Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok én 1 hete nem kávézom. Pedig nagyon szerettem a tejes-cukros kávét, nem a legerőset. Remélem ez jót fog tenni az egészségemnek vagy lehet épp ettől fájdogál a fejem, s nmégis kéne egyet inni délelőttönként? Mit gondoltok? Ti kávéztok?
kardvirag
2015-02-10 18:27:58
Erika: Gyógyszerésznő barátnőm a folsavat ajánlotta, hogy szedjem, és mikor megtudom, hogy babát várok, a Femibiont. Addig azért nem lenne jó nekem, mert hízékony vagyok, nem lenne jó még hízni....most a hűléssel fogytam kicsit...
A teákat nem nagyon ajánlta...a málnalevelet esetleg vagy málnarügy-cseppet. Immunerősítőnek az 1OOO mg-os C-vitamint.
Természetesen én nem állítom azt, hogy ezek a palástfű, barátcserje teák segítenek...de mikor mondta egyik ismerősöm, hogy issza, cukor és méz nélkül, nekem nem volt ez szimpi, mert én mézesen szeretem a teákat. :)
Egyelőre örülök, hogy helyrejöttem az influenzából, és dolgozhatok. Még utánaolvasok a teáknak, s meglátom.
Szép estét nektek Lányok!!! :)
KatkaManó
2015-02-10 18:18:59
Sziasztok!
Én még mindig zug olvasó vagyok mert sokat köszönhetek Nektek :)
Viszont most nem bírtam ki hogy ne írjak. Valaki ismeri a történetünket. Mi a férjemmel mikor megismerkedtünk nagyon hamar kiderült hogy természetes úton nem sok esélyünk van babára. Én hálát adok a mai orvos tudománynak hogy van lehetőség a lombik programra. Egy csomó betegséget tudnak kezelni és párok ezreit ezzel a módszerre babához jutatni. Az is egy rögös út és nem könnyű de 3 sikertelen lombik után a 4. lombik sikeres volt és most egy 13 hetes baba lapul a pocimba. Akár mikor végig csinálnám hormon kezelés ide vagy oda.
Arra szoktam gondolni hogy régen a párok gyerek nélkül élték le az életüket mert nem volt ilyen orvosi lehetőségük.
Szerintem ne féljetek tőle ennyire megéri :)
Továbbra is szurkolok mindenkinek hiszen mindenkire vár egy baby :))))))
Besszz
2015-02-10 16:35:11
Jucus88!
Nekem is már pár napja folyamatosan fáj a hasam és néha a mellem is szúr.Kiváncsi vagyok mi lesz velünk!:)
Drukkolok mindenkinek :))
Gyöngyvirág88
2015-02-10 14:55:39
Én mensi elmaradás után 4 nappal teszteltem. Már mindenki tudta, hogy sikerült, még én is, mégsem teszteltem :D
Jucus88
2015-02-10 14:54:10
Gyöngyvirág,én is úgy gondoltam,hogy ha fent marad akkor tesztelek :)
Csak túl vagyok már néhány negatív teszten :/ így inkább nem kapkodom el...
Szorítok mindenkinek :)
kicsikincs
2015-02-10 14:47:35
Kedves DALMA!
Nekem már több mint 1 hete megjön érzésem van pedig még messze vok tőle! A derekam is majd le szakad, a mellem meg ma elkezdett szurkálni! Szédülök, hányingerem van.... beállt a hőm 36.6-ra... mi lesz ebből nem tudom :)
Gyöngyvirág88
2015-02-10 14:47:00
Jucus, ha holnap is fent marad, én már tesztelnék a helyedben :)
Jucus88
2015-02-10 14:27:58
Besszz tegnap nekem is leesett,ma pedig vissza ment :) bizakodom még így is, hogy kicsit fájdogál a hasam...
Szerintem még nincs veszve semmi ;)