Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Doriana a cicifájás az mindenképp jó jel nekem is anno az volt a gyanús jel;) szorítok én is hogy baba legyen a görbéd nagyon szép:)
Málna27
2019-10-29 20:39:13
doriana: Mindenesere a görbéd nagyon szép, ez az emelkedő tendencia szuper. Továbbra is szorítok, hogy baba legyen :)
Andi198729
2019-10-29 19:00:06
Szia Beababa örülök hogy jelentkeztél hogy vagytok? Kisfiú vagy kislány lesz a baba? Most spontán próbálkozás lesz de novemberben megyünk az eredményekkel vissza Krizsához és megmondja hogyan tovább.minden vizsgálat eredmény rendben van mindkettőnknek.most már csak várjuk a kis csodánkat:)
doriana
2019-10-29 18:48:26
Szia Málna! :) csináltam ma egy predictort de az is negatív lett :D én csak tényleg azt a 7. napi vérzést nem értem...tünetem csak cicifájás van, de az sajnos máskor is szokott lenni...ami ebben a hónapban újdonság, hogy estére jobban fáj :) csatolom a görbém. Azért majd holnapután csinálok még egy tesztet.13 napos a luterálisom, pénteken már meg kell jönnie (bár ne tenné)...
beababa23
2019-10-29 14:22:05
Sziasztok lányok!Rėg jártam erre,de ėrdekelne ki,hogyan halad a babaprojekttel?Hogy vagytok?Andi,örömmel olvasom,hogy voltál átjárhatóságin!Mesėlj,mit mondtak az orvosok?Inszemre kėszültök,vagy spontán próbálkoztok??
Málna27
2019-10-29 13:49:17
dorianab Mi újság ma veled?:) Vannak esetleg tüneteid? A görbéd milyen?
doriana
2019-10-29 13:02:03
Józsa, én notorius diétázóként javasolom, hogy a mérleg mellett centizz is, hetente egyszer a különböző térfogatokat írd fel. Csomószor van, hogy nem megy a mérleg szerint le egy deka se, de centiben kevesebb vagy! És soha ne feledd, az izom nehezebb mint a zsír :) ha sportolsz, elkezdtél izmot felszedni, amiatt akár még “nehezebb” is lehetsz átmenetileg :)
Andi198729
2019-10-29 12:14:31
Józsa ne légy elkeseredve ha betartod a diétát kiiktattad a cukrot fehérlisztet szeded a gyógyszert és mellette egy héten legalább 3x sportolsz akkor szépen beáll a fogyás és ne aggódj a fogyás nem történik meg hirtelen hanem fokozatosan. Az lh teszt meg ráér pozitivnak lennie biztos később lesz most ovud és nem a 10.napon hanem lehet a 14.napodon. csináld a tesztet és amikor itt az idő hajrá;)
Jozsa85
2019-10-29 06:49:10
Andi!
Nekem ultrahangos volt a vizsi.Csak a ballon felfujasa fajt.A tobbit nem ereztem.De ugy voltam vele, ha szulni akarok akkor ez semmi...Megint all a fogyasom.Le vagyok torve.Elkezdtem lh tesztelni mert a mult honapban is 10en volt ovum es itt a grafikon 13ra jelezte.Tegnap meg negativ volt.Igy allok..
Andi198729
2019-10-28 20:47:33
Köszönöm Edit és köszönöm a hasznos tanácsokat is:) igen érdekes a dokik hozzáállása egyik ezt mondja másik azt. Mimdenesetre mi leszünk együtt mindent bele lesz amúgy is rég voltunk már együtt ránkfér. Férjemnek tegnap lett volna kedve de pont átjárhatósági előtt.Vettem be sumamedet holnap is veszek be és holnapután is fogok. Kellemes nászutat kikapcsolódást kívánok nektek érezzétek jól magatokat és kívánom hogy hozzátok össze a bébit;)