Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Lányok!
Én még mindig tartom a vonalzó szakaszt.... de miért???
RDalma93
2015-02-13 07:40:05
Sziasztok!
Én holnapra nem vártam...hát ma reggel sajnos bekopogtatott piroska....Na de nem keseredek el jön a kövi hónap:)
Fantasyc
2015-02-13 07:09:42
Sziasztok!
Szonja, bízz a testedben. Ha ott volt nyákod, akkor ott volt, sokszor téved a görbe. A görcs lehet beágyazódás miatt is. Én ezt kívánom neked! :-)
Mazsola, sajnálom az új hónapot, de mindig előre tekintsünk!!!
Az én ciklusom is normáltól eltérő. Először én is megijedtem, de itt mondták a többiek, hogy nagyon sokan így vagyunk ezzel. Ha biztosra akarsz menni, vegyél ovu tesztet.
Én így állok, most megyek vérvételre.
Klau84
2015-02-13 07:08:52
Jó reggelt csajok!Szerintem vagy tegnap vagy ma van ovum,délután indulunk a wellness hétvégére,csak este tudunk együtt lenni..remélem nem lesz késő.Szép hétvégét Mindenkinek! :)
Mazsola1
2015-02-12 21:39:40
zia Fantasyc... kicsit megkesve válaszolok..Hát reménykedtem de
meg jött a nem várt és most a program azt írja h az átlagtól élterő
az ovulaciom pontos dátuma és hogy fizessék elő.. nem értem
amúgy
tényleg soha nem oda teszi az ovum ahol eddig azt hittem hogy
van:-( pontos 28 napos ciklusaim vannak.. nem értem :-(én a
kozepidos fájdalmat is mindig a 11-14 nap között érzem..meg sem
oda teszi.. :-(
fszonja
2015-02-12 20:11:10
Sziasztok,
kis segítséget szeretnék kérni. ebben a hónapban 20-23 nap között volt nyákom, nem lehet félrenézni. bő, tojásfehérje, hosszú. ma vagyok a 32. napon és a jobb petefészkemnél szurkálást érzek, valamint picit mintha mensis görcs is lenne. Ilyen szurkálás még sosem volt. Ha mensi lenne, korainak érzem. (elvileg 37. napnál hamarabb nem kellene megjönnie)
Szerintetek?
Egyébként még egy kérdés, ha mégsem ovulációs nyák volt, mi lehetett még?
köszönöm!Szonja
Besszz
2015-02-12 17:49:44
Sziasztok!
Moha ne haragudj, hogy eddig nem írtam vissza.
Köszönöm a válaszodat néztem is görbéket és tényleg vannak szép számban érdekes kinézetű pozitív végkifejletű görbék :)
Elvileg mára nem várom :) Érdekes viszont, hogy eddig soha semmi előjele nem volt a menszinek viszont most 4 napja néha nagyon görcsölök. Ma volt egy pici barnázás is. És a hőm vissza ment 1 tizedet :)
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. :)
Eddig én is szedtem már barátcserét, méhpempőt.
Most elkezdtem a folsavat és az E vitamint.
A cickafark teát egyszer ittam középidőig és felborította az én ciklusomat. 35 napos lett a 28 helyett. Azóta azzal nem próbálkozom :)
Nagyon nagyon drukkolok mindenkinek! :)
Így állok ma.
Fantasyc
2015-02-12 16:26:35
Gyöngyvirág, így már értem. :-) Én minden nap 4:20-kor kelek. Hétvégén is, hogy tudjak mérni, persze utána visszaalszok. 6-ra járok dolgozni, szóval én megszoktam.(már amennyire lehet)
Moha, sajnos ezt elszúrtam, de remélem szerencsém lesz. Azért köszönöm szépen, hogy megnézted. :-)
Moha13
2015-02-12 10:07:57
Fantasyc
HA ebben a ciklusban csinálsz hormonsort, jó lett volna ovutesztelni...hiába nézem nem tudom, hogy lehetett-e ott korábban, az emelkedésnél. Ez a baj, hogy nagyon bizonytalan csak a görbére hagyatkozni ilyen esetben, főleg, hogy ha emlékszel, volt már olyan többször is, hogy görbe szerint már megvolt az ovu egyértelműen, közben a tüszőkukk mutatta, hogy még csak most készül megrepedni. Hát, nem tudom.
Gyöngyvirág88
2015-02-12 09:37:53
Dalma
Inkább nem mondok semmit :)
Fantasyc
Mivel muszáj tartani a diétát és az időpontokat, 8 óráig meg kell reggelizni. Én mindennap 7-kor kelek, beveszem a pm gyógyszert, majd fél 8-3/4 8 között reggeli. De csak ez miatt kell kelnem, ugyanis itthonról melózom, tök nyugodtan aludhatnék. Ez bosszantó :/
Én még mindig tartom a vonalzó szakaszt.... de miért???