Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
atthemoment
2015-02-11 08:40:33

Sziasztok!

Moha és mindenki akiknél alacsony a spermaszám

Ugye a meddőségi kivizsgálás során a férjem 11 millió katonája miatt az orvos nekem átjárhatóságit javasolt laparral és azt követően inszemet. Az, hogy miért ilyen kevés, azt nem tudták, hormonjai rendben. Azt mondta a dokim, hogy ez jelentősen nem javítható így természetes uton szinte biztos, hogy nem lesz babánk. Urológushoz sem küldött tovább.

Engem viszont roppant furdalt, hogy egy 29 éves férfinek miért kevés a spermaszáma. Gondoltuk régi sérülés esetleg a mumpsz következménye.
Tegnap elmentünk 15000 Ft- ért(na ezt sose fogom sajnálni) egy pécsi magánklinikára. Az orvos diagnosztizálta, hogy egyik herében 2es fokú másik herébe 1es fokú herevisszér van. Látható jele nincs. Műtét javasolt. Ma kapunk időpontot. A doki havonta itt Pécsen 50 ilyen műtétet végez. Mondta a férjemnek, hogy ő fogja műteni és tb finanszírozott. Azt mondta hamarosan szül egy betege felesége, aki tavaly még 1,6 millió spermával lett így műtve és 3 hónap múlva 50-60 milliója volt!!!
Azt mondta a műtét laparral lesz 2 nap, 1 órás műtét és rövid lábadozás.

Csajok!Tegnap visszakaptuk a reményt a természetes úton történő fogantatásra.
Nem tudom milyen eredményünk lesz a műtétet követő 3 hónap múlva, de az biztos, hogy engem gond nélkül elkezdtek volna inszeminálni úgy, hogy a férjem problémája nagy eséllyel javítható és a hitvesi ágyban foganhat meg a gyerekünk.
Nagyon bizakodunk, hiszen ilyen visszérrel is van 11 milliónk, amik rendesen mozognak, esélyes hogy javulunk majd.
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de szerettem volna ezt megosztani veletek.
Fantasyc
2015-02-11 08:24:08

Sziasztok!

Úgy látszik, hogy a Jónás napom nekem jó helyen van, ide is vártam az ovut, de még mindig nem értem a korai hőemelkedést.

Én soha nem dohányoztam és nem is kávéztam. A párom viszont dohányzott, de 1,5 éve egyik napról a másikra letette. Megbeszéltük, hogy nagyon egészségtelen és kellett a motiváció. Ő nagy motoros és azzal tudtam buzdítani, hogy kapott új nagyobb motrot és ha rágyújt, akkor egyből eladjuk. Abból a pénzből, amit elfüstölt, simán össze lehetett rakni. Sajna simán neki se ment volna, de ez nála bevált. :-)

Terhesvitamint én a Pharmatont szedtem, de én híztam tőle, ezért abba hagytam. Az viszont tény, hogy akkoriban sokkal jobbak voltak az eredményeim, pedig szedem én is pluszban a vitaminokat. Lehet, hogy valami más félére áttérek és kipróbálom. Kíváncsi lennék, hogy ti melyiket ajánljátok.
RDalma93
2015-02-11 07:36:47

Ma így állok...
Gyöngyvirág88
2015-02-11 07:36:11

lemaradt ez a gyönyörűség :D
Gyöngyvirág88
2015-02-11 07:35:18

Én csak az 5. héten kezdtem el a Femibiont szedni, most is csak akkor fogom, ha már ott lapul a baba :)
kardvirag
2015-02-10 22:16:11

Egyik barátnőm most kb.21 hetes állapotos, hamar összejött neki a baba, nem is tudom, kb.3 hónap után.
Neki a doki nem mondta, h szedjen magzatvédő vitamint, azt mondta elegendő, ha változatosan táplálkozik...aztán még én is megkérdezek dokikat, Titeket is, utána meglátom mitévő legyek...lehet nem ártana a szervezetemnek egy kis vitamin-dopping.
kardvirag
2015-02-10 22:13:30

kicsikincs a Femibion 8OO tartalmaz Omega3-at is, ugye? Doki ajánlotta neked, hogy szedjed? Nem híztál tőle? Mások milyen véleményen vagytok, érdemes szednem én is már most a Femibiont?
kardvirag
2015-02-10 22:12:00

kicsikincs!!! Nagyon ügyes vagy, mindent megteszel a cél érdekében. Gratulálok, hogy el tudtad hagyni a dohányzást. Én nem dohányzom, nem is dohányoztam régebb is, na jó, kipróbáltam, de csak ennyi volt, ez is több éve....de a családomban vannak dohányosok és nem tudják elhagyni vagy nem akarják eléggé....
Köszi,meglesz a jó éjt, remélem, csak 7-kor kelek....tudom ez későn van ahhoz képest, hogy pl.Erika mikor kel fel, de nekem a 7 óra is korai...8-14-ig dolgozom holnap.... Minden jót neked, nektek!
kicsikincs
2015-02-10 22:09:32

Kellemes estét kívánok mindenkinek!
Holnap újra itt!! :)
MOHA!! Várom holnap a válaszod, kíváncsi vagyok a történetedre! :)
kicsikincs
2015-02-10 21:55:50

MOHA!

Köszönöm h megosztottad nekem... szóval akkor lehetséges ezek szerint??!! És mi lett a terhességgel?? Minden rendben is volt??

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!