Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kérdésem lenne felétek csajok!
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb elkezdenem..MYO-INOZITOL+FOLSAVAT, FOREVER MULTI MACA, vagy esetleg vmiajánlás tőletek???
fszonja
2015-03-22 21:04:22
Keddre nem varom. De csak akkor fogok tesztelni ha addig nem jon meg. Ez a feszules nem tetszik.
kicsikincs
2015-03-22 21:03:11
Köszi lányok akkor megnyugodtam! :) De remélem azért nem tart egy hétig a mensim!! :) Már elmúlhatna mert napi 4-5 csere nekem sok!!! :/
Fantasyc
2015-03-22 20:49:53
Fszonja, szerintem jól alakul a görbéd és a mensi szerű fájdalomról is már sok kismami beszámolt, szóval arra nem lehet alapozni. Tesztelj egyet, én szorítok! :-)
Nicole2486
2015-03-22 20:48:42
fszonja igen mindig èbredes utàn mèrem.Talàn a stressz is betesz neki,nem tudom.Ma este meg kis vèrzes jelentkezett,amit egyaltalàn nem is vartam,mivel mèg a menzeszem idöpontja odèbb van!!
Fantasyc
2015-03-22 20:48:00
Kicsikincs, van mit a szervezetednek bepótolnia, szóval ne aggódj... :-) A lelkedet meg tedd helyre és menj tovább a cél felé!!!! :-)
fszonja
2015-03-22 20:44:31
Kicsikincs feltehetoleg azert mert kimaradt egy verzesed. Multkor csak barnaztal, igy most nagyobb mehnyalka valt le.
kicsikincs
2015-03-22 20:37:20
Sziasztok lányok!
Vissza olvastalak benneteket, és köszönöm a biztatásotokat! Túl élem ezt a fázist is és jön a következő! Meglátjuk mit hoz ez a hónap nekem! Többieknek nagyon szurkolok és várjuk a teszteket reggel és az elkövetkezendő időkben! ;) Még megvan nagyon addig nem mérek hőt mert ez így nem megy! Nagyon sok van és BOCSI! de elég darabos és sötét! Soha nem volt még ilyen! Szerintetek mitől van?
fszonja
2015-03-22 20:00:29
Edina
szurd mar be lszi a gorbed mert nem talalom...
Nicole
csak laikus vagyok de nagyon ugral a hod... kb egyforma idoben mered mozgas nelkul? Lutealis szakaszban sokkal nyugisabb szokott lenni...
fszonja
2015-03-22 19:38:52
Edina en meg csak most kezdtem el homerozni, nekem a nyak a tuti. Most is ahova behuzta az ovut elotte napon volt es ez eddig laborokkal igazolva volt.
Ami a tuneteket illeti... en mindent erzek amit eddig nem. Pl sosem volt apro hasszurkam most igen, vagy derekfajasom... de mar feszit a hasam... olyan mensi elottierzes. Szoval passz....
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb elkezdenem..MYO-INOZITOL+FOLSAVAT, FOREVER MULTI MACA, vagy esetleg vmiajánlás tőletek???