Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gyöngyvirág88
2015-03-20 17:26:06

Fantasyc

Nem teszteltem, elcsúszott a reggelem...

De neked még korai lenne, nem? Ez a 11. dpo. Vagy neked ilyen rövid a luteálisod?
VeDi84
2015-03-20 17:06:22

Köszönöm szépen Lányok!
fszonja
2015-03-20 16:51:50

Fantasyc, azt hiszem Vaditiminek is lement először, aztán fel. remény mindig van! a barnára nem tudok mit mondani. szorítok!

jucuss annyira nem értek a görbékhez. én is bújtam a netet, hogy milyenek vannak, az enyém pl egyikhez sem hasonlít :))) azt látom csak hogy volt ovum.

Fantasyc
2015-03-20 16:46:59

Sziasztok!

Andi, üdv itt, nekem nagyon tetszik a görbéd, még trifázisosnak is mondanám, hajrá!!! :-)

Anitacool a hőd nagyon fent van, a cicifájás nem feltétlen rossz, én örülnék neki. :-)

Kicsikincs szorítok neked, bár a hőd is lement, remélem nem lesz igazam. :-(

Szonja nekem sajna is barnázásom indult, igaz nagyon pici, szóval nem is teszteltem. Szerintem ez nem az én hónapom. :-(

Gyöngyvirág??????
Holvagy??????
Teszteltél??????
jucuss
2015-03-20 16:10:14

fszonja - én is arra gyanakszom h a tea babrál a hormonokkal ami, azt hiszem jó hír ...? van valakinek egyébként tapasztalata a teázással kapcsolatban?
görbémről vélemény?
köszönöm...
fszonja
2015-03-20 15:44:38

Fantasyc hol jarsz? :) Van johired?
fszonja
2015-03-20 15:40:40

Jucuss sztem a tea csapja csak be a tesztet. Az lh csucs nagyon rovid ideig van csak, neha el sem kapni, neha ket napi a le es felszallo agat... a 3 nap mar extrem ritka...
fszonja
2015-03-20 15:38:43

Kicsikincs szoritunk tovabb :)

Vedi ez jo hir, hajra:)
Anitacool
2015-03-20 15:22:51

VeDi reméljük, hogy beindulnak :-)

Kicsikincs, akkor megy tovább a drukk!

Lányok, ki érzi még rajtam kívül a tavaszi fáradtságot? Mit lehet ez ellen tenni? Olyan bosszantó..
kicsikincs
2015-03-20 14:23:37

Lányok!
Olvasgatok, keresgélek és találtam egy ilyen részt egy cikkben, és most kicsit ezzel vígasztalom magam..

,,Illetve azért is történhet ilyenkor barnázás, mert ilyenkor egy nagyon rövid időre megemelkedik az ösztrogén szint és hirtelen egy pillanatra leesik a progeszteron szint, közvetlen mielőtt a sárgatest átvenné a progeszterontermelést. A sárgatest akkor veszi át a progeszterontermelést, amikor a megtermékenyített petesejt azt az üzenetet adja a szervezetben, hogy megtörtént a terhesség létrejötte és ezért mindenképpen meg kell tartani a méhnyálkahártyát! "

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!