Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Besszz
2015-02-10 14:21:12

Sziasztok!

Ma leesett a hőm egy tizedet. Mindemellett szerintetek még van esélyem? 2 nap múlve kellene megjönnie..
RDalma93
2015-02-10 14:19:37

kicsikincs köszönöm, de ma folyamatosan olyan mindjárt megjön érzésem van... a mellem már másfél hete feszül de ma a legjobban....remélem nem fog megjönni.
atthemoment
2015-02-10 11:09:51

Moha

Nahát, szívemből szóltál. Ugyanez a helyzet nálunk is. A legjobban attól félek, hogy mi van ha a végére érünk az inszemeknek és csak a lombik lesz vagy ha annak is és az sem sikerül. És engem is ráz a hormonoktól a hideg...Ezek miatt vártam én is.
De ami miatt úgy döntöttünk, hogy nekiindulunk, az az, hogy megy az idő és az ellenünk dolgozik. Márciusban már 32 leszek. A másik pedig, hogy nagyon félek attól a helyzettől is, hogyha sikerülne természetesen, de rossz vége lenne..nem szeretném átélni, tudom sokatok sajnos meg kellett birkózzon ezzel is. Olvastam olyat, hogy a kevés spermaszámmal nagyobb eséllyel van vetélés (persze nem tudományos tanulmányokat olvastam, hanem fórumokat).
Így mi meggyőztük magunkat és most belevágunk, de közben mindent megteszünk továbbra is a jó eredményekért, így szedi a férjem a Maca-t és szedjük tovább a vitaminokat+ én a Letrox-ot.
Moha13
2015-02-10 10:41:35

atthemoment
MEgértelek. Én is azért húzom a dolgokat, mert:
1. Nem akarom elhinni, hogy nekünk simán nem jöhet össze a baba, ami a világ legtermészetesebb dolga kéne, hogy legyen.
2. Húzom az időt, mert ha ellövöm ezt a lehetőséget, és nem jön be, mihez nyúlok majd utána??? Akkor nekem mi marad végső megoldásnak, amire gondolhatok majd, mint utolsó lehetőség? Akkor semmi sem marad?
3. Félek ezektől a hormonos dolgoktól...mi van, ha inkább rontok a helyzeten? Mi van, ha pont a következő hónapban jönne össze természetesen, én meg belenyúlok az egészbe és elrontom?
4. Hinni akarom, hogy egyszer csak úgy megtörténik...ahogyan azzal a sok millió emberrel a világon. Nem lehet olyan gáz a helyzet...

Egyébként a MACÁ-hoz akartam adni Neked egy kis hitet (mert az is fontos), és leírni, hogy a férjem eredményei tavasszal még rosszabbak lettek, mint januárban (20milla/ml és ennek 70%-a mozgott, 50% aktívan), tavasszal viszton csak 13mill/ml lett, de ennek csak fele mozgott és 30% aktívan. Ha kiszámoljuk, ez rettentő kevés aktív katona, mégis, 2 hónap múlva pozi tesztem volt. ÉS még ha nem islett jó vége, jó belegondolni, hogy ilyen eredményeken is segítenie kellett a MACÁ-nak, mert LETT végre egy katona, aki odaért és végrehajtotta a feladatát. :)
atthemoment
2015-02-10 10:32:48

Igazatok van lányok. Csak rossz időben kapott el ez a cikk és kommentek. Már januárban mennem kellett volna a dokihoz vissza, hogy megbeszéljük az átjárhatósági műtétet, de húztam és nem mentünk el. Átrakattam az időpontot és március 3- ra kaptunk csak. Így március 20 után/körül csinálják majd meg, 3- án derül ki pontosan mikor. Aztán elkezdődik, ha minden ok az inszem. Nem akartam ideáig eljutni, mint ahogy senki sem. Az az igazság, hogy rendesen be vagyok tőle parázva.Félek, hogy mi van ha az inszem sem megoldás...a dokink az első konzultáción az eredményeink tükrében azt mondta, hogy a férjem 11 milliója miatt készüljünk lélekben a lombikra. Mert ha ez lecsökken 10 alá, akkor nem lehet inszem...
Moha13
2015-02-10 10:21:51

atthemoment
Sajnálom, hogy egy ilyen barom miatt képes voltál nem aludni.
Szerintem ilyet csak buta és gonosz emberek írnak, és lehet, hogy éppen azért, hogy felhúzzanak másokat.
Biztosan van(lesz) neki is egészségügyi problémája, kíváncsi vagyok, ő elmegy-e orvosi segítségért, vagy majd úgy lesz vele, hogy ha ez kialakult, nyilván nem véletlen...és várja a fenekén a sorsát...:)
kicsikincs
2015-02-10 09:55:34

Szép napot mindenkinek!

Maximail!

Köszönöm aranyos vagy! Remélem hogy igazad van és elkezdődött valami!! :) Bár nem akarok mindent elkiabálni, holnap még újból megnézem!! :)

Dalma!

Nagyon szép a görbéd, reméljük a jó cél érdekében ilyen!! Szorítok neked! :)

Ez a mai görbém..
RDalma93
2015-02-10 09:11:09

elég hosszú a ciklusom...38 napos
Fantasyc
2015-02-10 09:01:01

Mazsola, szépen fent van a hőd, szerintem ebből még bármi lehet. :-)
1-2 nap és tesztelhetnél. :-)

Atthemoment, ilyen hozzászólásokkal nem szabad foglalkozni. Primitív emberek próbálják felhívni magukra a figyelmet. Helyesbítek, ezek nem is emberek, mert emberi érzésekkel ilyet le sem tudnának írni.

Dalma, nagyon szép ez a görbe. Szombatra nem várod??? Ha ovutól számolok, akkor már korábbra nem várod, vagy elnéztem?? :-)

Nekem feljebb ment a hőm, lehet, hogy a Jónás miatt? Minden esetre összebújtunk és ha most volt ovum, akkor reménykedek. :-)
Gyöngyvirág88
2015-02-10 08:10:46

A műtét előtt 32 napos volt, a műtét utáni első 36 napos, most nem tudom, mi lesz belőle :/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!