Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gyöngyvirág!
Hát az szuper h meglesz a hitel!! :)
Így akkor valóban várhat a babóca egy picit, na de mindig akkor jön mikor épp nem várjuk! :)Sok sikert nektek is mindenhez!
kicsikincs
2015-02-11 12:14:48
JA!!! És az lemaradt h a tesztem is ugyan olyan lett mint 2 napja volt, szóval nem hinném hogy bíznom kéne hozzá..sajnos :( Talán legközelebb,..meglátjuk!
Ez a mai görbécském....
Gyöngyvirág88
2015-02-11 12:13:48
Kicsikincs
Volt már ennél 100x rosszabb görbém is. Amúgy ma már feszeget a hasam, talán megvolt az ovu. Ha nem, hát várok tovább :)
Most nekünk úgyis mind1, mert az előzetes kalkuláció alapján megkapjuk a hitelt, így most egy ideig nem babázunk :)
kicsikincs
2015-02-11 12:11:29
Kardvirág
Köszönöm szépen, igen mindent megteszek csak h sikerüljön! Remélem hamarosan eredménye is lesz! :-) A dokim anno mondta igazából h szedjek vitamint de nem szabta meg h melyiket. Igy választotttam én a Femibion 800-at. Igaz h tartalmaz Omega3-at viszont kevesebb a vitamin mint pl a Gravidában, (régen azt szedtem), de gondolván kipróbálom ezt is! :-)
ÉN egyiktől sem hiztam csak mikor a lányom vártam vele szedtem Elevitet egy ideig mert attól nagyon fájt a gyomrom! Azt mondom kell a vitamin tervezéskor is nem csak várandósság alatt!
Gyöngyvirág!
Nagyon cikk-cakk-ba megy a görbéd! :/ :-)
DALMA!
A tiéd viszont már tényleg szép! ;-)
FANTASYC!
Le a kalappal igazán jól csináltad! :-D Nekem is jó lenne valami ötlet a párom felé ugyanis ő dohányzik! :-/ Az volt ha én leteszem ő is! Ez nem jött be sajna! :-(
A görbéd viszont nekedis jól halad! :-)
ATTHEMOMENT!
Ez nagyon szuper!! Mégis csak van rá esély!! Örülök, és sok sikert kivánok mindenhez! :-)
MOHA!
Sajnálom ezt nem tudtam...azt gondoltam h a kistesó nem akar össze jönni, mert nálunk most ez a helyzet sajna! :-(
Moha13
2015-02-11 10:40:59
Ja, igen, bocs...kicsikincsnek akartam írni.
Gyöngyvirág88
2015-02-11 10:30:49
Moha, én tudom sajnos :( Nem én kérdeztem :)
Moha13
2015-02-11 09:41:26
Bessz
TEljesen mindegy, hogyan néz ki a görbéd, ESÉLY mindig van a pozitív végkifejletre.
Nézegess görbéket, látni fogod, hogy hihetetlenebbnél hihetetlenebb kinézetű görbékből lettek végül pozi tesztek. :)
Moha13
2015-02-11 09:38:18
atthemoment
Örülök, hogy végre sínen vagytok! És szurkolok! :)
gyöngyvirág
A baba nem maradt velünk...ezért vagyok itt még mindig.
Besszz
2015-02-11 09:24:14
És itt a görbém bocsi :)
Besszz
2015-02-11 09:23:37
Sziasztok!
Nekem ma is esett egy fokot a hőm.:( Szerintetek lehet attól, hogy egész este alog tudtam aludni kb. 3 órát aludtam. Éj félkor arra keltem, hogy nagyon görcsöl a hasam azt hittem megjön de nem.
Hát az szuper h meglesz a hitel!! :)
Így akkor valóban várhat a babóca egy picit, na de mindig akkor jön mikor épp nem várjuk! :)Sok sikert nektek is mindenhez!