Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Málna27
2019-10-31 20:43:40

Meli: Tanácsos egyfélét használni, mert hiába egyforma erősségűek is akár, mégis eltérő eredményt hozhatnak. Ez olyan, mint a terhességi teszt. Hiába próbálsz két 10-es erősségűt, mindig lesz különbség a kettő között.

Andi: Akkor hajrá! :) Nagyon sajnálom, hogy el kellett olvasnod a boncolási jegyzőkönyvet. Mindenképpen megkérdeznék a helyedben egy jogászt,mert az sem jó, ha benned marad ez a dolog és ezen agyalsz majd. Viszont az is kérdéses, hogy ha a jogász azt mondja, hogy be lehet perelni az orvost, akkor szabadna-e belemenned. Hiszen szerintem az se tenne jót a lelkednek, mert ha még mindig a történtekkel foglalkoznál nap, mint nap, akkor bizony nem tudnál teljesen a jelenre koncentrálni. Persze az is lehet, hogy ez hiányzik neked az elengedéshez. Nehéz téma ez. Bárhogy is alakul, mi melletted leszünk mindig! :)
Andi198729
2019-10-31 20:07:22

Málna nem fájt az átjárhatósági és utána sem semmim érzékenyseget sem éreztem sehol.bizony ovu környékén vagyok;) most már lehetünk is együtt;) ránk is fér mert már 1 honapja nem voltunk együtt. Ma megkaptam a boncolásit is a szivem megszakadt:( rossz volt olvasni nagyon főleg rögtön az 1.sort a külső jellemzőket: haja barna pihés szemek csukottak:( a babám halálának az oka: rendellenes excentrikus eredésű köldökzsinór, és placentaelégtelenség es a köldökzsinór a törzsére és lábára tekeredett. Felmerül a kérdés hogy ezt az akkori dokimnak látnia kellett volna a köldökzsinór rendellenességét tehát mulasztott. És ezt nem fogom annyiban hagyni megkérdezek egy egészségügyi szakjogászt mi a véleménye és mi a teendő.
Meli19802
2019-10-31 19:44:58

Koszi Malna! Elkapom az biztos. Csinaltam facellet is az tegnap erdekesen eros pozi vilt erdekes modon csodalkoztam is. Ma olyan nem tudom kettot kozti.
Málna27
2019-10-31 19:34:33

Szia Meli! Szerintem ez még nem pozitív, mert sokkal halványabb. Viszont van, akinek sose szokott erősebb lenni a másik csíknál. De az is lehet, hogy holnap lesz pozitív. Én a helyedben ma és holnap is elkapnám a páromat, főleg ha már ovus fáhdalom is van :)
Meli19802
2019-10-31 19:29:05

https://kepkuldes.com/image/eOwB8c

Mit gondoltok lanyok a mai pozi mar? Ketfelet csinaltam nem tudom eldonteni a hasam viszont szur rendesen. Koszi :)
Jozsa85
2019-10-31 12:37:19

Andi!
Igen ovu tesztelek, de tegnap meg negativ volt.Sztem hetfo estig mindent bele torna lesz.Jovo kedden megyek az endokrinologushoz, nna...attol felek rendesen.Le fog cseszni sztem.Csak 5kg-ot fogytam.:(Pedig ko kemenyen dietazok, nincs kilenges.
beababa23
2019-10-31 11:40:47

Andi,sajnálom,higy Erikaszról ezt a hírt kapom:(
beababa23
2019-10-31 11:39:04

GőVica igen,már nagyon várjuk.Bár vannak fėlelmeim is,barátnőm is nemrėg szűlt,ės olyan picike a baba,hogy megijedtem,hogyan fogok gondoskodni egy ilyen aprò,törėkeny babócáról.De termėszetesen sokat segít,hogy itt a nagycsalád is,akire számíthatok.Várom,hogy túl legyek a szülėsen,izgatott vagyok kegyetlenűl.:)Könnyű szülėst kívánokminden kismamának a többieknek pedig kitartást kívánok,remėlem jò híreket olvasok majd valamennyiőtöktől!!
Málna27
2019-10-31 09:47:00

Andi: Igen, az ovuteszt szerintem is elég, ha már megbizonyosodott róla valaki, hogy ugyanakkor van mindig ovuja. Persze más esetben szerintem hasznos a hőmérőzéssel kiegészíteni. Te hogy vagy? Nem fájt az átjárhatósági után semmid? Hétvégén már tudtok együtt lenni? :) Ha jól emlékszem, akkor ovu környékén vsgy.
Andi198729
2019-10-31 09:35:02

Málna teljesen egyetértek veled a hőmérőzést illetően.Idegtépő én mindig gyomorideggel ébredtem h.vajon mennyit fogok mérni.és saját tapasztalat h.anno mikor próbálkoztunk a csak hőmérőzéssel sosem jött össze hanem csak akkor mikor ovuteszteztem.
Maryanne szivből örülök hogy jól vagytok jó hallani felőled:) most már nyugodj meg minden rendben lesz és meg fog születni a kislányod;)
Józsa hajrá mindent bele;) mai naptól akár minden este elcsábíthatod a férjedet;) ovutesztet is csinálsz?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!