Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ez egy nagyon klassz összefoglaló a hormonértékekről, mindig fel szoktam ide pakolni, amikor valaki ilyesfélét kérdez. :)
Én is ebben szoktam bogarászni.
Klau84
2015-02-27 20:22:10
Moha jaj de jó hogy itt vagy :) Mi van Veled,hogy állsz?Most nincs itt a papír,de igen a 21.napi. Akkor ha jól olvasgattam,akkor legalább az tuti,h van peteérésem..nekem most ez is megnyugtató..a prolaktin tartománya meg 100-500ig van,szóval elvileg a 437 is jó,de azért köszi,h megnèzed :)
Archangel85
2015-02-27 19:55:31
Szia Kathy!
Mivel már én szedtem clostit, el tudom mondani hogy igen akkor okozott mellékhatásokat. Fájt a fejem, jó nem állandóan:D ezt már most is tapasztaltam. Erős hőhullámaim voltak éjszaka tőle Csatakosra izzadtam magam. Meghát nagyon erősen éreztem a pét. Első alkalommal be is tojtam, hogy nehogy valami baj legyen. De semmi semmi baj nem volt.
Akkor nem volt ultrahangos cikluskövetés. Megmondták előre mettől meddig szedjem, és melyik naptól melyik napig szexeljünk minden nap.
Nagyon sok mindenkinek sikerül így, mondom mi szerintem 2 alkalmat így el is lőttünk, mer nem ment egyszerűen. Ez a tipikus tik-tak még ma szexelni kell.. ááá nem ment. Mérges is voltam akkor emiatt. De rég volt....
Ha van még kérdés nyugodtan:)
Moha13
2015-02-27 17:53:11
Klau84
Mértékegység?
Ez a 21. napi?
kicsikincs
2015-02-27 14:08:22
Szia Gyöngyvirág!
Örülök, hogy jól vagy, és h minden rendben!!
Vigyázz akkor magadra!
Gyógyulgass még...én is bele estem vmi nyavajába de hátha elmúlik gyorsan. Bár annyiból szerencsém van h nincs lázam!! :)
Gyöngyvirág88
2015-02-27 13:59:33
Sziasztok Lányok!
Gyógyulóban vagyok, tegnap már nem volt lázam, maradt a köhögés. Megjött a vérvételi eredményem, mindenem negatív. Fogékony vagyok toxoplazmára, erre figyelnem kell majd a későbbiekben :)
Klau84
2015-02-27 12:12:40
Csajok,aki ért hozzá légyszi segítsen! Prolaktin 437, Progeszteron 28. Látom a prolaktin tartományon belül van,de hogy a progeszteron ennyi az nem tudom mit jelent...köszi előre is!
kicsikincs
2015-02-27 12:01:56
Sziasztok lányok!
Adrienn!! Hajrááá, látom jól haladsz! :)
Ime az én görbém vagy mi :)
Kathy16
2015-02-27 11:51:50
Szia Archangel!
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön az inszem!:)
A clostiról szeretnék kérdezni, Te tapasztaltál/tapasztalsz valamilyen mellékhatást? Nekem is ajánlgatta múltkor a dokim, de elolvastam a betegtájékoztatót, és elsőre eléggé elrettentett... Amikor legutóbb szedted, akkor is volt UH-s cikluskövetés?
Előre is köszi a választ!:)
Vaditimi
2015-02-27 11:39:40
Archangel!
Köszönöm a beszámolót :) Sok sikert kívánok neked hozzá! Ha egy-két hónapon belül nálunk nem jön össze a baba, én is ezt az utat választom! Majd írj a fejleményekről! :)
www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1291793302.8078.pdf
Ez egy nagyon klassz összefoglaló a hormonértékekről, mindig fel szoktam ide pakolni, amikor valaki ilyesfélét kérdez. :)
Én is ebben szoktam bogarászni.