Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fszonja
2015-03-19 08:30:09

Fantasyc erted holnap kell szoritanunk? Holnapra nem varod?joll all a gorbed...

Kicsikincs ne varakoztass mar minket;)))

Vaditimi uszol a boldogsagban? Mikor meszdokihoz?
Vaditimi
2015-03-19 08:28:45

Kicsikincs, én tegnap rossmann-os facelle-t csináltam, kazettásat, 25-ös érzékenységűt. Ma viszont egy x-epil-t lőttem el, ezt a "csíkot", mint atthemoment, ezen nem olyan erős, mint a tegnapin, de jól látszik így is, ez is 25-ös. Mikor tesztelsz?
Vaditimi
2015-03-19 08:26:19

Atthemoment! Gratulálok! :) Nagyon szépen erősödött az a csík! A hőleesés beágyazódás miatt lehetett. Örülök neked, vigyázz magatokra!
Kitta, köszönöm :) Igen, ovuig málnalevélteát ittam, napi egyet lehet belőle, ovu után a palástfüvet, abból is egy pohárral, bár abból elvileg lehetne kettőt is. Én a barátcserjét csak ovuig ittam, mert úgy tudom, terheseknek nem lehet szedni, és hát biztos ami biztos alapon, letettem... A görbéd alapján még bármi lehet. Én úgy tudom, ovu előtti 6 nap legmagasabb hőjét kell venni, az lesz az alaphőd, és az a lényeg, hogy ovu után ne menjen ez alá, hanem legalább 0,2 fokkal magasabb legyen. Nekem nem egyszer visszaesett, aztán mégis felment 37-re a végére, és pozi lett a teszt :) Sok sikert!
kicsikincs
2015-03-19 08:21:37

Timi!
Te milyen tesztet hasznaltal es milyen erzekenysegut??
Atthemoment!
Halk gratula! :-) De ha mar halvanyan is de ott babo van! ;-)
atthemoment
2015-03-19 08:16:33

Jó reggelt Lányok!

Nagyon halkan kell mondanom, de úgy tűnik sikerült...remeg mindenem...nem hiszem el...

A csatolt képen az első teszt a 12 dpo-n március 15- én készült, az utolsó ma reggel a 16. dpo-n.

http://kepfeltoltes.hu/150319/DSC_7867_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Még nem merek örülni, mert annyi minden történt már ezen a fórumon..

Ez a 17. hónapunk, amiben próbálkoztunk.
11-12 millió spermaszám.
Nekem 4,04 volt a TSH-m majd Letrox-szal 2,54 lett.
Ezt az értéket 4 nappal az ovum előtti vérből tudom, tehát ennyivel lettem terhes.
Moha:1 teljes hónapig szedett előtte a férjem Maca-t most kezdte a 2. dobozt. Ebben (is) igazad volt.

Itt a görbém, amiben az egyetlen újdonság, hogy ez előtt még sosem esett vissza a hőm ovu után csak itt...
Kitta25
2015-03-19 08:12:08

Sziasztok!

Folyamatosan olvaslak titeket. De most jutottam el odáig, hogy írjak is.

Kicsikincs! Nagyon drukkolok! Várom a mielőbbi fejleményeket. :)

Vadtimi! Gratulálok! Nagyon vigyázz mindkettőtökre. Egy kérdésem lenne feléd, mert olvastam, hogy te is ittad a teákat. Málnalevelet ittál ovu-ig utána pedig palástfüvet? És a barátcserje kapszulát szintén az ovuig? Mennyi teát ittál, napi 1 csésze elég lehet?

Lehet, hogy megpróbálokozom a palástfűvel, mert ebből a görbéből nem tudom mi fog kisülni. Teljesen más mint a tiétek?
Szerintetek? Mi a véleményetek????

A többieknek szorítok! Fel a fejjel, minden hónap, egy újabb remény a csodára:)

Mi a véleményetek a görbémről? Nem átlagos! :(

Vaditimi
2015-03-19 08:10:45

Jó reggelt lányok!
Ági, köszönöm :)
Szonja, alakul az a görbe, biztató :)
Kicsikincs, nekem is a 15. dpo-n már pozi lett, próbáld meg :)
Nicole, az jót is jelenthet, csak maradjon is fent :) Bár beágyazódásnál még leeshet. Az a lényeg, hogy ne menjen az alaphőd alá.
Nicole2486
2015-03-19 08:00:14

Sziasztok!Az ovum óta a testhőm fennakadt 37,1-en :)Ez jelenthet jót?!Remènykedem h.igen,tapasztalat,vélemèny!Szëp napot!
Fantasyc
2015-03-19 07:59:58

Sziasztok!

Kicsikincs, szerintem ess neki, esetleg picit halványabb lesz, de a 15. dpo-n már mutatnia kell valamit...hajrá!!! :-)

Szonja,nagyon biztató az a görbe!!! :-)

Vedi, tarts ki!!! Szorítunk nagyon!

Én visszavettem a tegnapi hőmet is, mert ismét a "normálisnak mondható magasságot értem el, nem akarom becsapni magam a magas hővel. :-)
Gyöngyvirág88
2015-03-19 07:56:45

Ha van sok teszted, hajrá :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!