Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-10-31 09:17:36

Maryanne!

Nagyon orulok nektek! Biztos nagyon aranyos a babad! :)
Málna27
2019-10-31 09:06:39

Józsa: Hajrá hétvégén!

doriana: Nagyon sajnálom, hogy leesett a hőd! Én is tudnék olyan görbét mutatni, hogy "hogyan csináljunk szép görbéből csúnyát". De elég, hogy az én kedvemet elvette :D Sajnos ez ilyen. Én most csak azért vezetem, mert kíváncsi voltam rá, hogy helyreállt-e a rend és szépen megrepedt-e a tüsző. De úgy látom, hogy felesleges vezetni, mert már azon izgul az ember este, hogy reggel hány fokot fog mérni..legalábbis én ilyen vagyok.

Maryanne: Szívből örülök, hogy minden rendben veletek! :)
Maryanne
2019-10-31 08:55:10

Sziasztok!
Rég jártam felétek, de gondoltam most beköszönök. :)
Tegnap voltam a középidős UH-n, minden rendben van, szépen fejlődik a pici babám. :) Szerettem volna egy UH képet róla, de nem igazán sikerült a dokinak csinálni, mert a kisasszony annyira hassal és arccal lefelé feküdt, és még a kezét is az arca előtt tartotta, hogy kb csak egy halloween figurát sikerült kapnom. :D Sebaj, majd legközelebb, sőt egyre inkább úgy gondolom, hogy érdemes lesz elmenni 4D-re, mert ez a kórházi kötelező vizsgálat annyira gyorsan és futószalagosan történik, hogy kell egy külön kis lélekmelengető babamozi, hogy láthassuk őt! :) Továbbra is kislányt mondanak, bár persze hallom a történeteket, hogy a kislány még megkukacosodhat. :) de én azért remélem hogy kislány marad, nem azért mert kisfiúnak nem örülnék, csak ha az ember már 9 hónapig készül valakire, akkor azért meglepő lenne ha másképp alakul. :) Szóval a lényeg, hogy a héten betöltöttem a 20. hetet és minden rendben, és talán most már el merem hinni, hogy hamarosan érkezik a kisbabánk, mert nagyon sokáig nem "mertem" magamba igazán tudatosítani a korábbi rossz tapasztalatok, és a sok éves várakozás miatt.

Anitacool gratulálok a babákhoz, jó egészséget és sok boldogságot kívánok! :)
Vica, most már neked is csak napok kérdése és érkezik a babád! :)
Andi, örülök, hogy szépen haladtok előre a vizsgálatokkal és minden rendben van, hidd el ez is levesz egyfajta terhet a lélekről és közelebb visz benneteket a kisbabátokhoz! :)
Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok! :)
Andi198729
2019-10-31 07:28:01

Doriana sajnálom én is bíztam benne hogy sikerült főleg az a hòközi vérzés volt gyanús a 7.napodon azt gondoltam az beágyazódás.jó szívvel ajánlom neked prof. dr.László Ádámot a Bajcsy kórház osztályvezető orvos igazgatóját.szakmailag és emberileg is kiváló.nagyon meg vagyok vele elégedve.
doriana
2019-10-31 07:02:53

Tudtok esetleg ajánlani egy jó nődokit Pesten? Nem találtam meg az igazit még, de a hóközi vérzés miatt szeretnék elmenni egy kontrollra...köszi :)
Hajrá Józsa :)
Jozsa85
2019-10-31 06:34:11

Sziasztok! Most jon az izgi resz! ;)
Doriana! Szep volt a gorbe, sztem hamarosan sikerulni fog.
doriana
2019-10-31 06:19:28

Sziasztok! Ma reggelre leesett a hőm, elmúltak a tünetek és a tesztem is negatív :( picit most el vagyok keseredve. Picit talán jobban mint az előző hónapokban...
GőVica34
2019-10-30 20:28:23

Sziasztok.
Beababa akkor már hamarosan te is a karodban tarthatod a kishercegnődet.Én most vagyok 40+4 napon. Kisherceg nem nagyon akar kibújni..
Andi198729
2019-10-30 17:28:17

Beababa gratulálok a kis Hercegnőhöz örülök hogy jól vagytok :) akkor már nincs sok hátra karácsonyi ajándék lesz:) hogy telik az idő minden kismama hamarosan életet ad a babájának:)
Sajnos Erikasz elköszönt tőlünk:( nem mér tovább:(nagyon hiányzik mindannyiunknak:( reméljük néha azért beköszön hozzánk.
beababa23
2019-10-30 09:03:23

Andi,nagyon örülök,hogy rendben vagytok!!!Mi jol vagyunk belėptünk a 33-dik hėtbe,karácsony tájára várjuk a kis Hercegnőnket,aki borzasztò aktív,így ėjjel nem sok alvás van,de nem számít,a lėnyeg,hogy Ő van!Nagyon várjuk már,itthon lázas kėszülődės,babakelengyėből van kirakva az egėsz lakás.Erikaszal mi van?Sikerült neki a pocaklakò?Csak mert nem láttam bejegyzėst tőle?!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!