Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edina1985
2015-03-19 09:44:18

Sziasztok.
Gratulálok mindenkinek, akinek a teszt potitív lett. Kicsit kívül állónak érzem magam, mert nem ismerek itt valójában senkit sem, nem ismerem az egyes személyek történetét, de minden hozzászólást elolvasok. Nekünk a február volt a 8. hónap, amikor is nem jött össze. Tudom, ez még nem hosszú idő, de kissé rossz érzés, amikor is körülöttem annyi a kismama. Novemberben és decemberben a menzesz előtt 1-2 nappal volt 1-1- halvány pozitív tesztem, de aztán sajna mindig megjött, görcs nélkül. Az esetemben a peteérés a legrosszabb, akkor majd 2 napig alig bírok felkelni. De kérdésem lenne. Minek a rövidítése a dpo? Én meg most itt tartok. Nekem egyre jobban megy föl a hőm. Hogy ez jelent -e valamit, nem tudom. Előző hónapban 26 napra jött meg, előtte 23-ra, előtte 26-ra, majd előtte 28-ra. Jelenleg iszom a palástfű teát. Valami tanácsotok, javaslatotok lenne a számomra?
Gyöngyvirág88
2015-03-19 09:40:32

Csajok, egy kis segítséget szeretnék én is kérni.

Múlt hónap 21.-én voltunk együtt a Férjemmel és 22.-én volt a jónás napom. 25.-én megjött a mensi, de csak 2 napos volt, az sem vészes. Kb 1 hete elkezdtek fájni a cicik, de nekem ennyire nem szoktak ovu után. Sőt, van, hogy nincs is semmilyen tünet. Szerintetek előfordulhat, hogy abból az együttlétből baba lett? Persze, teszteljek, de nincs is itthon, meg feleslegesen nem is szeretnék :/

Ma vagyok a 23. napon, nekem a 19-20. nap körül van ovum, ez a cicifájás nem lehetne ettől az ovutól.

Mi a véleményetek?
Kitta25
2015-03-19 09:28:11

Moha, Gyöngyvirág köszönöm szépen!
Nem agyalok tovább, lesz ami lesz :)
atthemoment
2015-03-19 09:24:57

Köszönöm Moha!
De most nagyon izgulok..
Ezt a Maca-t szedte, napi egyet:
http://kepfeltoltes.hu/150319/DSC_7868_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

+omega3at+ multivitamint(A:5000NE,D:2250NE,E:500NE,C:1000mg,B1:325mg,B2-B3-B5-B6-B12:75mg,Folsav:150mikrog,CA:375,Mg:185mg,Vas:13mg, Cink:12mg,Jód:169 mg,Króm:115mg,Szelén:50mg,Mangán:3mgRéz:1,5mg+ van még 1-2 dolog benne)
Én ugyanezt szedem+300 mikrogramm szelén+2000 mg C.

És Moha ez neked még felmerült a múltkor, pont elmentem a fogorvosomhoz. Március 3- én volt ovum és előtte nap 2- án és utána 4- én kicserélt 2 régi fehér tömésem és talált egy lyukas fogam így azt is megcsinálta. Szóval nem tudom közre játszott-e de teljesen jók most a fogaim.És kb a beágyazódáskor is eltűnt az a lyukas fogam.
És ovu előtt két nappal vettem bérletet a konditerembe, hogy újra futok a futópadon.Azóta már 4x futottam 1-1 órát.
Moha13
2015-03-19 09:12:23

Ja, nem tudom, feltűnt-e, de megint hullámzunk...szóval jönnek most megint sorra a pozi tesztek, mindenki figyeljen! :D

Kitta
Nem értelek, mi bajod ezzel a görbével, teljesen rendben van. Ne agyalj, nyugi! Poziteszthullám van, készülj az elkerülhetetlenre! :)
Moha13
2015-03-19 09:10:44

atthemoment

Gratulálok halkan, de sok felkiáltójellel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Én mondtam, hogy a MACA használni fog!!!! :):):):):)

Milyen macát szedett egyébként? A Maca Vibe-t? ÉS szedte szépen a napi3-at?

Istenem...úgy örülök Neked...hogy nagyon...tiszta szívből, őszintén! :):):)
Vigyázz magatokra! :)
Gyöngyvirág88
2015-03-19 09:09:26

Kitta, szerintem felesleges többször mérned, mert akkor már úgyis mást mutat. Nekiállsz stresszelni rajta, stb. Esetleg cserélj elemet :)
Nicole2486
2015-03-19 09:07:20

Köszi a vàlaszt!!Szèp napot mindenkinek!!!
Kitta25
2015-03-19 09:06:55

Atthemoment! Gratulálok!

Remélem tényleg sok babát, hoz a tavasz!

Esetleg valaki, még hozzá tud szólni a görbémhez?
Eléggé el vagyok keseredve, mert egész jól időzítettünk. :(

Március 10-én nagyon erős ovu tesztem volt. Előző nap is együtt voltunk és 10-e után, mikor leesett a hőm, akkor reggel is :(

Viszont minden reggel mérésnél, mérem azért többször is. 36,6-al kezdek, de valamikor az utána lévő már 36,8 lesz. Így nem tudom mit írjak be. Lehet, hogy a hőmérőm nem jó? Pedig úgyanott a számban mérem. :(
Vaditimi
2015-03-19 09:05:44

Fantasy, nagyon-nagyon drukkolok!!! A görbéd szép, remélem sikerülni fog :)
Atthemoment, szonja, persze nagyon örülök, de azért még kicsit visszafogom magam. Túl hosszú volt az a 3.5 év várakozás és a sok csalódás... Párom azt mondta, ő majd akkor nyugszik meg, ha hazajöttünk a kórházból :) Egyébként én úgy tervezem, hogy kb. 2 hét múlva megyek dokihoz. Előbb nem szeretnék, mert egy-két hétre rá úgyis visszarendelnének. Így inkább várok kicsit. Holnap hívom a dokit.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!