Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gyöngyvirág88
2015-03-20 13:43:03

VeDi

Remélem, minden jól alakul :)
VeDi84
2015-03-20 12:19:42

Sziasztok Lányok!
Megvolt az első UH. 3 db említésre méltó tüsző van (8x8, 9x9 és 11x11), ezért emelt a doki a Gonal-f adagon. Hétfőn újra bekukkant. Remélem addig még néhány tüsző észhez tér és fejlődésnek indul!
jucuss
2015-03-20 12:17:39

Sziasztok!
Tapasztalat kellene vagy ötlet. Kissé rendszertelen ciklus (hol hosszabb hol rövidebb de nem vészes...)orvoslására (is) cickafark teát ittam a ciklus első felében szigorúan a feltételezett ovu.ig, aztán most iszogatom a palástfű teát. Ami igazán érdekes számomra, hogy az ovulációs teszt már több napja (4) pozitív, és tényleg pozitív ... Ja és ez a görbém.
(Kis csalás, hogy sem a hőmérés sem az ovu. tesztelés nem pontosan ugyan abban az órában történt minden nap...)
Vélemény?
Andi1989
2015-03-20 11:37:43

Kedves Fórumozók!

Régóta tagja vagyok az oldalnak, de az utóbbi időben keveset jártam itt.

Röviden a történetünk:
3 éve próbálkozunk a babával, eddig semmi.:( Tavaly májusban volt egy küretem, mert rendszertelen lett a ciklusom. A műtét után rendbe jött, de a baba mégsem akart jönni.
Szeptemberben volt az esküvőnk, gondoltuk, hogy ha addig semmi, akkor majd utána neki állunk a komolyabb kivizsgálásoknak. Így is lett. Férjemnél minden rendben.
Engem januárban "műtöttek". Megcsinálták a petevezeték átjárhatóságit és a méhtükrözést. Szervi elváltozás szerencsére nincs.
Viszont a szövettan eredménye az elégtelen secretio lett, ami azt jelenti, hogy a ciklus második felében van gond. Erre kaptam Duphastont, amit 3 hónapig kell szednem. Utána még 3 hónap próbálkozás, és ha így sem sikerül,akkor meddőségi központ.:(

Van köztetek olyan, akinek sikerült teherbe esni a Duphastonnak köszönhetően?
Mennyi idő után sikerült?
Jóstesztelni hányadik naptól érdemes?

Mellékelem a görbémet is, szerintetek milyen?

Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszol!

Andi

Szép napot Nektek.:)
kicsikincs
2015-03-20 10:26:11

ja és azt meg elfelejtettem h e görbe szerint ma van a mensi első napja a másik szerint meg a 3. !
kicsikincs
2015-03-20 10:21:45

Szonja!
Soha nem barnáztam mielőtt megjött volna! HA jött akkor JÖTT rendesen már az első nap! És érdekes mert már meg nincs semmi még a papíron sem!!! :/
fszonja
2015-03-20 09:56:18

Vaditimi majd nonek azok a cicik :))))
fszonja
2015-03-20 09:55:20

Kicsikincs szoktal barnazni maskor is?? Nem lehet h megis baba?
kicsikincs
2015-03-20 09:50:19

DALMA!
Én pont így vok mint te! Csak paríron olyan.. :/ A derekam fáj, mellem szintén..
Vaditimi
2015-03-20 09:39:57

Szonja, semmi tünetem. Esetleg annyi, hogy egy-két nap olyan mensi előjel szerűen fájt a hasam. Nem görcsöltem, csak fájt picikét. De ennyi. Most meg már semmi. Még a cicijeim se fájnak, és nem is nőttek meg, sajnos :( :)
Nagyon drukkolok neked!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!