Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
fszonja,nem is a èn görbèm lenne :):D Ma reggel mëg magasabb hőre ébredtem,ès faj a cicim.Kiborit ez a vàrakozàs,tegnap nagyon letörtem az apro ver miatt:( De ma mèg nem jelentkezett.Mèg bizakodom,probálom lekötni magam h.ne kattogjon a kis fejem!!
szevike88
2015-03-23 08:45:07
Ahha, add meg az e-mailed, és küldök át neked leírásokat :)
kicsikincs
2015-03-23 08:29:57
Koszi lanyok!
Szevike! Igen szeretnek konkret dolgokat a termekekrol.A maca-rol es a pemporol is! Email-ben?
szevike88
2015-03-23 08:18:16
Kicsikincs!
Én meg csak a Multi Macáról tudok neked nyilatkozni, ha kell privátban tudok neked konkrét leírást küldeni róla, de az a kérdés, hogy mire szeretnéd szedni? Mert ha inzulin probléma, akkor más fajtát kell a foreveres termékek közül szedni. Ha nőgyógyászati, akkor jó a Maca, de én most foreveres méhpempőt szedek, és nekem ez egyenlőre úgy néz ki hogy jobb mint bármi eddig.
Csatolom a görbémet, szerintem megvolt az ovum
Gyöngyvirág88
2015-03-23 07:48:04
Kicsikincs
Én a terhesség alatt ittam az inozitolt. Az IR-es csopiban sokan azt isszák gyógyszer helyett. Bajod nem lesz tőle :)
kicsikincs
2015-03-23 07:41:36
Sziasztok!
Ma mar tudtam hot merni. Nem tul magas igy az elejen?
fszonja
2015-03-23 07:29:52
A mai gorbem. Visszament a hom.
fszonja
2015-03-23 07:28:42
Azt olvastam, hogy ovulacio utan kezd csak el emelkedni a ho. Igy en a 14. napot mondanam. De nyilvam a rendszer jobban tudja :) nekem mondjuk jol huzta be. Emelkedes elotti napra es aznap volt fajadalmam is. Elotte meg nyakom.
Vezesd esetleg hodet mashol is. Az alapho az ovu elotti idoszakra vonatkozik atlagot nezve.
Edina1985
2015-03-23 05:33:57
fszonja.
kérésedre beszúrom a görbém. ma reggelre is feljebb ment. tegnap szurkált a hasam alja, valamint melegek voltam a melleim és olyan érdekesen érzékenyek. azt olvastam, hogy elvileg az a jó, ha az alaphőmre nem megy vissza. nálam mi az alaphőm, meg tudjátok mondani?
fszonja
2015-03-22 21:44:33
Kicsikincs en csak az inozitolrol hallottam es alt jokat. Mivel icipicit emelkedett volt az inzud lehet ezzel probalkoznek. De szemelyes tapasztalatom nincsen.
Nicole akkor passz, en rengeteg gorbet vegig neztem, probalva tanulmanyozni, nagyon sok tipusu van. Nem standardbol is szulettek mar babak.