Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Na ez a beszéd;) mára is megvolt az akció tettetek az ügy érdekében;) bízz benne hogy sikerülni fog;) előbb utóbb végre már sikerül hisz ti is olyan régóta már vágytok babára.
Jozsa85
2019-11-03 20:51:11
Koszi Andi!
Azert csak elkaptam az Uramat! Csak ma utalok mindenkit! Holnaptol nem.. :)
Andi198729
2019-11-03 20:07:14
Józsa nyugodj meg! Érthető a kiborulásod amikor én is azt szoktam látni hogy a férjem szinte éjfélig csinálja a felújitást v.ledől a kanapéra és horkol na attól én is kiborulok. Ezért nem tudunk folyamatos házaséletet élni.ilyenkor én is azt érzem hogy csak nekem számít az egész. Néha jobban húzok az inszem felé mert ez a próbálkozósdi kész kínszenvedés. Rástresszelés hogy mikor van alkalmas nap idegeskedni hogy a férjem vajon milyen passzban van kapható-e az együttlétre nem köti-e le a felújítás v.nem alszik-e be.ha sikerült is együttlenni utána azon görcsölni h.másnap össze tudjuk-e még hozni az együttlétet v.azt követően.meg nem beszélve arról hogy ciki mindig beharangozni hogy ma együtt kellene lennünk.már nem jol kezdődik az egész.
És a legfőbb: ne haragudj azokra akiknek sikerül ne utáld őket!a harag és gyűlölet rossz tanácsadó! Akiknek sikerült nem tehetnek róla h.nekünk nem sikerül.mindenki vágyik az anyaságra.tudom fájdalmas érzés ez.belőlem is fájdalmat vált ki de nem gyűlöletet.mikor csinálták az átjárhatóságit a kòrteremben ahol pihentem 2 kismama is volt.egyáltalán nem gyűlölködtem.összebarátkoztam velük számot cseréltünk.nagyon aranyosak voltak.lementem köntösben cigizni hát jöttek velem h.hadd gyújtsanak rá ők is mert izgulnak bandáztunk a parkban:)épp ma írtunk egymásnak egyiknek megszületett a kislánya.örültem neki. Meg kell tanulni kezelni ezt a helyzetet tudom nehéz. És hidd el a kismamik akiknek sikerült akár itt az oldalon akár a környezetünkben őszintén és szívből kívánják hogy nekünk is sikerüljön:) biznod kell benne hogy sikerül ne mondj le róla. Tudom sokszor előjön az emberből az önző én hogy jó ez így nekem szabad vagyok nincs nyűg. Néha én is elgondolkodom h.mi lesz az egyetemmel a zenéléssel ha anyuka leszek.de letisztázom h.meg fogom oldani nem fogok feladni semmit sem az anyaságot sem az egyetemet sem a zenélést és a próbákat.várd meg míg rendeződik az Ir próbálkozzatok aztán meg lehet próbálni az inszemet.de soha ne add fel!
Jozsa85
2019-11-03 19:44:28
Meg nem csinsltattam.Megvarom mit szeretne pontosan latni a doki.Ferjem alszik a kanapen. :(
Ilyenkor mindig kiborulok.Olyan mintha csak nekem szamitana az egesz.Mondjuk ilyen sz...r inzulinnal nem is ertem miben remenykedek.Nem lehet ezt kikapcsolni??Miert nem tudom feladni az egeszet?Utalom a testem.Es ma mindenkit utalok akinek sikerult.
Mondjuk orulhetnek neki hogy nyugodtak az ejszakaim es nem kell kelnem 2 orankent.Azt csinalok amit akarok.Ma aludtam du.Akkor mi a francert nem vagyok elegedett??
Andi198729
2019-11-03 18:53:44
Igen Józsa a tegnap esti kiskatonák tényleg tökéletesek a mai ovuhoz;) reménykedni én sem merek én is mindig csalódok a végén. De tartsa benned az a lelket hogy mindketten rendben vagytok a férjeddel és bízz benne hogy az endodoki jó hírekkel szolgál az IR-t illetően;) ha javult akkor közelebb kerültök a várva várt babátokhoz:) biztos vagyok benne hogy javultak az értékek hiszen szeded a gyógyszert tartod a diétát.ez biztosan javított ha még nem is állt helyre teljesen de javulást látnia kell.terhelést mikor csináltatsz? Azzal mész a dokihoz?
Jozsa85
2019-11-03 18:31:50
Koszi.Nem is tudom miben remenykedek.Mindig csalodok.
Málna27
2019-11-03 17:46:21
Józsa: A tegnapi kis katonák tökéletesek a mai ovuhoz! ;)
Málna27
2019-11-03 17:36:10
Milla: Megkérdezhetem, hogy mennyi volt a progi értéked, amire kaptál gyógyszert?
Jozsa85
2019-11-03 15:08:23
Andi!
Ma mar negativ es felment a hom is.Szerintem hajnalban lehetett az ovu.De tegnap reggel meg este azert kihasznaltuk a lehetoseget.
Majd lesz vmi.Most inkabb a keddi orvos latogatasra koncentralok.Csutortokon masszazs, tok jo hetem lesz.
Andi198729
2019-11-03 14:44:57
Milla igaza van Málnának. Ha baba van azt tuti már mutatja a teszt még ha halványan is. És most nagyon fontos a progi a megtapadásban. Amint pozi a teszted irány a doki és megmondja mennyi adag progi kell mert gondolom azt találomra csak úgy nem lehet szedni.megy a drukk de sztem nem csal a nöi megérzésed:) egy nő azt valahogy megérzi főként ha tüneteid is vannak;)
Józsa ma milyen a teszted pozi v.már negatív? Ha már negatív akkor még csak jó lenne együtt lennetek.de tudom nem olyan könnyű rávenni a pasikat h.egymás után 4 napig teljesítsenek.az én férjemet is nehéz rávenni 2 nap egymás után is sok neki.