Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-11-03 11:02:19

Edit jó hallani felőled és főként azt hogy jól érzitek magatokat;) élvezzétek a nyaralást pihenjetek csak egymásra koncentráljatok és legyetek sokat együtt;)
Sok esetben ilyenkor szokott összejönni a baba mikor nyaralás kikapcsolódás van;) nem idegeskedem hogy összejön-e a baba vagy nem majd úgyis megyünk Krizsához és majd csinál valamit bár igy h.rendben vagyunk nem biztos hogy közbeavatkozik.majd meglátjuk.de jobb a kedvem h.túlvagyunk minden vizsgálaton és rendben vagyunk legalább nincs bennünk bizonytalanság h.melyikünkbe lehet a hiba és miért nem sikerül.ezután már csak sztem idők kérdése.
Milla880529
2019-11-03 11:01:54

Andi, a te orvosod is azt mondta, hogy a vizsgálat után sokszor összejött a baba, ezt a gondolatod tartsd észben :) és összejön. Én a vizsgálat óta poci simizek, beszélek hozzá, babakocsit néztem, elképzeltem, hogy hol lesz a babaágy...Most úgy érzem a fogyásom, a gyógyszerek és a diéta segített.
Milla880529
2019-11-03 10:58:12

Málna, PROGESTERONE EXELTIS 200 mg-ot szedek. Lehet butaság, hogy nem hagytam abba, de úgy érzem, hogy most nem szabad :) Nevezzük női megérzésnek.
Ha a terhességi teszten nem erős, de látható a második csík, akkor az azt jelenti, hogy baba?
Milla880529
2019-11-03 10:55:13

Andi, én is nagyon drukkolok neked, hogy novemberben pozitívat tesztelj :)
Edit90
2019-11-03 10:48:33

sziasztok!
Lion: örülök neki,hogy vègre körtöztök,règóta vàrtàtok màr ezt,egy teherrel kevesebb van most màr rajtad. Azt nem tudom,hogy az antibiotikum hogyan hat a peteèrèsre,de a szervezetben a gyulladàs,ès a rà szedett fàjdalomcsillapítók tuti,hogy befolyàsoljàk a dolgokat,az alaphôt is.
Andi: De jó ezt olvasni,hogy minden rendben veled az àtjàrhatósàgi utàn,pozitiv volt a teszted is,együtt is voltatok,most minden adott a sikerhez. Nagyon szurkolok nektek:)
Józsa: nagyon szèp a görbèd is,ès nagyon jó jel,hogy intenzivebbek az ovus tünetek,ebbôl is làtszik,hogy jó ùton haladsz az IR kezelèssel:)
Malna: sajnàlom,hogy nem sikerült az elsô hónap,pedig szèp volt a görbèd. Na de majd a következô. Làtszik,hogy minden okè,van peteèrèsed,hajrà fel a fejjel.
Milla: èn mèg mindig a predictor tesztet mondom a legèrzèkenyebbnek. Ha nem akarsz annyira koràn tesztelni,akkor jó a gabriel,az xepilt hallottam,hogy nagyon nagyon sokàra lesz csak pozitív,ha van baba,de sokszor szellemcsíkos akkor is,ha nincs baba. Azt ne vegyèl. A progival nekem az a tapasztalatom,hogy ha nincs baba,miutàn abbahagytam a progit mèg kellett 2nap,ès csak akkor jött meg. Szurkolok,hogy olyan szèp legyen a HCG teszted is,mint az ovu.:)
Èn is bejelentkezem,bàr most nem mèrek,ès tesztet sem csinàlok. De a testem így is küldi a jeleket,hogy mikor kapjam el a fèrjem:D. Ma vagyok a 14.ciklus napon. Tegnap kezdôdött a tojcsis nyàk,ami az elözö ciklusban 2nap volt,ès utàna ovu. Nagyon feszít a hasam mindkèt oldalt. Nagyon sokat pihenünk,strandolunk,sokat beszèlgetünk,most igazàn nem stresszelünk:)
Málna27
2019-11-03 09:54:32

Milla: 14-15-16 napokon voltunk együtt. De a 16. csak ráadás volt, nem amiatt :) Én azt az elvet vallom, hogy a kiskatonák sokáig élnek. Legutóbb a pozi teszt előtti 2 napon voltunk együtt (pozi teszt napján és utána nem), mégis összejött.
De ez most nem számít. Te milyen progit szedsz és mennyit ovu után?
Andi198729
2019-11-03 09:46:46

Milla drukkolok nagyon hogy a terhességi teszted is olyan szép pozitív legyen mint az ovuteszted;) ovuteszteltem 10.31-én este már pozi volt és 11.01-jén is aztán tegnap már negatív volt. Csak nekem a tesztcsík sosem szokott olyan szép erős lenni mint neked volt legutóbb Milla neked erősebb volt mint a kontrollcsík. Éppenhogy csak ugyanolyan erősségű mint a kontrollcsík.Voltunk együtt 31-én éjjel és 1-jén is szintén éjjel.
A vizsgálat után nem fájt semmim szerencsére. Örülnék neki ha spontán összejönne jobb lenne mint az inszem v.a lombik.
Milla880529
2019-11-03 08:30:01

:D
Jozsa85
2019-11-03 07:58:50

Milla!
Bizok a ferjem tartalekosaiban.Kiderult hogy 20 millioan vannak 1 ellen!Bekerites es tamadas!Ebben a honapban ez a taktikank! :)
(Ma meg meghajtom aztan pihizhet.)
Milla880529
2019-11-03 07:39:01

Andi, te hogy vagy? Tesztelsz? Vizsgálat után fájt? Most hanyadik napon vagy?
Kipucoltak minket, már semmi nem akadályozza a kiskatonák feljutását :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!