Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2015-02-10 21:50:28

kicsikincs
Én a ciklusom 11. napján teszteltem pozitívat nyáron. Rendesen megjöt és meg is volt 3-4 napig, aztán 1 hét múlva fájni kezdtek a melleim és emelkedett a hőm is...furi volt, gondoltam, biztos a hormonjaim szédültek be, és mikor már két napja nagyon fájtak, csak azért vettem tesztet, hogy ha megyek a dokihoz, mondhassam, hogy terhes tuti nem vagyok, valami hormongond lehet...erre pozi lett. Én sem értettem.
Mutatom:

http://kepfeltoltes.hu/141022/2014.05.23._19__www.kepfeltoltes.hu_.png

Ott, ahol leesett a hő és piros pöttyök vannak, az volt a mensim, csak hogy egyben lássam az egészet, töröltem az új cikluskezdést és sima pecsételést jelöltem oda.
kicsikincs
2015-02-10 21:47:29

Most két naponta iszom a teakeverékeket, szedem a Femibion 800-at, a vasat, és a magne B6-ot! :)
kicsikincs
2015-02-10 21:45:28

Neeem.. nekem nem mondta a dokim egyszerűen csak magamtól abba hagytam mert hányingerem volt tőle! Viszont a dohányzás már kicsit nehézkes volt mert azt nem tudtam letenni gyorsba de akarat kellett és azt mondtam h a babáért mindent... pár napig volt csak rossz és utána már nem érdekelt annyira!!:) Azóta sem szoktam vissza!! :)
kicsikincs
2015-02-10 21:43:01

Jó éjszakát KARDVIRÁG! :)
kardvirag
2015-02-10 21:42:08

kicsikincs: Neked doki mondta, hogy hagyd el a kávét? Én nem vagyok meggyőződve, hogy elhagytam, lehet megkívánom még, és kell kicsit igyak, sokat nem ittam eddig sem...
kicsikincs
2015-02-10 21:41:53

Én sem igazán!! De elviekben mensi után 2 nappal éreztem egy kis hasfájást 2 napig és aztán elmúlt! Talán lehetett akkor az ovum... bár ilyen hamar sosem volt még... Vagy csak egyszerűen a teszt játszik velem!! :D
kardvirag
2015-02-10 21:40:02

Magne B6-ot én is szedek időnként. :) Az 1OOO mg-os C-vitaminomban van csipkebogyó kivonat és D3 vitamin is. :) Akkor szedem a folsavat, és még nekem is van 2-3 gyógyszerem egyik betegségemre, amiket kell szednem, úgyhogy Gyöngyvirág nálunk is van házi patika. :) Jó éjt nektek, én elköszönök.
Gyöngyvirág88
2015-02-10 21:32:28

Kicsikincs, passzolom ezt, mert ilyet még nem láttam, hogy ciklus közepén valaki pozitívat teszteljen, hacsak nem nagyon a ciklus elején jött össze a dolog. Így viszont nem tudom, hogy viselkedik a hő :/
kardvirag
2015-02-10 21:30:23

izeize Köszi, semmi gond, én is olvastam interjút Czeizel Endre megállapításairól....én nem mondom, hogy rossz dolog terhesség előtt magzatvédő vitamint szedni, csak én 85-86 kg vagyok (174 cm), és félek a hízástól. Talán nem lenne gond, ha szednem 1-2 hónapig, és utána összejönne a baba stb., csak ha netán 1 év múlva jönne össze a baba, nekem nem lenne jó a sok vitamin, biztos óriási étvágyat csinálni és híznék tőle, és nem szeretnék még terhesség előtt "tehén" lenni....na de még átgondolom ezt. :)
Köszi lányok a visszajelzéseiteket!!!!

Örülök, hogy vagytok!!!

Üdv, kardvirág
kicsikincs
2015-02-10 21:12:17

viszont a hőm beállt 36.6-ra szinte! Az szerinted jó ha úgy is van?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!