Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok!
Kértétek, hogy majd mondjam mikor mi történik az inszemmel kapcsolatban.
Tegnapelőtt voltunk vissza dokihoz, ez volt a 2. ciklusnap reggel vérvétel történt, aztán konzultáció dokibácsival :D
Kétféle gyógyszert kaptam, clostilbegytet ( ilyet már szedtem 3 hónapig, de akkor nem sikerült, bár szerintem 2 hónapot mi b...t el, mert egyszerűen nem ment vezényszóra), szóval closti, ezt ciklus 3-7 napjáig kell szedni kettesével. A másik a Gonal f neveztű injekció, amit hasba kell szúrni, és holnaptól kell kezdenem. Kicsit tartok tőle, de annyi nő megteszi, én is megtudom. :) Jövőhét csütörtökön megyek ultrahangra akkor lesz a 10. ciklusna és akkor majd kiderül, hogy mikor lesz a repesztő szuri. De azt mondta úgy készüljek, hogy olyan március 9 vagy 10-én lesz az inszem. :)
Röviden tömören egyenlőre ennyi :)
Vaditimi
2015-02-27 09:41:02
Adrienn, a remény hal meg utoljára! Hiszem, hogy március lesz a mi hónapunk :) Mindenesetre a görbéd szépen alakul :)
ToAdrienn
2015-02-27 09:26:35
Hajrá csajok, reméljük az új hónap meghozza mindenkinek a várva vár +++ eredményt! Én most reménykedek, hogy ne jöjjön meg és hogy végre sikeres lesz ez a hónap!
Vaditimi
2015-02-27 08:02:46
Kardvirág, sajnálom! Bízzunk az új hónapban :)
Én is úgy fogom használni az ovu tesztet, mint Adrienn. Egyébként még én sem használtam sohasem :) Nekem általában 24 naposak voltak eddig a ciklusaim, ami azért elég rövid. Viszont most barátcserjét szedek, és első hónapban be is állította 28 napra. Így viszont nem tudom, mikor van ovum, ezért is fogom használni a tesztet. Én ma este már tesztelek egyet, igaz ez még csak a hatodik napom, de legalább kitapasztalom, hogy majd mikor érdemes :)
kardvirag
2015-02-26 19:20:29
Köszi szépen Adrienn!!!
ToAdrienn
2015-02-26 15:31:48
Szia Kardvirág,
Én két hónapja használok ovulációs tesztet. De ebben a hónapban láttam igazán pozitívat, bár előző hónapban még elég bizonytalan voltam a használatában. A ciklusod hosszától függ hogy mikor kell elkezdeni használni.. ha nem vagy benne 100%-ig biztos, akkor a mensturáció után pár nappal érdemes elkezdeni használni (tudom nem olcsó dolog, de sajna én csak így tudtam kitesztelni hogy mikor kell pontosan használni). Ha 28 napos pont a ciklusod a menstruácó első napjától számított 14.napon kell lennie ovunak. De előtte pár nappal érdemes elkezdeni tesztelni. Nálam akkor mutatott erős pozitívat amikor lement a hőm, még köv . nap amikor elkezdett emelkedni, akkor is pozitív volt, de már nem olyan erős..után el kezd normál esetben folyamatosan emelkedni a hő, és köv. naptól már a tesztek negatívak lesznek.. én az első negatív után szoktam abba hagyni a teszt használását, és utána már csak hőmérőzök.
kardvirag
2015-02-26 14:59:36
Sziasztok Lányok!
Vaditimi, sajnos ma reggel megjött 29.napon a nemvárt, hasfájással, kicsi rosszulléttel együtt...:( :( :(
Az idő is esős, borús nálunk, nincs kedvem semmihez.
4 hónapja próbálkozunk...biztos az is gond, hogy nem voltunk eleget együtt, vagy épp az a 2-3 nap eltérés, mert nem tudom biztosra, h most 26-27-28-29 napos lesz a ciklusom, s akkor mikorra esik a peteérés pontosan.:(
Az ovu-teszt hogy működik? Azt mettől-meddig kell használni és mi bizonyítja h lejárt a termékeny időszak? Kb.hány napog poz.? Azt hiszem meg kell próbálkozzam vele én is.
Klau84
2015-02-26 11:16:22
ToAdrienn!ha tegnapelőtt volt pozi és az előtte lévő 1-2 napban,meg aznap együtt voltatok,akkor az elvileg tökéletes :) ártani nem fog,ha továbbra is összebújtok,de ha megvolt az ovu,akkor már sikerülnie kellett! :)Szorítok neked!
ToAdrienn
2015-02-26 10:00:17
Sziasztok,
Elvileg ovu teszt alapján tegnap előtt volt pozitív előtte és aznap szinte minden nap együtt voltunk, de tegnap nem tudtunk mert a párom elkapott valami nyavaját..:s Szerintetek ma még későb lehet, vagy elég ha előtte szinte minden nap együtt voltunk?
RDalma93
2015-02-26 09:13:11
Sziasztok!
Nekem ma berakta a rendszer, hogy megvolt az ovum...én csak márc. 9-re vártam az ovut...Lehet hogy mégis most volt?
Sajnos mivel későbbre vártam, így nem is teszteltem még....nem tudom majd azért csinálok ovu tesztet amikorra vártam és ha negatív akkor valóban most volt...csak hát nem sikerült így belőni...tegnap voltunk együtt...
Kértétek, hogy majd mondjam mikor mi történik az inszemmel kapcsolatban.
Tegnapelőtt voltunk vissza dokihoz, ez volt a 2. ciklusnap reggel vérvétel történt, aztán konzultáció dokibácsival :D
Kétféle gyógyszert kaptam, clostilbegytet ( ilyet már szedtem 3 hónapig, de akkor nem sikerült, bár szerintem 2 hónapot mi b...t el, mert egyszerűen nem ment vezényszóra), szóval closti, ezt ciklus 3-7 napjáig kell szedni kettesével. A másik a Gonal f neveztű injekció, amit hasba kell szúrni, és holnaptól kell kezdenem. Kicsit tartok tőle, de annyi nő megteszi, én is megtudom. :) Jövőhét csütörtökön megyek ultrahangra akkor lesz a 10. ciklusna és akkor majd kiderül, hogy mikor lesz a repesztő szuri. De azt mondta úgy készüljek, hogy olyan március 9 vagy 10-én lesz az inszem. :)
Röviden tömören egyenlőre ennyi :)