Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Tsibe
2015-03-19 10:16:25

Sziasztok!

Gratulálok a pozi tesztekhez! :)

Egy kis segítségre lenne szükségem. Mostanra már teljesen tanácstalan vagyok ovus tünetek és ovu tesztek kapcsán. Az ok, hogy a pozitív ovu teszt után 24-36 órán belül várható az ovu. De ebben a hónapban nem volt pozitív ovu tesztem, mert kb. egy héttel később volt, mint vártam, és elfogyott. Termékeny nyákom viszont 18-19.napon volt. A hőm pedig csak a 24. nap körül kezdett érdemben emelkedni. (A fertilityfriend behúzta az ovut a 22. napra.)
Nem tudtam hó elején mérni, mert elutaztunk és 6 órás időeltolódással, meg totális kimerültséggel nem láttam értelmét. Szerintem az ovu is az utazás miatt csúszott el ennyire, már ha tényleg volt.
Mi a véleményetek? Most akkor mire figyeljen az ember lánya? Mert ugye számtalan helyen lehet olvasni, hogy csak napokkal ovu után kezd emelkedni a hőmérséklet...
Moha13
2015-03-19 10:13:39

kicsikincs
Sajnos, egyáltalán nem látom a képeken azt a pöttyöt, amiről írsz...:X
Edina1985
2015-03-19 10:12:50

Fszonja

Mindenképpen más a gyógyszerelése egy várandósnak, mind nem várandósnak. a dokinak ezt mindenképpen jelezd. mi ilyenkor vagy canesten kombit ajánlunk, vagy a doki betadine kúpot. esetleg egy hüvelyváladék tenyésztés is sszóba jöhetne.
Moha13
2015-03-19 10:11:40

atthemoment
Ezt Te is szeded? Szerintem most már ne szedd!!! Ez nagyon sok A-vitamin, ami káros lehet a magzatra!
Szerintem térj át valami kismamavitaminra.
Mondjuk, az Elevitben is sok volt az A-vitamin régen (egyes orvosok szerint is), de most új összetétele van, és lecsökkentették...mondjuk, nekem még így is soknak tűnik...jobb lenne ezt természetes formában, mert a szintetikussal nem tud mit kezdeni a szervezet és felhalmozódik, mert zsírban oldódó vitamin. Viszont a Béta-karotinból, ha természetes, annyit alakít át a szervezet A-vitaminná, amennyi szükséges.
De vannak amikben nincs is A-vitamin, pl. a femibion.
fszonja
2015-03-19 10:07:09

jaj LÁnyok, én meg úgy néz ki összeszedtem vmit :( tisztára begyulladtam, vörös, ég, csíp. két hónapja volt gombám, de azóta az ir mellé a candida diétát is tartom, és kezelésem is volt. múlt héten semmi bajom nem volt, most meg kijött. orvoshoz kell mennem.

Szerintetek ha összejött a baba, árthat neki? a dokinak mondjam, hogy olyan kúpot, gyógyszert adjon ami terhesség alatt is jó? :(
fszonja
2015-03-19 10:03:36

GYöngyvirág, a jónás napokhoz nem értek, de kívánom, hogy baba legyen. sztem bármi előfordulhat. mint ahogy ovu is bármikor lehet. szorítok!

kicsikincs
2015-03-19 10:02:57

Lányok!
Most megnéztem a tesztet még1x és a nem akarok semmit hinni ezt előre mondom, csak kíváncsi vok h mit mondotok...!! A Tesz részénél egy ugyan olyan színű pont van mint a kontroll csík. Ez mi? Rossz a teszt??? Mert tényleg csak egy pötty látszik..lefényképeztem de nem tom h adja vissza..
http://kepfeltoltes.hu/150319/CAM00258_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150319/CAM00259_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150319/CAM00260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Vaditimi
2015-03-19 09:53:33

Szia Edina! Dpo=day past ovulation. Ovuláció utáni napok száma.
Az jó, ha felmegy a hőd, maradjon is fent :)
Én a tea mellett vitaminokat szedtem, illetve ovuig a málnalevél teát ittam. Meg egy hónapig barátcserjét szedtem. Sok sikert kívánok neked!
atthemoment
2015-03-19 09:53:27

Moha

Mi Lenkeit szedünk, de azért nem is írtam ki, mert tudom mi a véleményed róla:-)) Viszont árban tényleg ő a legjobb. Próbáltam Biotech- es cuccokat is, de a hatása nem volt ilyen jó. Szoktam venni 1 doboz erős életerő nevű vitamint ennek ára 10.400 körül van a webshopból és ezt felezzük ketten a férjemmel. A fél adag az 5 szem és az tartalmaz annyit amit írtam.Fejenként 5000 Ft így a multivitaminunk.

Edina

dpo= ovu óta eltelt napok száma, day past ov.

Gyöngyvirág

Ezen a fórumon minden lehetséges!
Moha13
2015-03-19 09:44:35

atthemoment
Szuper. :)
Ez talán még jobb is, mert naponta csak egyszer kell bevenni...:)
Ez amúgy melyik multivitamin?

Én is készülök most fogdokihoz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!