Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Fantasyc
2015-02-12 09:27:51

Sziasztok!

Gyöngyvirág, miért írtad, hogy az IR nem hagy aludni???

Én nem teáztam soha, egyszer rávettem magam a galajra, de rosszat vettem és utána nem kísérleteztem.
Holnap megyek 21. napi vérvételre. Lányok, szerintetek mikor volt ovum a görbe alapján? Úgy tudom, hogy ovu után 7 nappal kéne menni, de ha az első emelkedést nézem, akkor késő, ha a másodikat, akkor korai. Most nem tudom, hogy jó eredményt fogok-e kapni. Akkor is fog látszódni, hogy volt-e peteérésem, ha most megyek? Nálam még így nem nézték a ciklust, ezért izgulok. A hőm fent, még soha nem mértem ilyen magas hőt egymás után. 12 mért hónap után 2-szer volt, hogy 1 napra felment 36.7-re, de nekem ovu utáni normális hő 36.5-36.6 Picit reménykedek.

Előre is köszi a segítséget. :-)
kicsikincs
2015-02-12 09:03:26

Sziasztok lányok!

MOHA!

Én már nem tudom h mit szedjek és igyak, komolyan! :) Sorolom... Méhpempő, cickafark, palástfű, Femibion 800, vas, magneB6, C-vitamin 500-as! Most akarom még a E-vitamint beiktatni. :) Nem tudom hogy mi kell még!! :D
Jövőhéten megyek dokihoz majd megtudakolom tőle h mi is lenne valójában a jó!

Gyöngyvirág!
Pihenj, és reméljük h minden rendben lesz a dokinál! :)

A mai görbém... besimult rendesen! :)
RDalma93
2015-02-12 08:55:02

Mi is megyünk szombaton ...milyen? Csalódás a könyv után?
Gyöngyvirág88
2015-02-12 07:54:10

Szép jó reggelt :)
Tegnap este moziban voltunk, megnéztük ezt a híres A szürke ötven árnyalata című csodát... Még elég álmos vagyok, de sajna az IR nem hagyja, hogy alukáljak :(

Hogy vagytok ma? Holnap megyek pajzsmirigy vérvételre, megnézzük, hogy is állok :)
Moha13
2015-02-11 21:40:14

kicsikincs
A cickafarkat egyszer próbáltam, de elég furi görbét produkált ovu előtt, úgyhogy többet nem próbálkoztam vele, nehogy bekavarjon, viszont a palástfű jóbarátom, amikor pozit teszteltem, akkor is ittam ovu után.
Amúgy, amikor összejött, abban a ciklusban szedtem először ligetszépe kapszulát (dm-eset, amiben borágóolaj is van), hogy szép nyálkát csináljon. És ami érdekes, hogy abban a ciklusban volt ovus vérezgetés 2 napig. Akkor együtt is voltunk. Következő ciklustól megint szedni fogom. Talán ez is belejátszott. NA meg méhpempőt is szedtem akkor, azt egész ciklusban, +a D3, +ittam a galajteát a TSH-mra már 2 hónapja, a férjem meg szedte a MACÁ-t. Szóval szedtünk midnenfélét. Erre akarok visszaállni, mert úgy tűnik, ez így megtette a magáét az ügy érdekében. :D
Ági41
2015-02-11 20:03:14

Sziasztok!

Ma vettem dr. Aliment Cardio Komplex 120 db-os tablettát.
Szelén 0,10 mg, E-vitamin 12mg, omega-3 0,32, zsírsavak vannak még benne. Naponta 3x1 tablettát kell bevenni.

A grafikknom így áll.

kicsikincs
2015-02-11 17:12:30

Köszönöm Gyöngyvirág!
Lányok, ..valaki issza közületek a teákat?
Gyöngyvirág88
2015-02-11 16:00:03

Kicsikincs

Én teákat nem iszok, ehhez nem tudok hozzászólni :)
Gyöngyvirág88
2015-02-11 15:57:42

Moha

Köszi, hogy megosztottad :) Nekem most még van mindegyikből, de ha fogyóban lesz, akkor megpróbálom ezeket :)
Moha13
2015-02-11 15:50:27

A patikai szintetikus E-vitamin helyett is inkább a Synergytech termékét ajánlanám:
http://www.synergytech.hu/aruhaz/80/20/vitaminok-etrend-kiegeszitok/nature-vitality-termeszetes-e-vitamin-tokoferol-komplex-noevenyi-omega-3-mal-detail.html

Itt le van írva, mi a különbség szintetikus és természetes, komplex E-vitamin között.
És pluszban Omega3 is van a termékben.
Ezt még nem szedtem, csak a D3-vitaminjukat, de most rendeltem meg a Q10 terméküket, amiben van E-vitamin szintén, úgyhogy ezt fogom szedni. Azért ezt, mert gyakran vérzik a fogínyem és úgy hallottam, a Q10 nagyon jó erre.

Mielőtt bárki azt gondolná...nem vagyok Synergytech forgalmazó, csak nagyon jónak találom a termékeiket összetételük alapján, és ehhez képest az áruk is nagyon jó.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!