Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lanyok akik regota probalkoztok? Nem akartok kulso segitseget? En fel evet adtam magunknak mert mar 36 vagyok.
fszonja
2015-03-22 10:28:25
Anitacool hany napos szokott lenni a lutealis szakaszod? Mar 14en tul vagy ha jol neztem. Eleg biztato.
Anitacool
2015-03-22 10:15:45
Edina, nem tudom, hogy a többiek erre gondoltak-e, de a google nekem ezt dobta ki:
http://www.egeszsegplazabudapest.hu/ferfiaknak/forever-multi-maca-60db?gclid=CLOR7ffPu8QCFeoJwwodHk8Axw
Én ma így állok, derékfájásom csak pénteken volt, hálistennek elmúlt, mert az menzesz előjel szokott lenni. Egyébként semmilyen tünetem sincs. Se terhességi, se menzesz előtti. Úgyhogy várakozok türelemmel. :-)
Edina1985
2015-03-21 19:57:38
ma az a Maca?
Andi1989
2015-03-21 19:10:37
Kicsikincs!
Ne add fel, higgy benne! Egyszer mindegyőnk át fogja élni azt a csodálatos dolgot, amit anyaságnak neveznek!
Én már 3 éve élem meg ugyanazt az érzést minden hónapban, mikor megjön. Borzalmas.
Mindig reménykedni, hátha most sikerül. És nem...
Pár nap depresszió -mert ez már az-, mindig jön a kérdés, hogy de miért is akarom feladni?! Hiszen ez az álmom! Nem adom fel! És harcolni fogok érte!
Vaditimi
2015-03-21 19:05:20
Sziasztok Lányok!
Fantasyc, nagyon sajnálom!
Hát én aztán tudom, milyen csalódni. 3,5 évig így volt... De végül sikerült, bár hosszú volt az út idáig, úgyhogy ti se adjátok fel! Tudom, hogy előbb-utóbb mindegyikőtöknek sikerülni fog! Kitartást lányok, nagyon szurkolok nektek!!!!
Fantasyc
2015-03-21 18:36:52
Sziasztok!
A sejtésem beigazolódott, kicsikincs együtt érzek veled, viszont nem lehet feladni. Utánaszámoltam, nyáron lesz 4 éve, hogy próbálkozunk. :-( Viszont meg sem fordul a fejemben, hogy feladjam, mert nem tehetem meg.
Mi elvileg hétfőn megyünk fickó vizsgálatra, ha a doki tud fogadni este. Addig úgy készülünk. Remélem a páromnál minden oké.
Ápr. 1-én endokrin szakrendelés és bízok az emelt pm. bogyóban is. Mindig van miben bízni!!!!!!!!!!! :-)
Szóval kicsikincs nekem nem kell bemutatni, hogy milyen a sikertelenség, de itt engem is támogattok és én is próbálok támogatást nyújtani. Hidd el, így menni fog!!!! :-)
A többieknek meg nagyon szorítok és bízunk az idei gólyákban is. :-D
Katicabogár5
2015-03-21 18:36:41
Kicsikincs az én férjem is nagyon sokáig elzárkózott a vizsgálattól. Biztos volt benne hogy nála nincs gond. Aztán amikor rá szánta magát és fel is hívta a dokit (de aztán nem kapott időpontot szabadság miatt) na majd akkor augusztusban elmegy... hát nem kellett mert össze jött a baba. És nem egy pár járt már így hogy nem is kellett elmenni a vizsgálatra mert össze jött a kis csoda :)
szevike88
2015-03-21 18:11:08
Kicsikincs!
Én is most Foreveres termékekkel tömöm magamat, tehát én arról tudok nyilatkozni, és nagyon jók. Viszont a Macát Szlovéniából lehet beszerezni, Magyarországon a cég nem forgalmazza. Tehát lehet a másik termékkel jobban jársz, nem olyan macerás beszerezni. Esetleg kérdezd meg a dokit, hátha tud segíteni, hogy melyik lenne jobb. A Maca nagyon jó, azt tudom, de a másik terméket nem ismerem. Ha nincs gond akkor se baj ha szedi :)
kicsikincs
2015-03-21 16:39:13
Köszi csajok tudom, h nem szabad feladni mert remény mindig van, csak ez most nekem egy nagy csalódás volt mert azt hittem minden oké! Hiszen a laborom és minden más egyéb vizsgálatok rendben voltak! Már most azon vagyok h talán a páromnál vannak gondok! Ezt hétfőn megérdeklődöm az orvosomtól és aztán beszélek a párommal! Mert volt már róla szó h sperma vizsgálat de akkor azt mondta h ő magának nem hajlandó!! :) Ezen meglepődtem igazából na de ki tudja! Vagy csak nem mondta komolyan..én annak vettem! Szóval meglátjuk mert ha ott kicsit gond van azon még lehet segíteni! (remélem) ! Aztán megérdeklődöm ezt a Fer14-et vagy a Forevertől a MACA-t. Mert a dokimnál láttam kirakva ezen termékeket, szóval nincs elzárkózva a gyógynövényektől azt hiszem! :)