Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vaditimi, lehet volt némi progi hiányod. a krém meg besegített. meg a hit :)
amúgy meg március van, tavasz, sok pozi teszt kell, hogy szülessen :))
Fantastyc, az IR-ről tudtál? vagy csak most kezdik vizsgálni? én 3 éve tartom az étrendet, és nagyon szeretem, szerencsére gyógyszer nem kell.
Vaditimi
2015-03-18 13:44:24
Köszi Fantasyc :)
Hát, én egy csomó görbeértelmezést végigolvastam. Az volt a lényegük, hogy ovu után legalább 3 napig emelkednie kell a hőnek, és ha később vissza is esik, (ami lehet beágyazódás miatt is) az a lényeg, hogy ovu után legalább 14 napig az alaphő felett kell lennie legalább 0,2 fokkal... Azt hiszem, ezt teljesítettem, ezért nagyon bíztam :)
Fantasyc
2015-03-18 13:30:43
Vaditimi, GRATULÁLOK!!!! :-)
Nem szokványos görbe, de éppen ezért jó, mert reményt ad nekünk!!! :-) Vigyázz magatokra!
Kicsikincs, várom a holnapi eredményt. ;-)
Voltam ma endomókusnál, nem bírtam kivárni a 24-ét. Megemelte az adagomat, így 1,5 Letroxot kell szednem. IR miatt kaptam időpontot április 1-re endokrin szakrendelésre. Állítólag gyógyszert fogok kapni, de engedélyköteles és beutaló is kell addigra. Szóval haladok lassan, de biztosan... :-)
Anitacool
2015-03-18 12:31:49
Köszi Kicsikincs, ez nagyon rendes tőled! :-)
Timi, ez egy gyönyörű teszt, pláne 25-össel! :-)
Én is elkezdtem kb 2 hónapja vitaminokkal feltölteni a szervezetemet, mert a tél sokat kivett belőlem, de már szuperul vagyok. :-) És iszogatok palástfüvet (nem mindennap, mert elfogyott, de tegnap sikerült vennem), ezeket teszem meg a cél érdekében pluszban, aztán majd kiderül. Sajnos én a ciklus első felében is ittam a palástfüvet, bár a görbémet ez nem nagyon zavarta, mert csorgott lefelé mindig a hőm. Nem tudom, milyen lett volna, ha nem iszom, ez már nem derül ki.
Vaditimi
2015-03-18 12:11:00
Katicabogár, köszönöm :)
Anita, nagyon-nagyon hittem benne, hogy ez a hónap meghozza a várva várt babát. Kb. másfél hónapja kezdtem el szedni vitaminokat, inni a teákat, és most ovutól használom a Women's creamet. Ha csúnyán akarom mondani, bebeszéltem magamnak a gyereket :)
Egyébként én 25-ös tesztet használtam, megpróbálom ide bemásolni a képet, remélem sikerül :) Nem olyan éles, mint a valóságban, meg halvány is, de ott van :)
Anita!
Elvileg a ciklus szerint ma van az első nemvárt napom! Ha megjönne akkor már ma csökkent volna a hőm nem??
kicsikincs
2015-03-18 12:02:24
Ha holnapra megérkezik a teszt akkor ígérem veszek egyet a gyógyiba! :D
Anitacool
2015-03-18 11:57:05
Szerintem a 15-ös már igen csak jó :-)
Ha pozi lesz (és úgy lesz!) csinálsz egy 25-öst is? Annyira kíváncsi lennék, hogy mekkora a különbség! :-) Légyszi! :-)
kicsikincs
2015-03-18 11:44:24
Anita!
15-öst rendeltem! Gondolom az is jó lesz már ha van babó nem?? :)
amúgy meg március van, tavasz, sok pozi teszt kell, hogy szülessen :))
Fantastyc, az IR-ről tudtál? vagy csak most kezdik vizsgálni? én 3 éve tartom az étrendet, és nagyon szeretem, szerencsére gyógyszer nem kell.