Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ebonique
2015-03-21 08:10:20

Sziasztok:)
Lassan egy éve nem mérem a hőmet, a rágörcsölés elkerülése végett. Jelentem nekem nem jött be ez a taktika:D Két és fél év sikertelen próbálkozás után úgy döntöttem, hogy orvost váltok, és elindulok a komoly kivizsgálások útján:) Eddig csak tingli-tangli vérvételeken voltam meg UH-n. De úgy néz ki ezeknél egy kicsit több segítség kell nekünk. A hőmérőzést is újra szeretném kezdeni de olyan mafla vagyok, hogy elfelejtem:D Ó pedig egy éve még hiányérzetem volt ha nem volt félkómásan a számban a hőmérő:D
Nagyon sok a hozzászólás, próbálom visszaolvasgatni amennyire időm engedi, remélem sok sikersztorival találkozom:)
kicsikincs
2015-03-21 08:02:45

Lányok!
Jól emlékszem h közületek írt itt valaki a MACA-ról? Vagy tévedek??
Nicole2486
2015-03-21 07:36:09

Jó reggelt lànyok,ez a görbèm!Mi a véleményetek!?!Kicsikincs nagyon sajnálom:(
Nicole2486
2015-03-21 07:36:04

Jó reggelt lànyok,ez a görbèm!Mi a véleményetek!?!Kicsikincs nagyon sajnálom:(
kicsikincs
2015-03-21 07:23:42

Jo reggelt lanyok! Valaki mondhatna vmi jo hirt mert en nem szolgalhatok vele! :-( Megjott amitol tartottam! :-((
Gyöngyvirág88
2015-03-21 06:52:22

A nemvártam még kajak messze van. Mivel nem mérek hőt ebben a hónapban, halvány fogalmam sincs, mikor mi történt.
Negatív lett amúgy, úgyhogy a feltételezésem nem volt jó, így már nem tudom, mi van :D
Edina1985
2015-03-21 05:54:06

gyöngyvirág.
én a nem várt másnapján tesztelnék egyet. magamból kiindulva nem bírnék többet várni. :-D
Andi1989
2015-03-20 21:36:16

Fantasy, köszönöm :-) Ti mióta próbálkoztok? ( bocsánat, annyi hozzászólás van, hogy nem tudom mindenki történetét elolvasni)
Mit ne mondjak, nekem is tetszik :-D de ugye még ez sem jelent semmit. Holnap kell bevennem az utolsó Duphaston-t, nem tudom, utána mi lesz. Mikor érdemes teszteltem szerintetek? Ma csináltam egyet, de természetesen negatív volt...
Annyira bízom benne, hogy a gyógyszer rendbe tesz mindent, és nemsokára mi is szülők lehetünk! :-)

Szép estét mindenkinek :-)
Anitacool
2015-03-20 19:56:11

Gyöngyvirág, ez lehet jó jel!
Az a baj, hogy nekem a missed ab óta teljesen megváltozott minden. Nem ugyanazok a jelek vannak menzesz előtt, mint azelőtt volt. Így nem tudom, hogy a tüneteim mit jelentenek.
Minden esetre amikor előzőleg teherbe estem, cici feszült 1 héttel nem várt előtt és után, aztán pozitív teszt.
Én úgy tervezem jövő hétvégén tesztelek, mert csak 25-ös erősségű tesztem van, és nem akarok csalódni. Ha nincs baba, addig megjön, ha nem, akkor már kimuttja a teszt. Csatolom a grafikont, hogy látszódjon, hol járok. Vagy az elmaradt napja után az már kimutatná? Ti mikor tesztelnétek a helyemben?
Edina1985
2015-03-20 19:34:57

Lányok. Ha jól látom, sok pozitív teszt nincs, de cicfájások igen. Dél óta nekem is fájnak a cicik, szúrnak, meleg tapintatúak. Ilyen nekem ovuláció előtt szokott leni, az meg már volt múlt hét szombat magasságában. :-D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!