Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fszonja
2015-03-18 14:50:41

Gyöngyvirág annyira ismerős :) régen faltam a csokit, most már alig teszek édesítőt a sütibe is. a család szokta mondani, hogy nem elég édes, de nekem már így is az. azért szoktam enni, de leginkább amit én sütök.
mennyire voltál ir-es?
Gyöngyvirág88
2015-03-18 14:47:55

Amúgy akármilyen meglévő receptet át tudsz alakítani :) Én finomabb csokitortát csináltam IR-esen, mint a sima recept :)
Gyöngyvirág88
2015-03-18 14:46:46

Fantsyc, az édesség utáni vágy is az IR egyik jele :) De szépen le lehet ám jönni róla, én már alig tudok édeset enni, mert minden túl édes :) Kb fél évbe telt :)
Fantasyc
2015-03-18 14:20:49

Szonja, előre is köszönöm!!!! :-)
fszonja
2015-03-18 14:02:42

Fantasyc, először én is kihívásnak éreztem, de amúgy tényleg kivitelezhető. mindent el lehet készíteni ugyanúgy, az alapanyagok cseréje a lényeg. ha megmondják mennyit ehetsz, gyere és segítünk. szívesen adok recepteket is édességre, van egy rakat :D
fszonja
2015-03-18 13:58:49

Vaditimi, nekem is most lesz a szülinapom. Előtte 3 nappal lesz a nemvártam. bízom benne :)))
és tényleg szép a teszted nagyon!
amúgy meg ne mondogasd, hogy koros vagy! :) akármennyi is vagy, végre sikerült! :)
fszonja
2015-03-18 13:58:45

Vaditimi, nekem is most lesz a szülinapom. Előtte 3 nappal lesz a nemvártam. bízom benne :)))
és tényleg szép a teszted nagyon!
amúgy meg ne mondogasd, hogy koros vagy! :) akármennyi is vagy, végre sikerült! :)
Fantasyc
2015-03-18 13:58:04

Szonja, múlt hónapban tudtam meg, hogy IR gyanús vagyok. Azóta semmit nem mondtak...most megyek majd szakrendelésre, kíváncsi leszek, hogy mit mond. Egyenlőre próbálok arra odafigyelni, hogy ne egyek fehér kenyeret és édességet sokat. Ez még nehéz, mert édességfüggő vagyok, minden nap kell valami kicsi édességet ennem, kívánja a szervezetem. :-)
Próbálok sokat inni, ami nem nagyon megy, de ebben kimerült. Jó lenne valami minta étrend, de állítólag meg kell hogy határozzák a bevihető szénhidrát mennyiséget. Egyenlőre még nem számolok, félek is tőle. A fogyásnak örülnék, mert van rajtam egy 5-10 kiló felesleg. Kivárom az április 1-et és onnantól változás. :-)
kicsikincs
2015-03-18 13:55:15

Timi!
Ez nem halvány, ez egy igen szép + teszt! :)
Vaditimi
2015-03-18 13:50:28

Szonja, igen, szerintem is volt progi hiányom. A mensi előtti két nap barnázásom arra utalt, de még ennyi éves fejjel sem tudtam... Így biztosan segített a krém :) És tényleg nagyon hittem a márciusban. A lányom is akkor fogant, szülinapom is akkor van :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!