Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Számításaim nem csalnak, akkor 2 nap múlva tesztelhetsz :)
Bizakodj, BABA lesz! :)
Málna27
2019-11-01 21:04:58
Persze, az már negatív volt és akkor éreztem az ovut is.
Milla880529
2019-11-01 20:55:44
16.napon teszteltél Málna?
Málna27
2019-11-01 09:46:56
Még annyi, hogy a rendszer rosszul jelöli az ovumat. A 15. napon volt pozi a teszt és sztem a 16. napon volt ovu.
Málna27
2019-11-01 09:45:59
Lion: Én is úgy jártam a hónapban, hogy nagyon fájt a fogam és 1 hétig fájdalomcsillapítókon éltem. Én pont ovu előtt tudtam abbahagyni a gyógyszert. Persze megfordult a fejemben, hogy vajon milyen hatása van a sok gyógyszernek az ovura, de nem olvastam utána. Aztán jött az ovu, utána a hőm az egekben, gyönyörűen emelkedett. Mindenféle tünetem megvolt már a 9. DPO-ra..iszonyatos fáradtság (alig bírtam nyitva tartani a szemem egész nap), hasszúrka, mindjártmegjön érzés, fura érzés a hasamban stb. Aztán a 10 DPO-n pici színes folyásom volt, ami 11 DPO-nál barnázásba ment át és azon a napon mintha hirtelen elvágták volna a tüneteimet. Még nem jött meg, de meg fog.. Ilyen korán még sose kezdődött a barnázás és nekem a ciklusaim is hosszabbak.
Aztán tegnap utánaolvastam és csináltak egy tanulmányt miszerint 10 napos fájdalomcsillapítós kúra már kimutathatóan hatott a peteérésre és a progeszteron szinte. Szóval én azt gondolom, hogy nekem a gyógyszer miatt nem maradhatott most meg. Ha ennek elóbb utánaolvasok, akkor ovu után használtam volna peogit. Persze nyilván nem bizonyítható, hogy amiatt volt-e..
Csatolom a görbémet, vagyis inkább a gyönyörű piramisomat :D
Jövő hónapban tuti nem mérem, most is csak a tüszőrepedés miatt néztem.
Szép napot nektek!
Lion86
2019-11-01 09:22:22
Sziasztok!
Mostanában nem nagyon olvastam a fórumot. Múltkor írtam, hogy pont 22-én tört le egy darab a fogamból és csak 2 nap múlva jutottam dokihoz, akkor kivette a lifegő darabot. Aztán most szerdán kivette az egész fogat. Annyira szétálló gyökere volt, hogy alig bírta kiszedni és végül összeszakadt a szájüreg az arcüreggel elég csúnyán. Nem is hallottam ezelőtt ilyenről. A fájdalom elviselhető, viszont az nagyon zavar, hogy 2 hétig nem fújhatok orrot, nem tudok rendesen enni és 2 hétig benne lesz a varrat. 1 hétig horror mennyiségű antibiotikumot kell szednem, de legalább ovu előtt elfogy (már ha lesz egyáltalán ilyen beavatkozás után). Azért a 14-17 napon talán ránézek a hőmre, hogy miújság, de nem fogok túlzásba esni. Fura lenne, ha pont most sikerülne :D
Legalább végre át tudtunk költözni a fő lakrészbe, ez vigasztal valamennyire :)
Jozsa85
2019-11-01 09:12:09
Sziasztok!
Tegnap mar erosodott a teszt de meg nem volt pozi.A ma estire kivancsi leszek.Szep egyenletes a gorbem.Azert ma mar osszebujtunk.
Andi198729
2019-10-31 21:14:30
Köszönöm szépen Meli neked is:) es igazatok van ebben ezt mindenképp mérlegelni kell mit nyerek es mit veszitek egy perrel.viszont azt helyesen tettem hogy már másik dokihoz járok egy tapasztalt főorvos igazgatóhoz aki emberileg is nagyon rendes lelkiismeretes annyira biztat.őt Krizsa ajánlotta.
Andi198729
2019-10-31 21:09:18
Köszönöm szépen Málna a biztató szavakat jólesik nagyon hogy mellettem álltok:) hát igen ebben igazad van megéri-e az évekig tartó időt és energiát felemésztő pereskedés. A babámat már vissza úgyse hozza. És az orvosok úgy le vannak védve könnyen meg tudják magyarázni azzal hogy ez a köldömzsinór rendellenesség nem volt látható a csavarodás meg kivédhetetlen volt és a végén felperesként és lehet hogy pervesztesként fizethetem a perköltséget. De ha kártérítést ítélnének meg akkor jól jönne a meddőségi kivizsgálások es az esetleges inszem v.lombik fedezésére ha arra kerülne sor. Szóval ez kétféle végkimenetelű. Előre kellene tekintenünk csak hát félek egy újabb terhességtől hogy ez így végződött. Mi a garancia h.a következőnél nem fordul-e elő újra méhlepény rendellenesség és rendellenes köldökzsinór. De nem erre kellene gondolnom hanem a jóra es annak örülni hogy mindketten rendben vagyunk és hogy valamilyen módon sikerülhet az újabb babánk.
Meli19802
2019-10-31 20:59:33
Malna: koszi ezt nem tudtam eddig. Erre akkor figyelek nagyon. :)
Andi: nagyon borzaszto volt olvasni, hogy mi tortent. Ez most a jis lelkednek annyiban adott ‘megnyugvast’, hogy tudod mi tortent. :( Viszont en is azt mondom ami Malna nem biztos, hogy jot tenne egy per a nyakadba. Mert az visszahozna a multat es a jelen hatterbeszorulna. Mondjuk te erzed mennyire vagy felkeszulve egy esetleges perre. Es persze mellette ott van a ferjed is ra is kell figyelni. Persze Te dontesz, hogy mi az ami megnyuvast ad. De tudom ez egy eletre benne marad az emberben legyen barmi a vegkimenetele visszaadni nem tudja ot. De ami biztos jon o meg hozzatok hamarosan vagy kuldi a kistesot, mert dolga van itt veletek. :)
Bizakodj, BABA lesz! :)