Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kicsikincs, azt nem figyelted meg, hogy ez a fájdalom a ciklus mindig azonos szakaszában van-e?
Kezdd el írni magadnak a megjegyzésbe, és úgy pár hónap alatt ki tudod elemezni. Esetleg, hogy mindig egy bizonyos pozíció után érzed-e.
Neked egyébként az alaphőd mindig ilyen 36,7 körüli? Nem értek hozzá, de ez nem számít magasnak? Nekem pl. 36,4 körül szokott mozogni. Nem azt mondom, hogy egyik jobb vagy a másik, csak kíváncsiskodom.
Ki tudja, mennyi a normál alaphő értéktartománya?
kicsikincs
2015-04-01 14:50:12
Sziasztok lányok!
Lenne hozzátok egy kényes kérdésem!!!
Az este szerettük egymást a párommal :) és igen fájt néha! Ez mitől lehetett? Ahogy emlékszem szinte minden hónapban volt ilyen 1-1 alkalom! De nem tudok rájönni h mitől lehet?? Esetleg ilyenkor a méhszájat érintené vagy teljesen más az oka??
jucuss
2015-04-01 14:40:11
Kedves Lányok!
Köszönöm a tanácsokat és a biztató szavakat! Kívánom mindenkinek a mihamarabbi boldogságot!!
Én tegnap pozitív hírt kaptam! :)
Minden jót mindenkinek!
Kathy16
2015-04-01 13:53:36
Fantasyc, köszi a gratulációt:) Remélem Ti is mihamarabb csatlakoztok!
Én ugyan nem vagyok nagy IR szakértő, de az alapján, amit olvasgattam a témában, én a helyedben tuti keresnék másik orvost. A 120 perces inzulin és glükóz is magas szerintem.
Kathy16
2015-04-01 13:50:30
Corinna, 3. és 21. napi vérvételen voltál már? a Hormonszintek változásából egyértelműen kiderül, hogy van-e peteérésed? Az ultrahang nem mindig mutatja biztosan szerintem. Egyik barátnőm pl. akkor esett tehetbe, amikor a doki szt elvileg nem volt peteérése...
Én a helyedben biztos csináltatnék hormonsort, mielőtt elkezdem a clostyt. Lehet, hogy minden rendben van, akkor pedig fölösleges szedni...
Gyöngyvirág88
2015-04-01 13:47:04
Elvileg látni kellett volna, de hogy hasival is láthatta-e azt nem tudom :/
50 felett mondta, hogy IR-ről beszélünk, de akkor miért nem kell kezelni???
Te elég járatos vagy ebben, mit ajánlasz?
Corinna
2015-04-01 13:45:12
Fantasyc, én is gondoltam erre, mivel ahogy Gyöngyvirág88 is írja nekem is 19-20 napra jelzi mindig a naptár az ovut. De akkor is kellett volna látnia már valamit nem? Bár nem értem ezt a hasi ultrahangot... azon szerintetek lát bármit is? Persze, hogy nem adom fel... mindent beleadunk most is... ja azt elfelejtettem, hogy írt fel Clostylbegy-t gyógyszert, hogy szedjem ha megjön... azt mondta majd ettől lesz...
Hát... meglátjuk...
Azt elfelejtettem írni, hogy van már egy lánykám, amikor őt terveztük rendben volt minden - ultrahangon látták a tüszőket- mégis írt felírta a doki a closty-t és jött is a baba :))))
Gyöngyvirág88
2015-04-01 13:22:54
Corinna
Nekem 32-33 napos ciklusaim vannak általában és a 18-19-20. nap körül van ovum.
Gyöngyvirág88
2015-04-01 13:21:47
Fantasyc én lehet, hogy új orvost néznék. Mik voltak az értékek, már nem emlékszem :(
Kezdd el írni magadnak a megjegyzésbe, és úgy pár hónap alatt ki tudod elemezni. Esetleg, hogy mindig egy bizonyos pozíció után érzed-e.
Neked egyébként az alaphőd mindig ilyen 36,7 körüli? Nem értek hozzá, de ez nem számít magasnak? Nekem pl. 36,4 körül szokott mozogni. Nem azt mondom, hogy egyik jobb vagy a másik, csak kíváncsiskodom.
Ki tudja, mennyi a normál alaphő értéktartománya?