,jan14,.
Vagy akkor a napkor kell együtt lenni?
Szitakötő
2015-02-07 14:30:08

Gyöngyvirag, Kardvirag, Katkamano, köszönöm a bíztatást. Igyekszem a jó oldalát nézni, csak még nehéz meglátni. Még csalódott vagyok, mert azt hittem hogy nekem pajzsmirigy az alapbetegségem, közben pedig az már csak hozzáadódott valószínüleg és ha ezt tudom, akkor nem vesztegetek el a paloe diétára 1,5 évet. De most már mindegy. Magán endokrinológushoz meg nődokihoz járok, kíváncsi leszek mit mondanak majd. Addig is ráállok a 160g os diétára, aztán meglátjuk...
KatkaManó
2015-02-07 13:47:59

Szitakötő, ha eddig is oda figyeltél az evésre akkor valószínű csak apróbb finomítàsokra van szükség az étkezési szokásaidban illetve a mennyiséget kell csökkenteni. Viszont ha már egy ideje így étkezel és mégis magasabb az inzulinod akkor lehet hogy egy kis gyógyszeres rásegítéssel is gyorsabban rendben lesz.
Én is IR - s vagyok sokkal csúnyább értékeim voltak de szerencsémre nekem a pajzsmirigyemmel nincs gond. Viszont nekem is kellett a diéta + gyógyszer szedésének kezdetétől kb. 6-8 hónap mire azt mondták nem akadály a baba. Most pedig egy 13 hetes lombik baba lapul a pocimba :) ( nem az IR miatt volt a lombik de addig nem is vághattunk bele míg nem rendeződött az inzulinom)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!