Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edina1985
2015-03-21 13:31:06

kicsikincs.

én tavaly január 27-től nem szedek gyógyszert és élesben tavaly június 14 óta próbálkozunk. eddig nekem 2× volt halvány pozitív tesztem menzesz előtt pár nappal, de aztán megjött mindenféle görcs nélkül. én sem adom fel, mert mi már nagyon szeretnénk babát, de sajna minden újabb menzeszt a WC-n ülve sírva kezdek. tudom, milyen érzés, amit te érzel, de mint magamnak is, neked is csak további kitartást kívánok és sok erőt. de ebben is van valami jó. hogy mi? nekünk legalább van esélyünk, nem úgy, mint azoknak, akiknek soha sem lehet gyermeke és mi még jobb helyzetben vagyunk, mi csak kb 1 éve próbálkozunk, nem úgy, mint azok, aki 3,5 éve meg még régebb óta. itt elnézést kérek azoktól, akik ilyen sok éve próbálkoznak. fel a fejjel, hiszen most fognak vissza költözni a gólyák . :-D
Gyöngyvirág88
2015-03-21 11:39:28

Kicsikincs

SOHA nem adjuk fel :) Vannak hullámvölgyek, ezekből kilábalunk és megyünk tovább :)
kicsikincs
2015-03-21 11:33:45

Mára már kissé kivagyok borulva..szóval most azon a szinten vagyok h feladom!!! :((
fszonja
2015-03-21 10:36:15

Jaj kicsikincs, nem is tudtam.. :((
De fel a fejjel tavasz van, napsutes, energia, vidamsag. Tavasszal feltoltodik a szervezet is :)
kicsikincs
2015-03-21 10:24:45

Szonja!
Igazából egy éve hagytam el a fogamzásgátlót! Azóta mondhatni a próbát de úgy igazából totálisan élesbe 8-9 hónapja! :/ és eddig csak 1x jött össze az is pár hétig! :((
Ebonique
2015-03-21 10:18:30

FSzonja, azért gondoltam, hogy újra elkezdem mérni a hőmet, mert ebben a hónapban szeretném szigorúan betartani a teázást, aviva tornát, és persze a kivizsgálások során lehet hasznos is lesz majd:) Meg kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami eltérés a régebbi görbéimhez képest. Amikor elkezdtem a hőmérést akkor én is mindig előbb felkeltem:) De egy két hónap után már csak maximum a mensi előtti napokban vált érdekessé a hő alakulása.
Ti is hallottatok már olyat, hogy mondjuk egy rossz fog volt a ludas a meddőségben? Sajnos 2 gyulladt fogam is volt amiből az egyiket ki kellett műteni mert még ki se nőtt rendesen (bölcsességfog volt és nem fért el), a másik gyökér kezelve lett. Ezeket minimum fél évig nem vették észre a fogorvosok (többnél is jártam, mert éreztem, hogy ez így nincs rendben). Úgy látszik az orvoskeresés az én keresztem:D Most úgy néz ki a fogaim kipipálva:) Remélem most már jöhet a teherbeesés kipipálása:)
Próbálom nem tragédiaként megélni a sikertelenséget (kisebb-nagyobb sikerrel:D), például, most azzal vigasztalom magam, hogy mondjuk a 3 évvel ezelőtti magamhoz képest sokkal egészségesebben étkezem és élek:) Szóval már most sokat köszönhetek a jövendőbeli gyerkőcömnek/gyerkőceimnek:)
Akiknek megvoltak a vérvizsgálatok és a HSG, nektek mennyi idő alatt voltak meg ezek a vizsgálatok?
Gyöngyvirág88
2015-03-21 09:38:12

3 éve már lassan, de csak 8 hónapja derült ki az IR.
Most nem is bánom, mert megvettük a házikót és lesz vele dolog :)
fszonja
2015-03-21 09:37:16

Ebonique
en most kezdtem homerozni es az elso napok utan sorra 4 korul ebredek. Pedig fel 7ig aludhatnek. Nem gorcsolok hogy mikor sikerul, megis. Tudatalatt biztos befolyasol vmit. Szoval nem biztos h folytatom.
fszonja
2015-03-21 09:31:06

Gyongyvirag tenyleg korai akkor. Egy het mulva meg lehet pozi teszted.
fszonja
2015-03-21 09:29:19

Kicsikincs :(( de uj honap par nap es ujra lehet probalkozni.
Miota tesztek erte??

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!