Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2019-10-28 19:37:16

Sziasztok!
Andi: Nagyon örülök,hogy minden rendben, gondoltam rád sokszor ma. Ha veszel be ma a sumamedből,akkor be kell venned még holnap,és holnapután is. Ennek 3 nap minimum a dózisa, különben nem ér semmit,vagy csak többet ártasz vele. A normaflore-t utána vedd be, egy óra teljen el közöttük. Ez olyan érdekes,hogy az orvosok nem ugyan úgy járnak el. Nekem azt mondta az orvosom,hogy a HSG technikánál a röntgen sugárzás miatt abban a hónapban nem lehet próbálkozni,mert az árt a tüszőnek ami növekszik. Ezért vagy kihagyunk egy hónapot, vagy az ultrahangosat csinálja magán rendelésen, fizetősen. Én ezt választottam.
Anitacool: Gratulálok a babákhoz, nagyon szép súllyal érkeztek meg :) Sokszor eszembe jutottál mostanában, hogy mi lehet veletek, régen írtál.Örülök,hogy jól vagytok, jó egészséget nektek, és jó babázást :)
Dorina: A predictor a legérzékenyebb teszt,amit lehet kapni. Csak akkor tesztelj ilyen korán, ha fel vagy készülve rá,hogy sokaknak csak az elmaradt mensi napján,vagy az után mutatja ki a teszt,hogy van ott valaki. szurkolok :)
Milla: A hőméréssel, és ovu teszteléssel együtt egész jól be lehet lőni,hogy melyik nap volt ovu,de még ez sem 100%. Nekem az utolsó nem clostis hónapban volt utrahangkövetés, akkor a 13.ciklusnap volt pozitív az ovuteszt reggel is, és este is. Aznap délután 3 kor voltam ultrahangon, és már akkor az látszott, hogy megrepedt a tüsző. A hőm nekem a pozitív ovuteszt utáni nap még nem emelkedik jelentősen, csak rá egy napra.Így mindig azt gondoltam, hogy a pozitív teszt utáni nap van a tüszőrepedés, de úgy tűnik mégsem :)
Józsa: Még mindíg nagyon birom a humorodat :) Hajrá-hajrá :D
Lion: Hogy vagy? Mérsz most?
Nálam semmi izgi nincs, holnap veszem be az utolsó closit. Mindkét oldalt érzek mozgolódást, úgy, mint az előző ciklusban. Meglátjuk... Ez a nászúton töltött két hét most nem a mindennap figyelem a testem, mi lehet odabent időszak lesz :)
Andi198729
2019-10-28 18:43:15

Lányok akik voltak átjárhatóságin kinek melyiket csinálták? Nekem a HSG röntgenes megoldást. Arról pedig azt olvastam hogy nagyon fájdalmas fel is készültem amúgy de úgy voltam vele hogy jobb félni mint megijedni a félelem nagyobb volt mint a fájdalom mert nem is éreztem a kontrasztanyag befecskendezését szerencsére. Mire éreztem egy kis nyomást addigra már készen is voltunk.utána ahogy megtörölköztem volt egy kis színes folyás betétet azt vinni kellett a betéten is 1 csepp volt. Nektek is volt utána minimális folyás v.vérzés? Azért is nem lehet ma meg holnap együttlenni mert az még előfordulhat.fájni nem fáj szerencsére a berendezés.a méhszáj picit érzékeny ugye ahogy megpiszkálták a kacsával meg a katéterrel. Nekem nem irtak antibiotikumot de van itthon sumamed ( ezt még mandulagyulladásra irták) emlékszem Milla neked azt irták.a biztonság kedvéért ma veszek be egyet mellé iszom normaflort. Mert a katéterrel fertőzés is kialakulhat. Anno a miómaműtétem során raktak fel katétert a húgyhólyagba kivételnél felsértették a húgycsövemet és azt követően enterococcus fertőzést kaptam amit csak antibiotikummal lehetett kikezelni 2 hónapig jártam urulógushoz.
Jozsa85
2019-10-28 17:16:06

Szuper hir Andi!
Málna27
2019-10-28 15:58:06

Andi: Szuper hír! :)
Milla880529
2019-10-28 15:49:54

Andi, ez egy nagyon jó hír :)
Andi198729
2019-10-28 15:18:49

Sziasztok túlvagyok az átjárhatóságin abszolút nem fájt a végén éreztem egy kis nyomást és készen is voltunk:) nekem inkább a kacsázás és a katéter felhelyezés volt picit kellemetlen.a bal petevezetön átáramlott a jobból visszafolyt a hüvelybe mert nem volt elég nagy nyomás de a lényeg hogy nincs elzáródás:) az elzáródásnak konkrét látható jele szokott lenni úgy h.a folyadék megáll és a petevezető felpupujkásodik és nagy fájdalommal jár.ma meg holnap pihi aztán azt mondta a doki hogy teperjem le az uramat kötelező is együtt lenni:) a praxisában sokaknak az átjárhatósági után sikerült a baba:) ő a spontán fogantatást támogatja;)ezzel letudtuk a meddőségi kivizsgálást és összesítve mindketten rendben vagyunk:) olyan jó érzés túllenni rajta végre.összebarátkoztam a szobatársakkal volt 2 szülés előtt álló kismama és egy csaj aki szintén átjárhatóságira jött. Én végeztem előbb és nyugtatgattam h.nem fáj hamar túllesz rajta.
Málna27
2019-10-28 13:46:28

doriana: Én is a Predictort is javasolnám, bár sokak szerint csalódka. Inkább vegyél a Rossmannban Facelle tesztet..az olcsó és én rosszat még nem hallottam róla.
Meliko78
2019-10-28 12:02:43

Predaktor 10 és erősségű dm,rossman, gyógyszertárban lehet kapni! Koszonom szépen
doriana
2019-10-28 11:53:20

Meliko, megkérdezhetem, te milyen tesztet használtál? :) köszi! :) és persze gratulálok :)
Milla880529
2019-10-28 11:41:10

Köszönöm a véleményeket!

Hát eltérő véleményeket lehet hallani a teszttel kapcsolatban. Van, aki a hőre hivatkozik és van, aki a tesztre. Volt, aki csalódott a hő mérésében, mert gyönyörű volt a görbéje, mégsem jött a baba. Van, aki a tesztre esküszik és az első negatív nap számára az ovuláció napja. Ha igazán pontosak akarnank lenni, menni kéne minden nap ultrahangra.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!