Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Akkor elvileg látszódnia kell a javulásnak kb. fél év alatt. Szorítok hogy jó eredményeid legyenek!
Aki meg most tudta meg hogy Ir-es annak hajrá, nem nehéz betartani, csak akarni kell, és kicsit odafigyelni.
No most megyek tornázok egy jót!
Szép estét nektek! ;)
Gyöngyvirág88
2015-03-18 18:38:30
Sajna, normális. Nekem a mai napig rendszeresen előjön, hogy 1-2 havonta pár napig hányingerem van az összes tk cucctól... Alig tudom legyűrni a reggeliket :(
Júliusban volt a terhelés, és augusztusban lett kimondva.
szevike88
2015-03-18 18:36:42
Igen, azt tudom hogy a sport a terheléshez lesz jó, ezért próbálok egy héten 3-4szer tornázni.
Viszont mióta gyógyszert szedek azóta egy csomó kaját nem kívánok, vagy nem bírok megenni, volt hogy hányingerem is lett tőle. Ezt nem tudom normális-e, de hát ez van.
Te mióta tudsz az IR-ről?
Gyöngyvirág88
2015-03-18 18:33:45
Örülök :) Az eleje nekem se volt könnyű, a tejtermékeket nem bírtam a gyógyszer miatt. De kb 2-3 hét volt, utána ehettem megint bármit :)
A sport nemcsak a fogyás miatt jó, hanem a terhelt értékeket lehet vele javítani. A diétával pedig az éhgyomrit :)
szevike88
2015-03-18 18:28:20
Megvagyok köszönöm! Próbálom követni a diétát, meg tartani az időpontokat a kajálásra.
Tornázok is, bár nekem nem kell súlyt vesztenem mert nem vagyok túlsúlyos, így inkább erősítő edzéseket csinálok. Látszik már azért hogy elindult valami, legalább is a nadrágomon észre veszem. :)
Én még csak kicsit több mint egy hónapja csinálom a diétát. Az elején megszenvedtem a gyógyszerrel, mert folyton hányingerem volt, puffadtam, vagy hasmenésem volt. Pedig mindent betartottam. Most már ez enyhült, kb egyik napról a másikra el is múlt. Azóta nem bírja a gyomrom a xilitet, de vettem másik édesítőt.
Nekem is lesz terhelésem májusban, nagyon gyúrok a jó eredményekre, bár tudom hogy még korát sem lesz tökéletes, de remélem azért elindulok majd a javulás útján.
Én igazából a PM-et veszem észre nagy javulásként. Az előző ciklus abszolut mellfájdalom nélkül sikerült, és a barnázásom is kezd csökkenni, már csak 1 nap volt.Nem hullik a hajam a bőröm is szebb. Szedek amúgy még jó pár vitamint ami segít, szóval bízom a javulásban :)
Gyöngyvirág88
2015-03-18 18:16:04
Szevike, jó hogy jelentkeztél :) Igen, magas volt :( De remélem, hogy a diéta, sport és gyógyszer használ, nemsokára újra terhelés :)
Hogy megy a diéta? Megszoktad már?
szevike88
2015-03-18 18:13:32
Sziasztok!
Én csak olvasgatlak titeket, de most kedvem volt írni is :) Én mielőtt kiderült az IR nem bírtam édeset enni, nem is kívántam, csak a sósat, de azt nagyon. Mióta tudom az IR-t, és diétázok, meg csinálom a dolgokat, hát bármit megtennék egy kis édességért. :D
Gyöngyvirág! Az éhgyomri inzu jó magas volt neked, nekem csak a fele volt, de a terhelt inzulinom nem sokkal lett több a tiednél. :)
Mióta IR-es vagyok sokkal több sütit sütök, meg több jó csoport is van ahol tuti receptek vannak, és jó tanácsokkal tudnak ellátni az ott lévő emberek.
Csatolok azért egy görbét is, bár még ovura várok.. szerintem.. :)
Gratulálok a pozitív tesztekhez csajok!!!
Gyöngyvirág88
2015-03-18 15:15:56
Moha, amúgy igen :D
Én mondhattam magam függőnek, volt egy hónap, igaz szakítás volt közbe, de 34 tábla csokit ettem meg :(
Moha13
2015-03-18 15:11:21
Gyöngyvirág
"De szépen le lehet ám jönni róla"
ez aranyos volt...mint a drogosok...:D
Gyöngyvirág88
2015-03-18 15:00:18
15 volt az éhgyomri és 100-as a terhelt inzum...
Én kb fele annyi édesítőt használok, de még sokszor így is durva :D
Aki meg most tudta meg hogy Ir-es annak hajrá, nem nehéz betartani, csak akarni kell, és kicsit odafigyelni.
No most megyek tornázok egy jót!
Szép estét nektek! ;)