Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-03-19 10:52:07

FÓRUM-HIBAJELZÉS-PROBLÉMA!
Ez totálisan beteg elme!!! Kezeltetnie kéne magát!!!
fszonja
2015-03-19 10:47:11

na azt nem találom. tudsz segíteni merre van? :)
ne foglalkozz vele! beteg!
kicsikincs
2015-03-19 10:44:54

Szonja!
HIBAJELZÉS/PROBLÉMA!
Oda írj!
Ha én írok abban köszönet nem lesz!
Hogy lehet valaki ennyire undorító!!!!!!! :(
Tiltsák innen ki ez a.....ááááá szót sem érdemel ez a....
fszonja
2015-03-19 10:42:01

írtam az ügyfélszolgálatnak! mindenki tudja miért!
fszonja
2015-03-19 10:38:11

Köszönöm Edina, hogy érdemben segítettél!

Persze, hogy megértünk. ez tényleg ilyen, van akinek egyből megy. Viszont látod, hogy vannak akik tényleg hónapról hónapra tesznek érte. a kivizsgálásokkal előrébb léptetek. ha a katonák nem elég aktívak, akkor inszemmel rásegítenek nem? de spontán is mehet, a feléből 1 elég. szorítok! ne hiánynak éld meg, hanem vágynak! :)
fszonja
2015-03-19 10:34:19

lányok ki ennek az oldalnak az üzemeltetője, adminja? tudjátok?
Edina1985
2015-03-19 10:30:09

Fszonja

Védőnő vagyok. most biztosan arra gondoltok, mit keresek itt, mert egy védőnő mindent tud. hát nem. valójában lelki támasz miatt vagyok az oldalon, szeretnék olyanokkal beszélni, akiknek hasonló problémája van, mint nekem. Mivel előző hónapban nem volt ovulációm valami miatt, és több praktikát is kipróbáltam, hogy össze jöjjön a baba, nem sikerült. most kiderült, a párom kiskatonáinak 30-50%-a él és mozog. nála is elkezdődött egy kivizsgálás, ami akár hónapokba is telhet. akkor gondolom mostmár megértetek, miért is vagyok türelmetlen. heti szinten 1-3 kismamát veszek nyilvántatásba, van akire csak ránéz a párja, van, akinél elvileg "csak egyszer szakadt kia a gumi" és van, akinek tök mindegy, hogy terhes. ez miatt vagyok lelkileg elkeseredve, mert mi meg nagyon akarjuk a babát, de eddig semmi. :-(
Vaditimi
2015-03-19 10:27:34

Kicsikincs, én nem látok semmit :(
kicsikincs
2015-03-19 10:24:32

Rossz a kép igen de én látom :D
Hát mindegy... :/
Így sem h bejelöltem??? Pont a vonal felett van..
http://kepfeltoltes.hu/150319/692126185CAM00259_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
fszonja
2015-03-19 10:23:04

Edina szakmabeli vagy? :) bocsánat, ha volt már, nem láttam.
Köszönöm! csak nem akarom hogy hülyének nézzen, hogy a 9. dpo napon azt mondom neki, lehet terhes vagyok, olyat adjon ami terheseknek is jó. :)
a canesten kombi biztonsággal alkalmazható terhesség alatt is?
nem fogok kísérletezni, mert tényleg vörös az egész, és ég pisilésnél is. amúgy együttlét után jött ki, valszeg a páromat is kell kezelni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!